dobra, sprawdzona agencja

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich.
Jestem tu nowy i chciałbym zapytać o Wasze doświadczenia z agencjami pośrednictwa pracy. Mam zamiar wyjechać do Hiszpanii i szukam naprawdę dobrej, sprawdzonej agencji. Z tego co zdążyłem już przeczytać, to "unne" to mafia, reszta z okolic Krakowa również, więc już kompletnie nie wiem komu można zaufać. Jeśli znalazłby się ktoś, kto wystartował z dobrej agencji, która go nie oszukała, nie naobiecywała Bóg wie czego i dotrzymała w dużej mierze słowa, to bardzo taką osobę proszę o wskazanie, która to agencja. Wielkie dzięki.
No ja też szukam????
jest mnóstwo agencji apropo Anglii, a w jednej powiedziano mi, że w tej chwili w Hiszpanii są ogólnonarodowe wakacje i nie mam co liczyć na jakiekolwiek oferty do 18 sierpnia. Super.
Hej,a nie lepiej na miejscu czegoś szukać? Ja znam tylko jedną osobę która znalazła pracę przez agencje i nie została "wyrolowana" no i było to 11 lat temu. Ja się wybieram,ale już niedługo, a szukam kogoś z kim wynająć mieszkanie na miejscu, ale mam już konkretne miejsce dokąd chcę jechać.Oviedo lub Gijon.
no nie powiem, zainteresowało mnie to co napisałaś. A dlaczego właśnie Oviedo albo Gijon? Masz jakiś konkretny powód? Ja osobiście nie mam konkretnego miejsca, w którym chciałbym się znaleźć. Oczywiście jak większość myślałem o Barcelonie, jednak nie koniecznie, a te 2 miasta wydają się dość sympatycznie ulokowane. Napisz coś więcej. Dzięki
albo napisz na maila [email] to będziemy mogli porozmawiać na temat ewentualnych opcji wyjazdu
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia