PILNE!!OPIS MIESZKANIA!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

61-90 z 110
Dulcee,a ty znasz hiszpański?
hmm...

niee wiesz .??

mieszkam w Hiszpani od 11 lat i nie umię powiedzieć nawet "Buenos Días"...

zacznij myśleć a potem weź się za naukę hiszpańskiego...
ok, zaczynam pozytywistyczną pracę u podstaw:
Hiszpanii - nie Hiszpani
umiem - nie umię
ty idź się lecz....
już tupiemy nóżkami?
w takim razie, do lektury słownika ortograficznego polecam meliskę :)

jak to będzie po hiszpańsku?
skoro jesteś taki mądry i znasz hiszpański to sobie przetłumacz

bo to nie biuro tłumaczeń...
Dulcee, skoro tak dobrze znasz włoski jak hiszpański to nie chciałbym nawet tego czytać
niee znam dobrze włoskiego bo zaczełam się uczyć 2 tygodnie temu...
NIE PISZ DO MNIE .!
idę z tego portalu bo widzę, że sami psychopaci są tu teraz zalogowani
strzeż się płocha osóbko
gdziekolwiek nie wejdziesz i tak cię znajdziemy
wytkniemy błędy, nieuctwo i arogancję
chyba że weźmiesz się za język migowy
No i na kolejnej osóbce się wyżywacie.
mówisz o sobie .??

hmm...

chyba TAAK .!
to do tego idioty "duzebubu" jego nick mówi o nim wszystko...

hmm... a może raczej "malebubu" ;P
Veo wiesz...

chyba nie ma sensu do nich pisać bo oni powinni się uczyć od nas i nawet "natalia4321" wie więcej od nich...
pewnie, masz racje, a poza tym rozdwojenie osobowosci...idz juz sobie stad i nie wracaj, izulku, veo, dulcee i juz nie pamietam co jeszcze...
nie mamy zamiaru ;d
dosyć założyłam sobie konto po to, aby pomagać innym w nauce hiszpańskiego...

a niee się kłócić ;P
Drogi trollu - nie napisałeś jeszcze ANI JEDNEGO posta, w którym choć trochę byś komuś pomógł. Jesteś tutaj żeby siać zamęt i przeszkadzać bo jak widać twój poziom umysłowy nie pozwolił ci jeszcze zauwazyć, że to nie jest plotkarskie forum dla nastolatek...
Zniknij więc przynajmniej z tego działu forum - na twoje bzdety jest inne miejsce. Jeśli nie to postaram się aby admin pokazał ci gdzie twoje miejsce. Jak już to czynił parokrotnie z takimi jak ty.
a nie prawda bo Dulcee mi pomogła.
dzięki Veo...

a ty kolego "argazedon" nie mów jak nie wiesz .!

próbuje pomóc komuś kto tej pomocy naprawdę potrzebuje a wy tylko po takich osobach (które próbują pomóc bezineresownie) tylko jeździcie... ;(

jak byście mieli za grosz kultury, dobrego wychowania... itp.
to byście takich rzeczy nie pisali ;P
Dulcee, z nieba mi spadłaś . Mogę prosić o sprawdzenie :
Las demandas, que datan a partir de 2001, incluyen los recibos que pagaron adornar, trabajo alrededor de la casa y cercar para el jardín.
Pero una fuente cerca del Ministro del interior dijo que Srta. Smith no había reclamado cada artículo en la lista y que había pagado muchas de las mercancías mismo.

Añadieron que incluso si ella había reclamado todas las mercancías, ella habría estado dentro de las sus derechas de hacer tan.
-----------------------
As reivindicações, que datam de 2001, incluem os recibos que pagaram pela decoração, o trabalho em torno da casa e pelo cerco para o jardim.
Mas uma fonte perto do Ministro da Administração Interna disse que a senhorita Smith não tinha reivindicado para cada artigo na lista e tinha pagado por muitos dos bens ela mesma.

Adicionaram que mesmo se tinha reivindicado para todos os bens, estaria dentro de seus direitos de fazer assim.
Z góry dziękuję za pomoc
hmm...

a z tym "senhorita" to jeśli chodzi ci o panna to źle napisałeś powinno być senorita
To tylko ten jeden błąd ?
a z "datan" chodzi ci o informację .??

jeśli tak to powinno być "dato"
Bardzo Ci dziękuje za pomoc .Pozdrawiam
Nie dziekuj jej, bo ona zna tak hiszpanski jak ja chinski, skoro nie zna nawet czasownika 'datar';D Poczekaj na poprawke kogos innego.
ktoś ciągle myli mnie z jakimś Izulkiem.Nie znam tej osoby i nie wiem kto to jest.
nie powiedziałam że skończyłam...
Dulcee, ze słownikiem w ręku nanosisz poprawki w języku portugalskim.P
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 110