Gdzie z hiszpańskim?

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
Może ten cały mark z małej brytanii się w końcu stąd wyniesie raz na zawsze!!! Ja nie mogę już czytać tych jego beznadziejnych wypowiedzi!!! Co on w ogóle robi na tym forum??? Czyżby facet była aż tak niekumaty??? Normalnie kretynizm nie chce go opuścić!!! Niech się wynosi z tego pięknego kraju raz na zawsze!!! Mam ochotkę mu pożadnie przy...... wrrrr....
tak, pojechalam znajac jezyk na poziomie podstawowym na zasadzie wymiany ze swojej akademii medycznej.mialam kurs prowadzony przy uczelni, konczacy sie jakims tam certyfikatem potwirdzajacym moja znajomosc jezyka.Obecnie jestem w Polsce , z okazji Swiat :)
acha... a trudno było Ci się na początku dogadać z Hiszpanami ;)???
nie tak bardzo,wydaje mi sie,ze hiszpanski to dosc latwy jezyk.ja ich wlasciwie rozumialam,ale gorzej bylo z mowieniem.tpo przyszlo troche pozniej.
Zdegustowana, z jakiej AM pojechałaś na wymianę?? Interesuje mnie to, bo za rok zdaję w Warszawie i b. chcialabym coś takiego sobie załatwić..
Znałaś język podstawowo, to jak radziłaś sobie z wykładami? Ten kurs przy uczelni musiałaś zaliczyć przed studiami, czy w trakcie? Bardzo cię proszę powiedz mi jak najszybciej..:)
Saludos
ja też jestem ciekawa ;)
w sumie ciezko odpowiedziec z jakiej AM zdawalam,bo wychodzi na to,ze z londyjskiej.z wykladami nie bylo problemow.anatomia itd - to praktycznie wszystko lacina :)
Aha..:D A nie orientujesz się przypadkiem jak wygląda sprawa z wymianą z warszawskiej AM?
Pozdrawiam i zazdroszczę..;)
niestety,nie orientuje sie zupelnie.ale zycze powodzenia!!! Wystarczy chciec :)
hej malwi
tak sobie czytalam co tu sie powyrabialo na tym forum.... nie bede sie wypowiadac na temat anglii i hiszpani.. pytalas o studia.. ja studiuje w walii jezyk hiszpanski.. wiec sprawa rozwiazana :-) hiszpanski po angielsku i 2 jezyki na raz, musze przyznac ze poziom edukacji jest tu o wiele nizszy niz w polsce a z hiszpanskim leca jakby im mialo czasu zabraknac.... jedyna dobra rzecza jest to ze na 3 roku wyjezdzasz na caly rok do hiszpanii.. w sumie jakbys byla zainteresowana studiowaniem hiszpanskiego za granica daj znac dam ci namiary na uniwerek... jakby co to pisz [email] POZDRAWIAM
ok, dzięki, już piszę maila
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna