Hiszpania 2009

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 74
zapraszam 3553554
no możesz, możesz xD Moje już wcześniej podałam;)
coś nas tak ściąga na lewo :P ok, to do ... dzisiaj :p do usłyszenia :P
no możesz, możesz xD Moje już wcześniej podałam;)

do mnie to mówisz?
Tak, do ciebie też :D To co, do zobaczenia?
i pozniej w 2009 :D
A moze ktos chcialby wczesniej wyjechac, np. na poczatku przyszlego roku?
też interesują mnie rejony Madrytu, jak nadal jesteś zainteresowana wyjazdem tam napisz do mnie: 6179200 , dzięki;)
Hej! Ja wyjezdżam na Erasmusa od września (tak planuję:)), i na pewno tam do pracy bym chciałam pójść, więc myślę, że wyjazd wcześniej, na wakacje jest super pomysłem, bo można w tym okresie łatwo pracę znaleźć :) Ja jestem na tak, będę się kontaktować :)
No to ja jestem kolejna, która wybiera się w 2009 na półwysep, z tym, że do Katalonii (Girona, la Selva). No i już na stałę. Język znam (hiszpański i kataloński na poziomie średnio-zaawansowanym) ale problem mam jeszcze z wykształceniem. Planuję ostatni rok zrobić już w bachillerato. Życzę wam powodzenia!!
Dziękujemy przyda się;) Tobie też życze powodzenia:)
No to co z tą grupą?
A ktoś wybiera się do Prado Negro?
http://www.diariometro.es/es/article/efe/2008/08/07/631335/index.xml
Wszyscy sa chetni ale tylko w necie.
z takim podejściem to nikt i nigdy tam nie pojedzie
Ja napisalam, ze chetnie z kims pojade, ale wczesniej...
fragolkaa
Ja napisalam, ze chetnie z kims pojade, ale wczesniej...

No to wal do mnie na gg albo podaj swoje.
to ściema żeby ludzie nie wyjeżdżali, tzn. tak , kryzys jest ale jest to przejściowe na pewno, myślę że gospodarka hiszpańska jest mocna , bardziej bym była skłonna stwierdzić,że chwilowa poprawa stanu bezrobocia w Polsce tzn. jego zmmniejszenie jest przypadkowa i wynika tylko z tego że jest tak mało ludzi w kraju.
Co to znaczy wcześniej? Dla mnie to ten wrzesień. [gg]
A ja moge ale nie wczesniej niż w czerwcu.
damroka84 dla mnie wrzesień to super pora, wlasnie tak chciałam jechać, tylko dokąd??? Odezwę się na gg!
Witam, a jest tu ktoż z Krakowa lub Rzeszowa?? Bo ja tez planuje wyjazd w przyszłym roku do pracy, ale z nastawieniem na nauke języka, ponieważ będę sie starać o wyjazd w ramach Socratesa/Erasmusa do Madrytuna piatym roku:)
jakby sie ktoś znalazł to prosze o kontakt: [email] lub [gg]
Jak widzę spora grupa się tu tworzy ;) Uwielbiam Hiszpanię i Meksyk i chętnie bym się do Was dołączyła ;) Jest ktoś z okolic Szczecina ? Hiszpańskiego dopiero zaczynam się uczyć, w dodatku sama, ale mam nadzieję, że do przyszłych wakacji będzie on w trochę lepszym stanie ;) Aaa, jeszcze pytanie: w jakim mniej więcej jesteście wieku ? ;) Ja w tym roku kończę 18. Moje [gg] ;) Pozdrawiam ;)
ola,jak znajdziecie dla mnie miejsce to z checia sie wybiore jeszcze tam nie bylem ale zawsze o hiszpani marzylem ale oczywiscie liczy sie dla mnie tylko morze,madryt odpada bo to centrum,myslalem o costa brava, valencia gdzies nad morzem srodziemnym moje [gg] ,gracias i pozdrawiam z najpiekniejszego miasta polski.
Tworzy sie grupa,ale tylko tu na forum,jak przyjdzie co do czego to sie wycofają.Tak naprawde to nikt nie mysli na serio
hej, ja na pewno wyjadę do Hiszpanii, ale jak było wcześniej pisane w grupie raźniej. Chcę wyjechać na dłużej (może na stałe), nic mnie tu nie trzyma (tzn. jeszcze ostatni rok studiów ;) potem koniec). Przemyślałam pewne sprawy i nic nie jest w stanie odwieźć mnie od wyjazdu do Hiszpanii. Mój nr [gg] , saludos :)
A ja mam inny troszke pomysl. Postanowilam sobie, ze beda to moje najlepsze wakacje i wybieram sie na mala 'wlóczęgę': przez Francje, Hiszpanie do Maroka (:D - myslalam tu o Marakeszu:)) i szukam chetnych na wyjazd. Taka wycieczka z plecakiem, zwiedzanie... na zywiol, ze tak powiem:)
Jezeli ktos bylby zainteresowany, to czekam na kontakt - 12421742 - moje gg.
:)
A słyszałaś że w Maroko często giną kobiety z europy. Nie straszę tylko piszę co ja słyszałem.
a ja mysle o wakacjach w Hiszpanii ale samemu sie nie che,może jest ktoś chetny?
Hej!! Szukam kogoś kto byłby chętny na wyjazd do Hiszpanii w okresie wakacji.(nie musi to byc cel zarobkowy) Ja posługuje sie tylko angielskim na poziome Advanced :D Moze być pomocne :) Chetne osóbki zapraszam na gg.: 6617303 :)
Aha i jeszce jedno :) Mam autko gotowe do drogi :) W razie 'Wu' :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 74

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie