Madryt -pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
91-108 z 108
| następna
"czlwoeika" co to znaczy?Zapomniałes Polskiego?Nie ośmieszaj się prosze:)
Nie. Ćwiczę touch-typing. Ale jako, że Twoja znajomość angielskiego jest marna wyjaśnię: to takie pisanie bez patrzenia na kalwiaturę. A że statkiem kosmicznym własnie trochę zatrzęsło to mi się palec omsknął.
Teraz zagadka dla Ciebie. Co znaczy:
troche, prosbe, potrzebuje, mieszkajacej, oczywiscie, polaka, polki, pomoze, znależć??

To jedynie z pierwszego zdania Twojego postu.
Cytat:
"nie ośmieszaj się proszę" (tak, tak, "proszę" piszemy przez "ę".

Skoro zaczynamy się czepiać literówek.
ludzie, tak się zastanawiam: jak to jest że nie szkoda wam czasu na takie głupie rozmowy?
Szkoda mi Cię człowieku!!!
Żal mi Cię naprawde:)
Cześć:)
"stronzo" sam widzisz jacy tu ludzie zaglądają.
Każdy mądry na necie:)Ciekaw jestem czy w "realu" tez tacy są:)W co wątpie
aha to Twój angielski jest bardzo,ale to bardzo marny:)i sam dobrze o tym wiesz:)
stronzo, brakuje tu mastro i koziołka haha
to jest dobre, wpadasz, mieszasz, obrażasz ludzi i każesz im się wynosić, podziwiam, bezczelnośc zawsze mnie oszałamiała:))))
Mam nadzieję, że Una Ci pomoże i dasz nam spokój
drogi un chico 17, widać mamy za co się adorować, czego i Tobie życzę:)))
Ok, mam!Doszlo!
Odpisze...odpisze!
Cierpliwosci...dzis piatek...
;-)
niejaki un chico
Taaaaa,ale poza oszolomami sa tutaj wielkie przemadrzale osobowosci,czyli koleczko wzajemnej adoracji jak BeaI,argadezon i niejaki icaro. Klaniac sie im tylko nisko,bo sa bardziej madrzejsi i inteligentniejsi od innych.Wole juz byc oszolomem.
+++++++++++++++++++++++++++++++++
dziekuje za uklon w swoim imieniu.
to ze jestem inteligentniejszy,madrzejszy etc. to wiem,ale proznosci nigdy za malo.
eso si.nie mam tego czym ty sie chwalisz:
++++++++++++++
Jak chcesz tak posłuchać prawdziwego kastylijskiego akcentu,skontaktuj sie ze mną.

+++++++++++++++
un saludo de( parafraseando a Leone) listo,guapo y muy bueno(como persona).
ach,King Diamond vel PRAWDZIWY POLAK :zwroc uwage ze UNA1 vel PRAWDZIWA POLKA nie bedzie ci mogla pomoc w przyszlym tygodniu;jest zbyt zajeta: miedzy msza dnia dwudziestego a pochodem/protestem z fryzjerem z Torredonjimeno dnia 24 listopada nie ma zbyt wiele czasu.przeloz to na inny tydzieñ.
pozdrawiam
No i drogi "icaro"mylisz się bardzo!!!!!!!!!!!!Żal mi takich jak Ty:)Mądry na forum!Ciekawy jestem czy jesteś taki mądry?Chetnie się z Toba spotkam jak masz odwage:)Od 4 stycznia 2008 jestem w hiszpanii,jak sie nie boisz to podaj miejsce i termin!!!Ale napewno nie zdecydujesz się jesteś cieniutki:na forum tylko jestes mądry.Jak jesteś facetem to podaj termin i miejsce!!!!!!!!!!!jak nie podasz to znaczy że jesteś gó............em
Witam!
Widzę że sporo osób ma duzo do powiedzenia, ale jesli chodzi o pomoc to nic z tego. Mam znajomego w Madrycie, zapytam moze bedzie mógł pomóc ale niczego nie obiecuje na 100%. Zobacze co da sie zrobic. Pozdrawiam :)
Poczytaj uwaznie co on pisze i zastanow sie czy chcesz kontaktowac swojego znajomego z kims takim

http://www.hiszpanski.ang.pl/icaro_12039.html
Z okazji zbliżających się świąt proponuję kupić znajomemu kask do kick-boxingu. Może się przydać przy spotkaniu z Kingiem :)
No chyba, że chcesz go koniecznie mieć na sumieniu...

Acha, czy znajomy ma JAJA? Dla Kinga to podstawa do nawiązania kontaktu.
Wszędzie pojawiają się kwestie jaj, a to przecież nie Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami:))))
Temat przeniesiony do archwium.
91-108 z 108
| następna

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia