Chytry plan ;)

Temat przeniesiony do archwium.
61-64 z 64
| następna
Tyle jesteś wart ile dasz z siebie
>innym i nawet pęczniejące konto nie da Ci tej satysfakcji.

W jakim ty swiecie zyjesz?! Ja nie zamierzam zebrac na ulicy, ani pracowac jako akwizytator. A takie frazesy jakie piszesz, to chyba tylko mozna jeszcze znalezc w poezji romantycznej.
To zależy od uczelni, czy można pobierać 2 stypendia naukowe. Na UŚ nie można. Moje doświadczenie z 2 kierunkami-raczej pozytywne, choć w tym roku w związku z propozycją pracy postanowiłam pożegnać się z hiszpańskim :-((( ale tylko na jakiś czas, mam zamiar się najdalej za 3 lata reaktywować. A ostatni rok studiowałam hiszpański na 2 roku i francuski też na 2, ale z różnicami programowymi na karku-czyli tak jakby 3 kierunki. I dawałam radę, ale tylko dlatego, że na francuskim nie musiałam się za dużo skupiać na nauce tego jezyka, bo znam go dość dobrze. Zachęcam do studiowania 2 kierunków, ale o wiele łatwiej jest, jeśli ten drugi służy już tylko usystematyzowaniu i uzupełnieniu wiedzy nabytej wcześniej, tak jak to było u mnie. Pozdrawiam serdeczenie-szczególnie iberystów ze Śląska
poezja romantyczna heh,coś Ci się ze szkoły przypomniało?znam wielu ludzi ,którzy też wyznają takie zasady i jakoś nie są akwizytorami,ale cóż kolega po fachu zapatrzył się na wilczy kapitalizm rodem z zachodu .
Ojalá:)
61-64 z 64
| następna