JAK POSZŁA MATURA ???

Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna
Ja licze na ok 92% z podstawy ang (cholera głupie błędy zrobiłam :/) i gdzieś 70-75% z rozsz :/ i się wybieram na UAM :/
Po co te :/ ? Dziewczyno, nie jest źle. Trzymam kciuki za wszytskich. I za siebie ;)
eh..no ja licze na jakies 96% z podst i niestey z rozszerzonej niewiele jakies 75%..eh anglik podobnie..tez sie chcialam dostac na UAM..tonta :|
Ludzie, naprawdę, to nie są złe wyniki. Może nie gwarantują spokojnego snu, ale powinni wystarczyc..
Wszyscy na UAM. To nawet dobrze, bo ja nie ;)
nie ma mowy, nie możecie isc wszyscy na UAM, bo ja chcę tam iśc!!!! no błagam Was, jakoś sie dogadamy!!! :D
Locita Ty mi tu nie panikuj!! z takimi wynikami to bedziesz pierwsza na liscie..ja z zamknietych mam 98% i 72% wiec bez porownania :/ no coz..licze na to ze nie wszyscy sa tak wybitni jak Ty :P
jak juz sie dostaniecie, to zagrzejcie dla mnie jedno miejsce;d na za rok
Naprawdę sądzicie, że 70% z roz. angola to dobry wynik? Jeżeli tak, trochę się podbudowałam...
ale i tak nie zdaję hiszp, więc na UAM nie ma mowy.... :/ :/
ale co z tym głupim polskim???? wg mnie to jest loteria! bo nawet nie jestem w stanie stwierdzic mniej wiecej ile moge miec procent.... mysle, ze jak na moje zdolności polonistyczne to nie bylo najgorzej, ale klucz wie swoje....

myslicie ze ile trzeba miec z tego polskiego? hmmmm
prosze, powiedzcie mi - jak beda obliczane te pkt na UJ. wie ktos?
hola. Mam prośbę czy ktoś wie jak wyglądała stara matura z hiszpańskiego, gdyż chcialabym zdawać w styczniu a niemam pojęcia jak wygląda i z czego się przygotować, proszę o pomoc, o jakieś informacje. mój adres to: [email]
poszukaj sobie arkuszy w necie..na onecie sa, albo www.cke.edu.pl,tam sa i stare i nowe. Ja zdawalam nowa wiec nie umiem Ci powiedziec co jest na starej niestety..
Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa