Praca...:):):)

Temat przeniesiony do archwium.
Hej hej...w styczniu na poczatku albo w środku,wyjeżdżam do Hiszpani a dokładnie do Huelvy na truskawki na pół rok,bo sa tam trzy odmiany i dlatego tak długo,moze ktos by był chętny na wyjazd? Ja znam hiszpański także nie będzie problemu:):):) Ja ktos by chciał się dowiedzieć cos o hiszpanii,czy o pracy,o jakiś sklepach albo wogóle o czym tam to napisz do mnie a napewno Tobie odpowiem...to jest moje [gg] ...albo e-mail: [email] Pozdrawiam gorąco:):):)
Odmian truskawek jest wiecej niz tylko trzy.Wyjazdy na zbiory organizuja Urzedy Pracy, LEGALNE. Pracodawca placi za transport do hiszpanii a na poczatku to bardzo duzo.Jedziesz w ciemno? czy masz juz cos "zaklepane" ?
pozdrawiam
czy twoja oferta jeszcze aktualna ????
polecam urzedy pracy sa oferty na truskawki
hej,
ja sie wybieram na praktyki,ale to dopiero pod koniec kwietnia-poczatek maja. na 3-4miesiace.. hm. jak macie jakies wiadomosci, sprawdzone miejsca to piszcie. chodzi mi o zbiory owocow lub jakies ogrodnicze sprawy. mam praktyki na architekturze krajobrazu, wiec wszystko co sie laczy z przyroda ogolnie ujeta jest brane pod uwage :p
pozdrawiam :)

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego