prośba o tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-47 z 47
| następna
oto mi się rozchodzi że jeżeli się wstydzisz to nie powinnas nato pozwalać bo czasami faceci to robią na złość lub aby się pokaząć jeżeli to ktoś żle zrozumiał to sorki
na sex nie powinnam pozwalać bo chce mi tym na złość zrobić lub chce się pokazać jaki w tym dobry czy jak :/ teraz to już całkiem nie rozumiem !?
Po co w ogole facetowi mowic takie rzeczy?
No.. ja tam zawsze to robię, żeby zrobić dziewczynie na złość. Gdyby nie moja przeogromna chęć dokopania komuś to mógłbym żyć bez seksu...
Zgadzam sie z Toba banan,mam dokladnie to samo. I tak sie kiedys zastanawialem, po kiego grzyba mojemu ojcu bylo potrzebne drugie dziecko, skoro pierwsze tak go denerwowalo, ale jak juz bylem starszy to sie zorientowalem, ze on strasznie byl zlosliwym czlowiekiem po prostu. I ja mam po nim geny, jasny gwint, nie da sie ukryc.
Hmmmm,a ja caly czas myslalam,ze to forum jezykowe,a tu widze,ze zamienia sie:a to matrymonialne,a to porady co zrobic z facetem jak chce lub nie chce,....Ciekawe czego jeszcze sie tu dowiem. :)))
Hahaha, no leżę ze śmiechu.

A ja myślałam zawsze, że to ma coś wspólnego z miłością... :( No ale kto się lubi ten się czubi :D
Gagina...
Jestes "letnia"?
Tzn. Osiemnastke juz mialas?
Wybacz, ze pytam...(mialam to zrobic juz przy Princesach... - to w koncu film o prostytutkach...jest, choc w Hiszpanii dozwolony od ¡OJO! 13!!! Czego absolutnie NIE POPIERAM!!!)
I MA!
Dla mnie MA! ;-)

Bo to zalezy dla kogo.
Sa ludzie, ktorzy "uprawiaja" seks, jak sport...
Sa tez i tacy, ze zyja BEZ niego...

Do wyboru...Do koloru...
Dlatego tak ciezko by, "trafil swoj na swego"...

;-)
Una, 18 latek skoñczylam tydzieñ temu,a czemu pytasz?I co to ma wspólnego z postami?Jak równiez z poprzednim dotyczacymi:Princesas?
gagina to forum to lekcja życia. DDDD
Oooooooooo...

I dopiero teraz sie przyznajesz?
No Kochana, nic to...
Uwaga!!! Spiewamy:

Un...
dos...
tres...

¡Cumpleaños feliz, cumpleaños feliz, te deseamos todos, cumpleaños feliz!

;-)))
W takim razie życzenia wszystkiego najlepszego również ode mnie!!!
Una... za bardzo nie widzę różnicy między Włochami a Latynosami. Jak i we Włoszech tak i w Ameryce Południowej jest silnie rozwinięty patriarchat. DDD
Muchísimas gracias chicas,pero,....
Są też i tacy, ktorzy zyja Z niego;)))
pozdr
O...no oczywiscie!

Np. Princesas ( o te z filmu mi chodzi... ;-))
Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego