mieszkanie Valencia od wrzesien/pazdziernik!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Od października będę na erasmusie w Walencji, szukam osób, aby wspólnie wynając mieszkanie, moje [gg] , moj mail: [email]

pozdrawiam Was
besos!
Hej
Jestem wlasnie na erasmusie w Valencji i najprosciej znajdziesz mieszkanie pod tym linkiem (www.upv.es):
http://www.opii.upv.es/pisos/pisos.asp
Niestety będziesz musiała trochę zapłacić za rozmowy ale warto. Jak juz sie będziesz decydowała na lokalizacje to szukaj na Basco Ibanez (albo w pobliżu tej ulicy) ponieważ będziesz miała blisko do klubów. Jeśli potrzebujesz więcej informacji napisz do mnie na [gg]
Pozdrawiam
no hej...Ja we wrzesniu koncze praktyki w Barcelonie i mam w planach przeprowadzke do Valencji dokladnie 5-6 wrzesien.Bardzo chetnie nawiaze z toba kontakt bo moze moglybysmy wynajmowac cos razem.Czekam na maila [email]
>juz sie będziesz decydowała na lokalizacje to szukaj na Basco Ibanez
>(albo w pobliżu tej ulicy) ponieważ będziesz miała blisko do klubów.

raczej blisko na uniwerek... Klubow jest pelno tazke w innych dzielnicach ;) i osobiscie dodam, ze te przy uniwerku sa sredniawe.
Hej jade w lutym do Valencii na socratesa i bardzo obawiam sie tamtejszego dialektu?Prosze powiedzcie jak to jest - czy Hiszpanie rozmawiaja tam tylko w valenciano??z gory dziekuje za odpowiedz:)
Hej, byłam rok na erazmusie w Vlc i po valenciano mówią może tylko bonanit :))) spokojnie młodzi ludzie raczej nie mówią po valenciano, przynajmniej nie do obcokajowców:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie