Spojrzcie na to dziewczyny inaczej. Porady sercowe tego pana sa niezwykle cenne.Doceńcie jego zaangazowanie w wasze prywatne sprawy, przyznacie, ze nieczesto mezczyzna znajduje na to czas, no chyba ze jest gejem, ktory, jak wiadomo, oprocz brylantow, jest najlepszym przyjacielem kobiety. Hmm...to rozchwianie emocjonalne, przeczenie samemu sobie...
argazedon 5 Gru 2009, 23:44 odpowiedz
To jest forum językowe - jeśli wydaje ci sie to śmieszne to idź na jakieś plotkarskie. A tutaj stosuj reguły języka, którym się tu zajmujemy.
Inaczej nikt nie bedzie odpowiadał na twoje bezsensowne gryzmoły - lenistwo i arogancja nie popłacają. Skoro nie masz szacunku do tego języka ani do uzytkowników tego forum to znajdź sobie inne gdzie "takimi szczegółami" się nie przejmują.
Ale TO forum jest jakoś najbardziej uczęszczane. Ciekawe z jakiego powodu...?
forum jezykowe - forum, na ktorym na prosbe o przetlumaczene tekstu na j.hiszpanski argazedon odpowiada :"...Facet cię robi "w bambuko" a ty taka naiwna... Bo chyba nie mieszkasz w dżungli w Afryce? A nawet tam skutecznie by ci dostarczono co trzeba..."
szacunek dla uczestnikow forum - "...Bez kontekstu twój tekst, pomijając oczywiste błędy stylistyczne i inne, jest po prostu idiotyczny..."
"...A gdybyś był bardziej dociekliwy i inteligentny to szukając wzoru do nauki, znalazłbyś pełno prac tego typu nie tylko na tym forum..."
"...Ja nie wiem skąd się bierze u tych dzisiejszych grafomanów takie zamiłowanie do oksymorona i nonsensownych zbitek słownych..."
"...Do czego ci te idiotyczne sformułowania potrzebne ? Bo głowa boli jak się to czyta..."
"... Tzw. "burak" tyle, że rodowity :-) Tym bardziej jeśli to kręgi sportowe a w szachy to on nie gra raczej.Poradź mu żeby choć raz w tygodniu przeczytał gazetę. Ale nie brukowca tylko coś w rodzaju "El País" czy "El Mundo"..."
"...Troll zobaczyl odnosnik, który podałem w innym temacie wczoraj osobie pytającej i wyrzygał swoje "mądrości", jak zwykle :-)..."
"...Szkoda czasu na ogladanie i słuchanie tego wrednego głosiku zakompleksiałego palanta. Na dźwięk jego nazwiska a tym bardziej widok tego indywiduum, normalnego człowieka powinno zbierać na wymioty więc nie ryzykuj..."
..............................................
"............NIE masz pojęcia ile się znamy na tym forum i na co mogę sobie pozwolić.........."
Otoz takowe pojecie mamy...
Teraz do ciebie,chlopku-roztropku, twoje wlasne slowa: "...Wiesz kto to była Hanka Ordonówna ? Posłuchaj jej największego przeboju :-)..."
...tak wiec gdyby ta paczka nawet nie doszla, badz spokojny o Atenke i o nas wszystkie!
Ciao :)