Szukam lotów do Zaragozy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
czy ktos ma informacje jak dostac sie do Zaragozy samolotem, z Polski oczywiscie i jakimi liniami??
bo do Barcelony niwe brak połączen ale mi troche zadaleko do miejsca gdzie sie wybieram (?jesli w Saragossie wogóle jest lotnisko??)
Czekam na info, z góry dziekuje
Do Zaragozy latają jedynie samoloty linii Ryanair z Londyn/Stansted i Mediolan/Bergamo. A więc musisz kombinować z przesiadką.
Acha, lotnisko jest kawał drogi od miasta, ale po każdym przylocie podstawiany jest autobus, który za (hmmm... nie pamiętam dokładnie) 3 Euro zawiedzie Cię do centrum.
dzieki bardzo,
na necie tez znalazlam te linie ale myslalam ze jest cos bezposredniego, no i niestety sie przeliczylam
(??jesli w Saragossie wogóle jest lotnisko??) DOBREEEE :)
zobacz www.Aena.es
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=711&w=55004470&a=55916796

btw pogooglac nie zaszkodzi
...
Ooo, aż sama zajrzałam na aena i widzę, że i mi się sporo pomyliło :) Miałam zakodowane te dwie opcje w główce a okazuje się, że jest jeszcze parę połączeń międzynarodowych.
Zaraz sobie jakiÅ› lot do domku znajdÄ™ :)
Nie, no aena też ma przestarzałe informacje. Na stronie Ryanair nie ma lotów z Zaragozy do Rzymu...
bo nie ma takiego lotu :) pewnie bylo to jakies czasowe polaczenie(wakacje etc)

do zaragoza mozesz doleciec przez londyn/stanstead ,paris,frankfurt y mediolan. od 25 marca mozesz przyleciec z lizbony.
pozdrawiam z hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego