praca zabawa zycie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszyskich wróciłam z Hiszpanii 30.006 było naprawde bardzo fajnie mniałam dobrego pracodawce wiec praca była spokojna i jak po pracy było super zycie poznałam super ludzi byłam juz 2 raz i 3 napewno tez pojade byłam dokładnie w miejscowosci Palos pozdrawiam
Cześć.Super że ci się udało i że jesteś zadowolona.Ja szukam czegoś na wakacje i chciałam zapytać czy ty pojechałaś w ciemno pierwszy raz czy ktoś ci pomógł? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w znalezieniu pracy na czas wakacji.Proszę odpisz.Pozdrawiam.
30.05 wróciłam
ja wyjechałam przez urząd pracy ale teraz oragazuje biuro Alga wyjazdy do Barcelony na 4 miesiace do pakowania owoców tak słyszałam musisz poszukac gdzień numer telefonu i zadzwonic
Dzięki za odpowiedź.A ty kiedy teraz się wybierasz?
ja dopiero w lutym na 4 miesiące w to samo miejsce i do tego samego pracodawcy
Ale już bezpośrednio nie przez biuro pracy?
od 01.05 legalnie pracujemy w Hiszpani i dlatego juz bezposrednio jade do pracy i na własny koszt
A z kąd jesteś?
Ja ze śląska.
Hej!Słuchaj to biuro Alga to co to dokładnie jest bo wpisywałem to w google ale tam pokazuje biuro podróży.Proszę napisz coś na ten temat!
to adres do tego biura

78-520 Złocieniec
ul.Myczkowskiego 2
tel./fax(0-94)36 725 99
tel.(0-94)36 714 47, 36 73 367
www.algabus.pl
[email]
Życzę powodzenia:)
Poszukiwani ratownicy wodni do pracy w Hiszpanii (czerwiec 06 - sierpien 06) na malych basenach osiedlowych w Madrycie, zarobki 8[tel]euro miesiecznie.rnwymagania:rnPodstawowa znajomosc jezyka hiszpanskiego,rnUprawnienia: mlodszy lub starszy [email] na telefon stacjonarny.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa