Erasmus Barcelona

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc, czy jedzie ktos moze na erasmusa do barcelony na rok akademicki 2009/2010?
ja jade:)
najpierw bylam zdecydowana na Madrid/Alcale,ale ostatecznie zmienilam na Barcelone
jak co,to pisz na mojego maila: [email]
Ja się wybieram do Barcelony od nowego roku szkolnego. Zapraszam na moje gg.4216397 lub e-maila [email]
również wybieram sie do Barcelony, niestety tylko na semestr letni.
moj mail: [email]
nr [gg]
witam!

a jak już jestem w Barcelonie. Chętnie poznam jakiś rodaków, jako że jak dotąd nie poznałem żadnego... robię tu projekt magisterski, a jesienią lub zimą zaczynam doktorat.

moje [gg]

pozdrawiam, Leszek
NK connecting people
http://nasza-klasa.pl/forum/9/126/188?find=last#post37
ja tez jade!:) na UIC i bardzo bym chciała znalezc kogoś, kto tez tam ląduje:) Mój mail- [email]
hej!
dostałam się na wymianę z erasmusa na drugi semestr tego roku, wylatuję 3 lutego narazie jestem na etapie szukania mieszkania, jadę sama a hiszpański znam trochę, katalońskiego wcale, jestem przerażona...
mój mail [email]
normalnie tak nie marudze;)))
bez znajomości katolońskiego sobie poradzisz, oni gadają w 2 językach, ale oni Ciebie zrozumieją, nie wiem jak Ty ich :), pozatym to przyjazny kraj, ktoś obcy z chęcią Ci pomorze, nie to co w polsce
Hej! Wybieram się na Erasmusa do Barcelony na semestr zimowy w roku akademickim 2010/11. Mam pytanie do osób, które obecnie są w Barcelonie. Chodzi o ewentualne 'przejęcie' mieszkania, które teraz wynajmujecie, a po zakończonym Erasmusie zwolinicie. Czy jest ktoś taki?
Pozdrawiam,
Patrycja
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Matura