Praca

Temat przeniesiony do archwium.
31-52 z 52
| następna
Sabinko nie mam pojęcia co przesłał Ci Piotr dla nas więc nie wiem nic.Mąz do mnie dzwonił,że internet już działa.Tak wogóle to gdzie mieszkasz bo ja w Pile i mam 32 lat.
Iza ja mam 28lat mieszkam w Gliwicach na slasku,mam dwojke dzieci!Mi Piotr przeslal rozmowki hiszpanskie, i material zz forum wloskiego jest tego masa mysle ze dzie wieczorkie przeczytam to bo wczoraj nie mialam mocy!Przy dwojce maluszkow ciezko co kolwiek zrobic!:(!Ale jakos daje rade!
Sabinko to miło mieć dwójkę maluchów.Ja już zapomniałam jak to jest z małym dzieckiem.Mam syna Mateusza który w marcu kończy 12 lat.Z tego co czytałam do mnie też przesłał Piotr naukę hiszpańskiego,ale nic nie wiem o tym,że postara się nam pomócw Hiszpanii.A w jakim sensie wiesz coś?
Szczerze mowiac moze jestem troszke naiwna ale Piotr obiecal ze pomorze zalatwic mi mieszkanie w tej miejscowosci ktorej jest moj maz!A i obiecal ze rozejrzy sie za praca ale czy cos z tego wyjdzie?!Zobacze!Czekam wiec!Ale bardzo chce wyjechac po Swietach!Pilnie!
Doskonale Cię rozumię,że chcesz jak najszybciej wyjechać.Nie ma to jak być jak najbliszej swojej drugiej połowy.Mam pytanko czy znasz jakiś obcy język,Bo ja dopiero zaczęłam naukę angielskiego.Coś jeszcze mi pozostało z lat szkolnych ale wolałam zacząć do początku.To może byś w tedy na początek zamieszkały razem,chyba że zamieszkasz od razu z mężem.Wiem że bardzo byś chciała.Tak wogóle jakiej pracy byś poszukiwała?
Iza chce zebys napisala do mnie na maila.CZEKAM
Tak ja znam niemiecki i angielski ale to w Hiszpanii ponoc na nic ci sie nie przyda bo tam hiszpanski,albo katalonski!Czekam pilnie!
lub gg ale napisz prosze!
Słonko jak tylko przyjadę do domu to zaraz siadam do kompa!To pogadamy.
Pa!!!
oki czekam bo mam dla ciebie istotne wiesci!
hej a gdzie sie wybieraćie?? bo moj mąż jest w Alcali jak na razie to jade w marcu tam na tydzien zobaczyc co i jak.. bo ciezko nam zdecydować czy wyjeżdzamy czy on wraca...
witaj jak chcesz tam jest moj numer gg wiec daj znac!
witam bardzo serdecznie,Czytalm wasze rozmowy i chcialam was uprzedzic przed jedna firma ktora napewno nie jest wiarygodna a nazywa sie Dromader.Ja mieszkam obecnie w hiszpanii i nasluchalam sie troszke o niej.Dziewczyny strasznie narzekaja poniewarz biora 1000 za bilet tam i spowrotem a co puzniej okazuje sie biletem tylko w jedna strone.Jezeli wybieracie sie w okolice Barcelony badz Lleidy to to jest jedna firma busow.Przejazd busem za 130 euro w jedna strone.Jak bedziecie chcialy wiedziec cos wiecej to z wielka ochota wam pomoge na tyle na ile bede mogla.Zycze powodzenia.
witam!
mieszkam obecnie w Barcelonie,już od miesiąca nie mam pracy.z zawodu jestem spawaczem,ale podejme sie jakiej kolwiek pracy,czy ktos mogl by mi pomoc.moj e-mail [email]
dziekuje
Hej Margy. Mogłabym cie prosic o email badz nr gg, bo chcialam o cos zapytac. Pozdrawiam.
Widze ze masz dostep do neta wiec szukaj na onet.pl lub poloniamadryt.net tam tez sa czasem oferty pracy.Sorrki ze tak ci pisze ale wiem co mowie moj maz tez tam jest i tak wlasnie znalazl tam prace (bedac tam na miejscu).Pozdrawiam i powodzenia.
Hej Piotrek pozdrawiam serdecznie z Majorki!Iza niestety nie daje znakow zycia a szkoda:(((!
sabiniatko2 mam dla ciebie wiecej materiałow o tym co myslisz założyć jak będziesz kiedyś dostępna na gg to ci je prześłę
Panie inf moze Pan wysylac ja rano zawsze jestem na gg!A niewiesz przypadkiem co z Izka?
witaj Inf-ie ;-)))

Gdzie Ty się ukrywasz ???
Na francuskim już chyba nie było Cie ze 100 lat ...

Serdeczne pozdrowienia z słonecznego Gdańska
Oleszka
sabiniatko2 postaram ci sie to przesłać. pozdrawiam
Oleszka i znowu ktoś na mnie zapoluje . Lepiej siedzieć i milczeć .Pozdrawiam z daleka
No jednak żyjesz !!! Ogromnie się cieszę !

Pozdrawiam bardzo serdecznie !
Ola
Temat przeniesiony do archwium.
31-52 z 52
| następna