filologia hiszpańska UAM

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 121
Acha, i w 2gim semestrze nas połączyli (ale np. gramatykę mieliśmy od początku razem od podstaw. Tak więc nie ma co się martwić. A w grupie zaawansowanej akurat tak się złożyło, że była taka grupka ludzi z dwujęzycznego z Bydgoszczy, bo w kilka osób z tej samej klasy jest. A poza tym to tylko jedna dziewczyna takie liceum kończyła, w innym mieście. Pozostali mieli po prostu hiszp. w szkole, albo nawet dodatkowo, no ale zdawali go na poziomie rozszerz.
Pisałam na meila odnośnie tej rekrutacji na UAM. Próg nieźle spadł do 66.20. Jak zostaną miejsca to będą dzwonić do kandydatów ;p także może jest jeszcze szansa :)
Yyyy ;0 to niemożliwe ;0 przecież to by oznaczało, że prawie wszyscy zrezygnowali ;0
Serio! mam w zakładce wymagane punkty: 66.20 Teraz ileś tam przyjęli osób i nade mną jest 21 osób.. może ktoś jeszcze nie doniesie papierów ;p A nie można się jakoś odwołać pewnie jak się nie zostanie przyjętym?
Zatkało mnie jakoś. Czyli że prawie wszyscy zrezygnowali. Ciekawe jak na poziom to wpłynie.

A jak 26 to dasz radę myślę :)

I odwołanie pewnie można. Brat koleżanki parę lat temu napisał coś takiego, tylko w bardziej "czułym :)" tonie (coś w stylu że nie wyobraża sobie żeby go nie przyjęli, że to jego marzenie, bla bla) i właśnie kończy geodezję gdzieś w Warszawie :)
21*
Aguacate a Ty skąd jesteś? :P
Ze wsi Opoczno ;d jakieś 300km mam do Poznania.
To ja mam 160 km z Torunia.. pobiłaś moją odległość dwukrotnie :P
O, Toruń piękne miasto :) i jak uam, coś się zmieniło od wczoraj?
Czekam do środy do przyszłego tygodnia, bo na stronie żadnych aktualizacji.. jak nie to jakieś odwołanie napiszę.. tylko nie wiem do kogo :(
Do wczoraj trzeba było dowozić papiery, więc dzisiaj powinny być kolejne obniżki progów. Ja proponuję zadzwonić do tych dwóch miłych pań z komisji, one wszystko wiedzą ;)
Nie, raczej nie
Nie dostałam się... zabrakło 1,6 pkt. Jeszcze odwołanie wyślę.. tylko do kogo?
Bardzo niski próg w tym roku. To już jest ostateczne, że się nie dostałaś? Może ktoś jeszcze zrezygnuje?

618293565 - komisja rekrutacyjna filologii romańskiej, może tam zadzwoń i zapytaj o co tam chcesz. A jak nie to zwyczajnie do instytutu, oni powiedzą do kogo pisać.
ile w końcu wyniósł próg? ile osób przyjęli?
Nie mam podanego na swoim koncie, ale ze słów Langustownie wynika, że 63.3/100. Przyjęli 50 osób, ponoć że jak zawsze.
Wydaje mi się, że ostateczne. Mam status nieprzyjęty na koncie. niby przyjdzie powiadomienie listem. nic miłego.. A do tych pań kochana to ja wydzwaniałam.. wszystko mi mówiły, ale jeszcze kilka osób nade mną niestety było. Także szkoda..
Zapytaj do kogo odwołanie w takim razie. Może się uda jakoś.
sonyanna mogłabym prosić o Twojego e-maila? Mam dużo pytań dotyczących studiów:)
Czemu tu nie napiszesz, może ktoś inny też by się dowiedział czegoś ciekawego :)
[email] ale może pytaj tutaj, chyba, że rzeczywiśćie masz jakieś głupie pytania;)
Tak z innej beczki :D W środę teraz dowiem się jak rozpatrzyli moje odwołanie na UAM czy pozytywnie czy negatywnie..

Mam prośbę Aguacate mogłabyś podać mi swoje gadu? :) Albo jeśli nie chcesz podawać to chociaż meila i wtedy byś mi podała. Chciałabym z Tobą pogadać tak bardziej na osobności :) jeśli można :D
Aguacate poszukiwana przeze mnie :))
I jak langustownie - przyjęli Twoje odwołanie??
I jak langustownie - przyjęli Twoje odwołanie??
Tak tak tak! Ale się cieszę!! Dostałam się i już papiery zawiozłam :) Teraz właśnie szukam kogoś z roku by nie być osamotnionym :D
Cytat: langustownie
Tak tak tak! Ale się cieszę!! Dostałam się i już papiery zawiozłam :) Teraz właśnie szukam kogoś z roku by nie być osamotnionym :D

właśnie się zastanawiałam ostatnio :)
gratulacje!
hej langustownie, również dostałam się z odwołania:) dzisiaj jest już dostępny plan ..nie znam kompletnie nikogo z roku , wiesz cokolwiek o jakimś spotkaniu "rozpoznawczym" czy dopiero 4.10 sie wszystko zacznie ?
Ze strony http://neo.amu.edu.pl/ifrom/

"Uwaga Studenci I roku !
21.07.2010.
Dzień Studenta Pierwszego Roku rozpocznie się 30.09.2010 roku o godz. 9:30 spotkaniem z Dyrekcją Instytutu Filologii Romańskiej w sali XVII Collegium Minus, ul. Wieniawskiego 1.
Spotkanie z władzami rektorskimi odbędzie się tego samego dnia o godz. 13:00 w Auli UAM, ul. Wieniawskiego 1".
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 121

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego