Jedzie ktoś z Bialej Podlaskiej ?

Temat przeniesiony do archwium.
Jada jakies babki z bialej podlaskiej do tej nieszczesnej huelvy?
a dlaczego piszesz ze do nieszczesnej?
a zaczely sie juz wyjazdy?
własnie a dlaczego nieszczęsnej?
czekam na telefon jade pierwszy raz
Ja jadę z Białej Podlaskiej i pierwszy raz jadę. Jutro zadzwonię do OHP-u może coś będą wiedzieli.
jesli dowiesz sie czegos w ohp to daj znac
Bo jak czytam te forum to mam mieszane uczucia,jednym sie tam podoba inni pisza ze to wyzysk,brod smrod i goraco.ze 2 lata temu przed wielkanoca sie zapisalam z ohapu na wyjazd,i dopiero przed bozym narodzeniem pani mi dzwoni ze juz chyba beda wyjazdy,to ja jej wtedy pieknie odmowilam a ta do mnie z paszcza ze jestem nieodpowiedzialna i zwracaniem kosztow mnie nastraszyla.Przez tyle miesiecy nieumiala nawet podac zadnych konkretow,wtedy ohap byl jeszcze na koncu orzechowej i sie raptem przeniesli na sikorskiego czy jakos tak.
Dzwoniłam wczoraj i nic nie wiedzą.Jest na razie zimno,poczekamy jeszcze troszeczkę oby niedługo.
Dziewczyny nie dzwoncie szkoda Waszych nerwów, kasy . Trzeba czekać , ohp nic nie bedzie wiedział , przewoznik do Was zadzwoni a przewoznik zadzoni jak dostanie polecenie od korporacji hiszpanskiej, a korporacja od rolnika ze juz chce ludzi do pracy. :)))) Jak tylko bedzie pogoda to machina wyjazdowa ruszy, niepotrzebnie się nakrecacie :)
Witam Wszystkich!Fresówka wiesz może czy w tym sezonie truskawkowym rolnicy podnieśli stawki?Czy nadal jest te 36 e dniówka.Pozdrawiam serdecznie z zimnej i białej Polski.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego