wyprzedaz ubran

Temat przeniesiony do archwium.
hej! kiedy beda dokladniej wyprzedaze? W niektorych sklepach juz sie zaczely, ale chodzi mi dokladniej kiedy zaczna sie w Stradivariusie, Bershce, Zarze...? Pod koniec czerwca, czy moze na poczatku lipca?
No ale temat wymyśliłaś :)
W tym roku mają się ponoć zacząć wcześniej ( kryzysik). Na twoim miejscu wybrałabym się na zakupy jeszcze w czerwcu. Jeśli np. Reserved czy Cropp już wysyłają maile o wyprzedażach, to pozostałe sieciówki nie mogą być w tyle..
Gdyby się przypadkiem okazało, że pytasz o Hiszpanię, to w zeszłym roku wyprzedaże zimowe były dużo wcześniej niż zwykle( kryzysik), zatem przypuszczam że obecne letnie też już trwają lub są tuż tuż..
chodzi mi wlasnie o hiszpanie, pytam bo chce trafic na pierwsze dni wyprzedazy:)
W ZARA już na dniach :))) a w Bershce i Stradivariusie pewnie tak samo, to jeden własciciel
Prawda, na dniach...
----
W Hiszpanii wg : "ley 7/1996 de Ordenación del Comercio Minorista existen dos temporadas anuales para las rebajas.(...)"

Ty pytasz o letnia wyprzedaz, ktora "oficialnie" zaczyna sie 21 czerwca.
(konczy 21 wrzesnia).
To sporo czasu...wiec znowu dzieli sie ten okres na etapy...

Ale, ale...dokladne daty trudno okreslic bo - w kazdej prowincji sa nieco inne.
Ja napisalam o Madrycie.

POWODZENIA!
dzieki za odpowiedz:) to w takim razie w weekend trzeba wybrac sie do miasta:) hehe:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa