Tuenti

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 64
poprzednia |
Witam :)
Wiem, był już podobny temat, ale mam problem :S
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak założyć konto na tym portalu??
Bo sama jakoś nie mogę do tego dojść...
Wpisuje e-mail, i wiem, że ktoś wpierw musi mnie zaprosić, a czy ja pierwsza też mogę kogoś zaprosić? Czy nie bardzo?? :S
B.bardzo proszę o odpowiedź :P
po wpisaniu tego slowa do youtube smialam sie dlugo...:))))
co znaczy el pocho?
?...
No ja parsknęłam śmiechem na końcu, pożegnanie powala :D:D:D
Ktoś musi Cię wcześniej zaprosić. Jeśli chcesz otrzymać takie zaproszenie, to wpisz tutaj http://www.tuenti.com/?need_invite=1 swój adres mail, kod aktywujący widoczny na stronie i wyślij. Jest szansa, że ktoś wówczas wyśle Ci zaproszenie.
ma ktoś w ogóle konto na tuenti i moze wyslac zaproszenie?
proszę o zaproszenie na Tuenti
mój mail: [email]

dziękuję :))))))))))))
Tylko po co wam Tuenti? España przeskakuje na Facebooka. A samo Tuenti... eh... szkoda gadać.
jak zalozyc konto na tuenti?
wchodze na t strone, wpisuje e-mail i haslo i jest zle...
w ogole tego nie kapuje...jak to sie robi...prosze o pomoc...!
a własnie ja mam inny problem! chce usunąc to konto.. pomozcie! bo niemoge nigdzie znalesc w opcjach! moj skype bartek.b75
musisz podac email aby ktoś Ci wysłał zaproszenie... pozdrawiam ;)
a w zasadzie to muszę się zgodzic z przedmówcą ;) facebooks jest super - kultura, sztuka, blogi, chat .....facebook tętni życiem - możesz śledzic na bieżąco wpisy przyjaciół, ciekawe linki, strony..rewelacja ..tuenti jest trochę sztywnym serwisem
bardzo proszę o zaproszenie na tuenti : [email] ,z góry dziękuję.
kto chce dostac zapro na tuenti niech pisze do mnie na messengera [email]
Ratujcie proszę! Nie wiem o co chodzi. Znajoma Hiszpanka wysyłała mi zaproszenia na 2 adresy na hotmailu i w ogóle nie dochodzą! Nawet w spamie nie ma! Czy to może być przez Ip...? Nawet założyłam jeden mail przez hiszpańskiego hotmaila i nie działa. Bardzo mi zależy akurat na tuenti, facebooka już mam.
Macie jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje?
Byłabym wdzięczna, jeśli ktoś jeszcze spróbowałby mi wysłać zaproszenie, może zadziała? [email]

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc!
ej moglibyście mi wysła takie zaproszenie? Bo ja też nie zabardzo kapuje jak tam co trzeba robic bo tam nie ma nigdzie na tej stronie zarejestruj tylko od razu zaloguj a jak wpisuje to jest źle :( jakies dziwne to !!! a ja jade na wymiane i ta hiszpanka ani na maila nie odpowiada ani na facebooku jej nie ma, mowi ze jest za to na tym tuenti :) prosze wyslijcie mi to zaproszenie czy cos mail : [email]
[email] to mój adres mogłby mnie ktoś zaprosić ? :) będę wdzięczna.:) z Góry dziękuje :)
Witam:)
Czy jest ktoś wstanie wysłać mi zaproszenie na tuenti ? bede bardzo dźwięczny(:
[email]
też bym prosiła: [email]
Jak można to ja też poproszę o zaproszenie e-mail [email]
Witam, musze pilnie skontaktować się z dziewczyna którą poznałem na wakacjach.

Wiem, że ma profil na Tuenti. Aby wyslać jej wiadomość musze być zarejestrowanym użytkownikiem, dlatego też potrzebuje zaproszenia.

Mój mail to: [email]

Mariusz
Witam!
Tez bym prosił o zaproszenie ponieważ mam dużo znajomych na tym portalu a nie mam jak się z nimi skontaktować.
Cytat: marko0923
Witam!
Tez bym prosił o zaproszenie ponieważ mam dużo znajomych na tym portalu a nie mam jak się z nimi skontaktować.

Adres e-mail: [email]
Ja również prosiłabym o zaproszenie na portalu tuenti. Byłabym niezmiernie wdzięczna. To bardzo, bardzo ważne. :) Mój e-mail to: [email]
Poprawka: mój adres na tuenti to: [email] Bardzo, bardzo prosze o zaproszenie.
też bym poprosił o zaproszenie na tuenti jeśli można [email]
ja również bym prosiła o zaproszenie [email]
Byłabym baaardzo wdzięczna, jeśli ktoś wysłałby mi zaproszenie na tuenti, jade na wymiane i musze się skontaktować z hiszpanką :D

[email]
Mogłabym też prosić o zaproszenie na tuenti ( [email] )z góry bardzo dziękuje , POZDRAWIAM
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 64
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia