Madryt -pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 108
banan Ty mnie nie rozumiesz!!!!!!!!!!!!to ja daje 300euro wam emigrantom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo mi nie porezeba ja mam na to zeby dac Wam biednym w hiszpani.Człowieku co Ty gadasz!!!!!!!!!!!!
Ojej, widzę, że z interpretacją tekstów też kiepsko. Przecież właśnie o tym pisałem :D To ty jawisz mi się jako Zbawiciel, który przyjedzie, aby w doskonałości swojej podnieść mi stopę życiową. Daj znać jak będziesz dolatywał, pewnie spora częśc Polaków mieszkających w Madrycie zrobi sobie spontaniczne wakacje i wyjedzie z miasta :)
aha i ja nie powiedziałem ze jesteście nikim!!!!!!!Sorki ale tez jestem polakiem tak jak Ty.Ja jestem tu w Ukochanej Polsce a Ty tam gdzieś,ale i Ty i ja jestesmy polakami tylko ze ja nie mam zamiaru Ci ubliżać i tego nei zrobiłem a Ty tak.Co myslisz ze jesteś kimś?Jestes Polakiem i nim zawsze bedziesz!!!!!!!!!!!!
banan ile tam zarabiasz?powiedz ile?
ile godzin dziennie zapier................ tam?za ile?Czy ja cos chce od Ciebie?J chce pomocy i tyle a Wy wszyscy mnie chcecie zajeb............
Znajdź sobie cenę stłuczki szklanej Hiszpanii, przemnóż przez 20 kg, bo tyle uniosę, pomnóż jeszcze przez 3 bo dziennie robię 3 kursy i już będziesz znał moje dochody. Za karton nie płacę, za wodę też nie, w końcu Manzanares pod nosem, woda jeszcze ciepła.
Wiesz co? Pewnie i ktoś by Ci pomógł, gdybyś tego posta inaczej zaczął. Bez tego cwaniactwa. Bo Polak Polakowi pomoże w potrzebie. Pod warunkiem, że o pomoc się grzecznie poprosi. A jak ktoś jest chamem to przykro mi, rozmóweczki polsko - hiszpańskie w rękę i powodzenia w bieganiu po Madrycie :)
A ja idę spać bo jutro od rana znów zbieranie butelek :D
aha King Diamond to jest ktos kogo nie znasz więc prosze nie wymawiaj się na jego temat.Chyba Cię nie uraziłem?Jak tak to bardzo przepraszam nie wiem polaku czy hiszpanie?
sorki banan widze ze jestes spoko gosciem ale mi zarzucasz chamstwo ja po prostu musze tam byc i kogos znależć a sam tego nie zrobie,Wiesz ze po angliku sie z nimi nie dogadam a kto z polaków za free mi pomoże?Zucasz sie do mnie a czy ja cos chce od Ciebie?Ublizam Ci,tylko chciałem kogos znależć co mi pomoże i tyle.Pozdrawiam z Polski
pelny relaks :)
no prosze,po inf. i polaku o nicku "marcos"(ten co szuka naiwnych panienek starajac sie przedstawic jako hiszpan) mamy nowy element fauny i flory z Polandii :)
ayyy, no tenemos formasion dise el payo,pero fulgoneta si.
icaro o czym Ty gadasz?człowieku lecz się?jezu ale wariat
Ty ku............... jestes Polakiem i szanuj to,zawsze nim bedziesz i nigdy nie waż sie zle mówic o Polsce!!!!!!!!!!!!!!NIGDY!!!!!!!!!!!
wiem,juz wlaczylem radio maryja i slucham audycji.
banan cena stłuczki mnie nie interesuje!Człowieku co Ty tam robisz za ile?Boze odbiło Wam,jezu stłuczke nosi Banan Ty nie mówisz powaznie?
Ty icaro nienormalny jesteś!!!!!!!!!!!posłuchaj "eski" lepiej
Wam tak tam odwala jak jemu?boze ludzie,ja pier.............
nie wiem co to eska.
co to znaczy "odwala"?? co a slowo "boze" do "ja pier..."??
moglbys napisac po polsku??
no to normlny debil jesteś i tyle,boże tacy sa na tym swiecie,człowieku matka cie rozpoznaje?
napisales ze jestem "wariatem"+"nienormalny" jestes lekarzem na odleglosc??
jaki masz numer kolegialny??jaki staz pracy??
facet ale Ty jesteś debilem nie mów ze jestes z Polski bo to wstyd dla nas prawdziwych polaków:)
icaro nie ja pierwszy tak o Tobie mówie na forum.Przestań juz bo nie jestes smieszny.
moze bys mi wytlumaczyl jak wytlumaczyc wyrazenie "normalny debil"

debil-o człowieku ograniczonym, głupim

normalny-zdrowy psychicznie i fizycznie

??????
moze byc po angielsku,payo :)
you are ill mentally and are subject to treatment
nvite to Polish you will be theses' so wise how we will meet?
where is icaro?
wiseacre on forum
No cóż, Banan jest pasjonatem związków chemicznych, a głównie dwutlenku krzemu. Więc chodzi i zbiera. Archeolodzy zbierają ludzkie kości a Banan minerały...
rozumiem:
normalny debil to po angielsku you are ill mentally and are subject to treatment
i dalej nie rozumiem: dziwny ten polski;dwa slowa zaprzeczajace sobie oznaczaja osobe chora psychicznie i podlegajaca leczeniu.wiesz,lepiej abys podal to po lacinie,wtedy bedzie nam wszystkim latwiej zrozumiec jaka to choroba.
juz wiem co to ta "eska"
to radio z polandii nadajace Britney Spears y Szymon Wydra i inni(to drugie nazwisko chyba powinno byc z duzej litery,prawda ??)
zaczynam rozumiec:

el rey escribió :
"...Ty ku...... jestes Polakiem i szanuj to,zawsze nim bedziesz i nigdy nie waż sie zle mówic o Polsce!!!NIGDY!!!..."

"...facet ale Ty jesteś debilem nie mów ze jestes z Polski bo to wstyd dla nas prawdziwych polaków:) ..."

"...Ty icaro nienormalny jesteś!!!posłuchaj "eski" lepiej..."

wniosek jest latwy:
Prawdziwy Polak slucha radio eska i zachwyca sie Britney Spears y King Diamond.

ale ja mam pytanie. sa polacy falszywi?? jak ich odroznic o Polaka Prawdziwego??
mam dylemat,prosze o pomoc.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 108

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia