szukam- osoby na wyjazd i wynajęcie mieszkania

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo, bardzo, bardzo proszę, niech da mi znać ktoś kto też wyjeżdża do Hiszpanii - chcę z kims wynająć mieszkanie, obojętnie gdzie. Chciałabym jechać pod konieć czerwca, ale moge się dołączyć do kogoś kto już tam będzie.
Napewno jest ktoś kto wyjeżdza i też szuka mieszkania
[email]
Ja wyjeżdżam po świętach kontakt [email]
Czesc. Jedziesz do tej Valencji wlasnym samochodem czy tez jakims innym srodkiem transportu? Bo ja bym sie chetnie do benzyny dolozyla i pojechala do Barcelony. Musze sie tam dostac, a wszystkie bilety sa strasznie drogie... Pozdrawiam.
Hej!Ja chcę jechać do Hiszpanii, ale narazie nie jestem do końca pewny!A gdzie chcesz jechać?Masz na oku jakąś prace?
Witaj Slawku!! nie wiem czy dobrze wywnioskowalam ale chyba wybierasz sei do Valencji po swietach. Ja tez tam jade tylko szukam kogos chetnego do wynajecia mieszkania (dodam ze bylam tam juz rok temu). bede wdzieczna jesli udzielisz mi jakis informacji na ten temat. Pozdrawiam
Ja jade na Majorke pod oniec maja. [email] Palma lub Magaluf. Szukam kwatery i pracy.
Witaj.poszukuje samochodu ( jednego wolnego miejsca) doMadrytu.wprzyszłym tygodniu; [email]
hej.rnszkoda, ze jedziesz pod koniec czerwca.ja jade 10 maja do Marbelli i tez szukam osoby, ktora chcialaby ze mna pojechac.pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa