bardzo proszę o tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
61-83 z 83
| następna
Ty to jestes gorącokrwisty, inf! :) Rozmawiając z jedną dziewczyną (czytaj: Antares) wyznajesz, że imponuje Ci inna (czytaj: Agniecha). Wzywasz ją by się do Ciebie odezwała, a w międzyczasie piszesz do BeaI informując ją, że w jej poczcie czeka na nią 1000 Twoich listów miłosnych... to dopiero temperament w środku zimy :P
Jose_PL chyba mam racje mówic naszym rodaczką ze im bardziej nam utrudniaja zycie na poczatku tym jesteśmy wierniejsi. Tak przypadku jest w moim.
o ludzie!!!!!! to wszystkie trzy wchodzimy w rachubę, czy już przejąłeś po Latynosach mydlenie nam oczu?:)))))))))))
inf, ta reguła wygląda trochę inaczej - im bardziej wam utrudniamy, tym bardziej chcecie sobie udowodnić, że nas jednak złamiecie - a jeśli wam się jakimś cudem uda, to momentalnie nas olewacie :D Dotyczny Latynosów, jak również całej reszty świata (z Polakami włącznie)

Jose - być może w tych zwierzeniach kolega inf na chwilę znowu zasugerował się moim "męskim" nickiem ;] (żartuję)
...tak na marginesie dodam, że mi to nie przeszkadza - większość moich najlepszych przyjaciół to mężczyźni, więc przywykłam :]
Też tak pomyslałem ;)
No to pięknie, ja tu sobie smacznie śpię, a to takie dyskusje na mój temat.
Co do mężczyzn - jeden sobie właśnie przechlapał - zajął mi łazienkę :)
Widocznie za wcześnie wstałaś! :P
Oj Jose, przeciwnie. Odkąd przyjechałam do Hiszpanii śpię za długo i przyprawia mnie to o poważne wyrzuty sumienia. Próbowałam znaleźć winnych ale udało mi się zrzucić winę jedynie na zbyt późno wstające słońce :) strefa czasowa ta sama, a więc co tydzień na wykładzie za oknem obserwuję cudny wschód słońca za górami, za lasami... (hmm, czyli jednak czasem wstaję wcześnie :)
Inf. Odzywam się. Nie wiem, po czym wywnioskowałeś moją zdolność do demaskowania namiętnych latynosów, prawdą natomiast jest, że ostatnie 10 lat mojej edukacji spędziłam jako jedyna dzewczynka w męskich grupach. A po moich kochanych "samochodziarzach" już ciężko zrobić na mnie wrażenie :) Oj, jak ja za nimi tęsknię, w dodatku kawa mi się skończyła, a to nie akademik i sąsiad z pokoju obok mnie nie poratuje :)
fajne zazwyczaj :) pewnie masz rację, najpierw trzeba opanować podstawy :) tylko JAK WYMÓWIĆ COŚ POMIĘDZY "W" I "B"??? są jakieś wypróbowane sposoby? wypoczynku i radości dla wszystkich
chiara_io witaj w naszej rodzince. Mały kogos ci na pewno znajdzieP)
BeaI no taki ze mnie wyroniety dzieciak
Agniecha110 nic sie nie dzieje. co dzisiaj zrobic na obiadek. hihi
>BeaI no taki ze mnie wyroniety dzieciak
A widzisz inf. - i tu cię mam :) Wychodzi na to, że należy się wystrzegać nie Włochów czy też innych "gorącokrwistych", tylko wyrośniętych dzieciaków ;]
Pozdrawiam :)
Antares11 podziwiam cie za przenikliwość. A znasz nasz stary numer który pzrejeliśmy od Włochów. A to taki cytat Polki" tak podziwiam dziewczyny ktore ukladaja sobie zycie z Włochami
i podziwiem wlochow ktorzy dla nich ucza sie polskiego" A teraz koledzy anglicy ucza sie Polskiego. Zycie z anglelskim flegmatykiem ble nuda
Antares11 znasz moja terorie ewolucji która wkrótce udowodnie: kobiete stworzy bóg a ewolucja stwozryła faceta. to sa załozenia moje w socjobiologii. Miłego dnia
ojj inf., jak miło - bo się jeszcze zaczerwienię ;P (żartowałam) :D Widzisz... czasem mi bardzo brakuje tej odrobiny naiwności, która tyle w życiu upraszcza ;). Ale cóż, życie uczy.
Pozdrawiam :)
inf., nie znam tej teorii, choć nie ukrywam, jest... hmm... interesująca ;) - a jak chcesz ją udowodnić?
>A znasz nasz stary numer
>który pzrejeliśmy od Włochów.

...zapomniałam zapytać - a jakiż to numer? :D
Antares11
inf., nie znam tej teorii, choć nie ukrywam, jest... hmm... interesująca ;) - a jak chcesz ją udowodnić?
A to proste musze odnalezć anioły które zesłał bóg aby strzegły wasz przed zakusami ewolucyjnych diabołków. Wtedy sie wszystko wykaśni
inf.,
>aby strzegły wasz
>przed zakusami ewolucyjnych diabołków.

jak by tu zapytać, żeby nadal było miło jak to na święta przystało... hmm...
ewolucyjnych diabołków = "gorącokrwistych" jak Włosi
czy też może
ewolucyjnych diabołków = "wyrośniętych dzieciaków" jak .. ;]
Pozdrawiam :]
Antares11 fajne miejsce znam
http://museonacional.perucultural.org.pe/
ależ się wątek rozwinął...
Temat przeniesiony do archwium.
61-83 z 83
| następna

»

Pomoc językowa