praca w Hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
Firma "Grupo Empresarial" zatrudnii do pracy w Hiszpanii dyspozycyjne osoby ze znajomością j. hiszpańskiego (w stopniu m.in. komunikatywnym). Praca stała. Stawka 1000 euro/miesiąc.
tel: (022) 877 04 69
kom: [tel]
A co to za praca jesli mozna wiedziec?
domysl sie. :) nie wymagaja NIC :) male pytanie,chlopcy z reguly zarabiaja wiecej,jakie macie propozycje?? moze sie ktos znajdzie(ja nie,uprzedzam z gory)
Moze mi podpowiesz,bo jestem niedomyslna!!!
Podoba mi się pojęcie "znajomość hiszpańskiego w stopniu MIĘDZY INNYMI komunikatywnym".
Huelvana - oferują 1000 euro, nie wymagają nic poza znajomością języka (w stopniu umożliwiającym MIĘDZY INNYMI zrozumienie poleceń "przynieś, wynieś, zapakuj"). Ponadto jeśli jest to ta firma, o której myślę (a właściwie nie ja tylko google) to produkują masę celulozową (czyli półprodukt MIĘDZY INNYMI papieru). Wynik - możesz robić sporo rzeczy, od rąbania drzew po sprzątanie.
A numer telefonu podali m.in. po to, żeby można było zadzwonić i zapytać :)
Zadzwoniłem na ten numer,wysłałem CV. Po 3 dniach zdzwonił do mnie sam właściciel firmy i zaprosił do pracy. Może spróbuję.tu chyba nie ma "zciemy"
To firma Polaka w Hiszpanii ,branża metalurgiczna, jest na polskiej giełdzie towarowej
a gdzie dokladnie jest ta praca.i co trzeba robic .prosze o odpowiedz muj imel.........ilona [email] jestem w hiszpani i tez szukam pracy
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa - tłumaczenia