Praca wakacyjna - poszukuję.

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Poszukuję pracy w Hiszpanii na okres wakacyjny - od ok. połowy czerwca do końca sierpnia. Czy ktoś z Was widział może ciekawe oferty (w hotelach, na farmach)? Przeglądam wiele stron, lecz niestety, zazwyczaj natykam się na nieaktualne ogłoszenia. Pozdrawiam!
No nie wiem czy znajdziesz coś przez internet. Ja w zeszłe wakacje pojechałem i na miejscu szukałem pracy. Przez internet też nie udało mi się niczego znaleźć, małe firmy nie zamieszczają ogłoszeń w internecie zazwyczaj, albo jeśli już to na hiszpańskich stronach, te większe zapewne korzystają z firm pośredniczących, więc może spróbuj skorzystać z takiej jeśi chcesz wcześniej znaleźć jakąś robotę. Work and Travel albo coś takiego poszukaj.
A jak nie to jedź na miejsce (jakaś większa turystyczna miejscowość) i tam szukaj szczęścia. Najwięcej ofert jest od lipca do końca sierpnia właśnie, bo wtedy największe natężenie turystów jest. Jak się dobrze zakręcisz to coś znajdziesz.
POzdrawiam
Polecam hiszpańską agencję pośrednictwa pracy www.paneurosol.com. Oferują pracę w hotelach i na campingach na Costa Brava. W ubiegłym roku pierwszy raz na wakacjach pracowałam za ich pośrednictwem i była to moja najlepsza praca w Hiszpanii, oczywiście pod względem wynagrodzenia:)
Uwazaj na te agencje, ujawnia ona dane osobowe klientow, reszta w tym watku:

http://www.hiszpanski.ang.pl/pan_ero_sol_5000.html
dziękuję Wam za pomoc. janko0, także myślałam o szukaniu pracy "na żywca", ale zastanawia mnie jedno: co z mieszkaniem? nie mam żadnych znajomych w hiszpanii, musiałabym więc zarezerwować sobie miejsce w jakimś hostelu / pensjonacie. a nie chciałabym, by opłaty za mieszkanie zabierały np. połowę miesięcznego zarobku..
a czy są duże szanse znalezienia pracy przez paneurosol? jak wyglada rekrutacja? Chce wysłac Cv, mam 18 lat. Byłaby to moja pierwsza praca za granica i nie wiem czego sie spodziewac.
Ja również planuję wyjazd do hiszpanii do lloret de mar w połowie czerwca.
Też mnie zastanawiają koszta wynajmu mieszkania?
Jak było tam ze znalazieniem pracy w zeszłym roku?
Osoby chętne na wyjazd proszę o kontakt nr gg. 6477766
pozdrawiam:)
chętnie bym wyjechała do Hiszpanii właśnie na okres czerwiec - sierpień, ale cena wynajmu także mnie zastanawia.. słyszałam, że w Comunidad Valenciania ceny spadły do 500 euro/ miesiąc.. a jak może być z tym w Katalonii?
Ja chyba też chcę do Hiszpanii w tym roku...
ja również szukam pracy na miesiąc, najlepiej lipiec, niestety, przymus odrobienia praktyk ;/
hej,ja w ubiegłe wakacje pracowałam w Lloret de Mar,w restauracji.
pracę i mieszkanie znalazłam na miejscu.
Wynajem pokoju 2osobowego to koszt ok 150-200 euro.
Koleżanka z którą byłam pracowała przy robieniu tatuaży z henny (zarabiała ok 25 euro na dzień),ale większość pracuje na propagandzie czyli namawianiu ludzi na ulicy żeby poszli do określonej dyskoteki.Moim zdaniem praca wyjątkowo parszywa,wytrzymałam 1 dzień.Zarobki to chyba około 4 lub 5 euro za godzinę (pracujesz 6 godzin)
Ja w restauracji zarabiałam 900 euro na miesiąc,plus napiwki.Jedzenie i picie za darmo.Pracowałam od 17 do 24.
Mieszkania szukałyśmy zaczepiając Polaków na ulicy i pytając czy nie ma ktoś wolnego pokoju.
czy ktos ma gdziec cos? ;p szukam, szukam, wysylam i nic. powoli mnie to przytlacza ;/
ja poszukuję ok 4 osób na wyjazd w poszukiwaniu pracy w barcelonie, w ciemno...w tamtym roku byłam w pracy w lloret de mar..niedaleko barcelony, ale mam dosyć tej miejscowości..hiszpanią tego nie można nazwać,tylko spęd niemców i włochów. Szukam osób, bo wiadomo mieszkanie najlepiej wynająć w kilka osób, a poza tym szukam osób które lubią się dobrze bawić i z którymi można sie dogadać..chętni piszcie na maila : [email] lub gg : 4443463
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa