ZAPLACE ZA BILET

Temat przeniesiony do archwium.
witam serdecznie
poszukuje kogos kto sie wybiera do polski lub niemiec na poczatku lipca i komu moglabym zaplacic za bilet w zamian za prtzejscie z moimi dziecmi przez bramke kontroli.ja nie moge jechac bo nie mam urlopu, a ta linia nie przwiduje oplacenia stewardessy.lot jest z malagi do berlina, 7 lub 8 czy 9 lipca popoludniu. z berlina jest bus, zreszta tam bedzie czekal na dzieci ich tata.bus do szczecina kosztuje 16-20 euro. nie ma klopotu z transportem do polski-wyprobowane..
jakby ktos mial ochote skorzystac, albo zna kogos kto chce --plissss.sprawa powazna i nieco gardlowa, dzieci czekja na wakacje...
Jestes pewna ze to ogloszenie i w ogole cala koncepcja to dobry pomysl? Na pewno sa na swiecie dobrzy i porzadni ludzie ale sa tez ci ktorzy stoja za zaginieciem Yeremiego z Teneryfy (o ile dobrze pamietam imie i miejsce) i angielskiej dziewczynki w Portugalii... Zamiast placic komus obcemu za bilet nie lepiej zeby ojciec po dzieci przylecial?
fakt....ale yeremi mial 6 lat, madeleine 5..moje pòciechy sa duuuze, tylko im rok brakuje zeby ich zaakceptowaly linie lotnicze, stad taki pomysl.wiesz, ja na lotnisku kiedys zaadoptowalam dwoje dzieci, dlatego wiem ze tylko jest to kwestia przejscia przez bramke, a po za tym kontrola na lotnisku jest totalna, zeby gdzies poleciec musisz miec paszport, caly czas jestes sledzony, ja zeby zaplacic komus za bilet tez musze miec dane i do tego porozmawiac wczesniej z taka osoba...
a tak zartobliwie...mysle ze kazdy porywacz by je oddal szybciutko-nastolatki to nie miodek,zwlaszcza jak jest ich troje na raz i z jednych rodzicow....
raczej traumy nie przezywam.
a do kogo dzieci jada na wakacje?? Ten ktos nie może po nie przylecieć?? wogóle skad taki pomysł aby z obca osoba puszczać dzieci?? Nie słyszałaś o pedofilach burdelach dzieciecych itp... Mysle ze to nierozsadne ale zycze ci powodzenia w poszukiwaniach.