Transport roweru: Wrocław - Madryt

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie,

po pierwsze jeżeli temat znajduje się w nieodpowiednim dziale, proszę moderatora o umieszczenie go w prawidłowym miejscu. Dziękuję.

Chciałbym przesłać rower górski z Wrocławia do Madrytu. Czy ktoś może ma numer/email do osoby, która zajmuje się takim transportem?

Przeszukiwałem forum i wysyłałem zapytanie o cennik, ale jedna firma zażyczyła sobie 150 euro, dlatego też szukam osoby prywatnej lub firmy o bardziej korzystnych cenach.

Dziekuję i pozdrawiam!
Paweł
sprobuj wsrod polskich przewoznikow autobusowych..typu Sindabad Eurobus..w kazdym badz razie mam na mysli tych co jada trasa Wroclaw Madryt..zapalcisz ok 30 eu.za demontowany rower/szukaj w google info
zdemontowany,zlozony rower
za 150 eu to kupisz nowy w Madrycie
http://www.biletyautobusowe.net.pl/autobusy-hiszpania.html?gclid=CNWTuJ-uw7YCFQEQ3god9jAAaQ zacznij tu chodzi o dni wyjazdu i godziny odjazdu..jak to ustalisz to kontaktujesz sie zkierowca na owym przystanku odjazdowym..ja bym radzila wczesniej zlapac kontakt zbiurem i poprosic o numer do kierowcy.i z nim i tylko z nim rozawiac w cztery oczy osobiscie..przed samym wyjazdem..w dniu wyjazdu..ktos w Mardycie musi wyjsc na przystanek docelowy tego przewoznika i odebrac rzecz..kierowca ci poda hiszpanski numer telefonu do kierowcy autobusu celem kontaktu osoby, ktora ma odebrac rzecz..czy np autobus nie jest troche opozniony lub bedzie wczesniej..owa osoba musi byc dyspozycyjna i oczekiwac na miejscu:D
[tel]to numer telefonu (aktywny od piątku do niedzieli) do prywatnego przewoźnika, który bez problemu powinien przewiźc rower. Niestety posiałam gdzieś polski numer telefonu :( Jeżeli nadal temat jest aktualny, postaram się go zdobyc, ok?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa