Dziwne jest to , że nie podałeś swoich danych na przesyłce ....zostawiam to bez komentarza . Jeśli mi nie podasz numeru przesyłki , przesyłka wróci do ciebie na Teneryfę . Musze znać numer i czy wysłałeś ją pocztą czy firmą kurierską .Na mojej poczcie tej przesyłki nie ma . Jeśli jest w Warszawie to na innym urzędzie. żebym mogła dowiedzieć się na jakim , muszę mieć numer przesyłki. i musze po nią osobiście pojechać , ponieważ w moim bloku jest zepsuty domofon. Na przesyłce nie napisałeś mojego numeru telefonu tak więc oni do mnie nie zadzwonią z informacją , gdzie leży przesyłka by się móc po nią zgłosić
Es extraño que no hayas puesto tus datos en el paquete postal [el envío], lo dejo sin comentario. -> A JA skomentuję : Która poczta lub firma kurierska przyjęłaby paczkę bez adresu zwrotnego/danych nadawcy ?! Jest taki kraj lub planeta ? :-)
Si no me das el número [código] del envío, el paquete volverá a tu casa en Tenerife. [--> niby JAK wróci skoro piszesz, ze jakimś cudem przyjeli ją bez adresu zwrotnego??]
Necesito saber el número del envío y la empresa que lo tramita si no es por medio del correo normal. En mi oficina de correos correspondiente no hay ningún envío a mi nombre. Si es que llegó y por alguna circunstancia no lo recibí en mi domicilio ni tuve ningún aviso de llegada, puede que esté en otra oficina en Varsovia. Pero necesito el código del envio para poder encontrarlo. Tengo que ir yo a buscarlo por mi cuenta ya que el domófono de mi casa está estropeado [->>CO NIE usprawiedliwia BRAKU jakiegokolwiek AWIZA!]
Como no has puesto mi número de teléfono en el paquete, no me van a informar adonde ir para recoger el paquete.