Hiszpanki są piękne ?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 66
poprzednia |
Mam takie pytanie do osób, które były w Hiszpanii albo mieszkają tam. Czy Hiszpanki są ładnymi kobietami ? ;-) i czy różnią się zdecydowanie w sposobie zachowania i charakteru od Polek, a także jak to wygląda z temperamentem u Hiszpanek ;-) ?
napewno lubia sie bawic bardziej niz polki jezeli wiesz o co mi chodzi ;) ale to akurat mozna powiedziec o mieszkankach kazdego europejskiego kraju :]
jasne ze sie roznia,sa zdecydowanie brzydsze,ale kazdy ma inny gust,to znaczy niskie,grube uda i drugi stopien otyłosci u wieluuu kobiet!Dosc halasliwe,mniej inteligentne[ale to ogolnie caly narod ma],slaby gust co do ubioru i makijazu.....blee,bleee,bleee.
Generalnie Hiszpanki nie są brzydkimi kobietami, chociaż o wiele ładniejsze sa mieszkanki Ameryki Łacińskiej. Co do makijazu to w niektórych przypadkach zgadzam się z Lagrima. Chociaz nie będę uogólniał, bo każda kobieta jest wyjątkowa i wszystkie są wspaniałe. To tyle.
Lagrimita, a przynajmniej w Hiszpanii jest więcej brunetek niż u nas bo jak oglądam telewizję Hiszpańską to nie ma tam zbyt wiele brunetek jak to sobie zawsze wyobrażałem i co najbardziej mnie martwi ;-) większość nie ma śniadej cery :-(
A co do kobiet w Ameryce Łacińskiej to doskonale wiem jakie są bo moją nawiększą pasją jest Ameryka Łacińska i wszystko co z nią związane :-) Latynoski są ładne, ale te których jedno z rodziców jest europejczykiem lub białym. Na przykład Meksykanki takie tradycyjne mają urodę indiańską - wręcz urodę meską, są niskie - średnio koło 158 cm i raczej grube. Ale jak na razie wybieram się do Hiszpanii więc pytałem o Hiszpanki.

PS. Mam takie pytanie w związku z urodą Hiszpanek, czy ktosmoże mi napisać czy łądne są cyganki, które zamieszkują Andaluzje ? :-)
wSZYSTKIE HISZPANKI SA BRUNETKAMI,JEDNAK ZNACZNA ICH CZESC PO PROSTU FARBUJE WLOSY I SA bląd czy cos kolo tego.Za to na pewno nie maja sniadej cery,nieliczne przypadki owszem,ale to nie Ekwador ,tylko Hiszpania,tu nie ma super szalonych temperatur!!!
Lagrimita po przeczytaniu Twoich postów czar Hiszpanek prysł ;-) chyba jednak poszukam sobie żonę - latynoskę ;-)
Juan pedro, z lagrima jest jak z icaro. hehhehe
nie przejmuj sie:) widzialam tyle pieknych hiszpanek ze glowa boli:) no moze nie sa za wysokie ale hmmm mi sie tam podoba jak sie ubieraja:) szczegolnie styl pijo:) moja jedna znajoma( prawdziwa hiszp:)) blond naturalny- ciemny ale blond:) dlugieee nogi:) kobieca wersja heidi klum :)...no a pani ktora prowadzi hmmm jakis z tych programow typu tomate czy salsa roja...aaa chyba corazon:) prosze ciebie- moj kumpel wydarl jej zdjecie z jakiejs gazety i ma w portfelu!wiec wiesz..moze lagrimita mieszka w jakim nieciekawym regionie:)
ja za to ponarzekam na facetow:( sami metroseksulanie..fajni maja kolo 40 i zony....ehhh:( a ja jade szukac meza:D
Mariposssa mylisz się. Lagrimita wyraziła swoje zdanie, natomiast gdyby Icaro odpisał na ten temat hmmm aż się boję pomyśleć co bymógł mi odpisać. Prawdopodbnie napisałby, że Hiszpanki to najładniejsze kobiety świata i są "jego" tak jak już język hiszpański jest "jego". Na końcu by zaznaczył, że muszę wypełnić kilka formularzy oraz odczekać minimum dwa lata, żeby móc popatrzeć choćby na Hiszpankę ;-)
Olita dzięki za wyczerpującą odpowiedź, ale czy ktoś by mi napisał coś o cygankach z Andaluzji ? :-)
Wiem, wiem, dziwne , ze Icaro tu jeszce nie zajrzał, bo pewnie zostawiłby ci parę linków na madridpolonia gdzie mógłbyś znaleźć szereg informacji na temat Hiszpanek:) Ja osobiście uważam ,że Hiszpanki są ładnymi kobietam i szalonymi kobietami, zresztą jak cały naród. hehe...Co do kobiet z Ameryki południowej , to sa one rzeczywiście bardzo niskie i szybko się starzeją., co nieoznacza , ze są gorsze.!:)
ja lubie z ekwadroru laseczki tzn ze ladne sa:D..ale te z costa a nie z gor:) bo ci z gor to dla mnie jak normalnie chinczycy troche..albo jak eskimosi....hmmm..cos w tym jest....a brazylyjki uwielbiam...nie lubie meksykanek..a tak wogle to najbarrdziej lubie hiszpanow..juz pisalam ze tych starszych:P
co racja to racja, kreolki rlz! szczególnie Peruwianki :p
Mariposssa ja latynoski ubustwiam. Według mnie to najpiękniejsze kobiety świata. Jednak myślę, że Hiszpanki też mi się spodobają :-) dzięki motylku za trafne stwierdzenie dotyczące Icaro :-)
Jak dla mnie cala ta dyskusja jest absurdalna...wsrod hiszpanek i latynosek tak jak wszedzie sa te piekne i te mniej ...mozna miec jakies preferencje (fetysze) co do koloru skorr, wlosow...ale opinia , ze wszystkie latynoski sa piekne? Chyba widziales glownie te z seriali latynoskich?
Ciekawi mnie ile masz lat? Bo zupelnienie wiem w jakim wieku facet moze tak rozumowac...
Podzielam te opinie, pozrowionka
Cabbrera mam 24 lata i nie jestem fetyszystą to po pierwsze, a po drugie jasne w każdym kraju są brzydkie i ładne dziewczyny, ale napisałem ogólnie, że latynoski podobają mi się. Jednak mówi się, że np. Polki są pięknymi kobietami czy np. Wenezuelki, które wygrały dużo tytułów miss świata, więc można pół żartem-pół serio powiedzieć, że kobiety z danego kontynentu są piękne lub nie. Nie opieram swojej wiedzy na latynoskich serialach gdyż ich nie oglądam. Zacząłęm się interesować Ameryką Łacińską (nie tylko kobietami), kiedy Ty jeszcze chodziłeś na truskawki z drabiną. Znam również osoby z tamtego kontynentu więc nie wmawiaj mi, że opieram swoją wiedze na podstawie seriali. Tak na koniec to napisze jeszcze, że chyba moge sobie założyć taki temat jak ten bo to raczej wolny kraj, a jak Ci się coś nie podoba to nie wchodż na ten temat - nie czytaj i nie wpisuj się, to najlepsze wyjście skoro to jest dla Ciebie jakiś absurd.

PS. Czy Ty nie jesteś przypadkiem Icaro ? ;-) lub jakimś przyjacielelem/przyjaciółką mojego ulubionego forumowicza ?
Obawiam sie , ze to ty chodziles...jak to okresliles na truskawki z drabina...I troche mnie zaskoczyly twoje plytkie wywody jak na poniekad doroslego czlowieka. Wiesz , ze juz Platon powiedzial , ze piekne jest to co sie komu podoba...wiec z kobietami jest podobnie. Lub jak mawiali starozytni...o gustach sie nie dyskutuje...Jesli znasz osoby z tego kontynentu to mozesz oczywiscie wypowiadac sie na temat znanych ci osob czy ci sie podobaja czy nie...Nie wiem tylko, czy mowisz o rdzennej ludnosci, czy tej zmieszanej z europejska? Ameryka lacinsak wydaje mi sie zbyt zroznicowana, aby mozna bylo powiedziec , ze podobaja nam sie latynosi...duzo bardziej zroznicowana od europy.
Forum jest po to , zeby dyskutowac i jesli sie odezwalam , to dlatego, ze nie zgadzam sie z twoimi pogladami....Temat mozesz sobie zalozyc...ale warto przemyslec jego tytul...Moze wystarczyloby " Czy waszym zdaniem hiszpanki sa ladne?"...i wysluchalbys opini innych...osobistych na ten temat.
Nie jestem koleznka Icaro...chyba nie wiem o kim mowisz...i jestem o jakies pokolenie starsza od ciebie...wiec moze dlatego draznia mnie takie infantylne rozwazania.
Pozdrawiam.
Ja myślę, że nasz młody kolega po prostu nie zrozumiał intencji Twojego tekstu. A szkoda, bo nie był tak skonstruowany aby dał mu powód do tak ostrego wyskoczenia. Bez sensu.
A poza tym to przeciez bzdura spierać się nie znając sie osobiście o poziom znajomosci języka czy kultury latynoskiej. Ja pomimo wielu lat ciągłego kontaktu z hiszpańskim nie odważyłabym sie nazywać ekspertem. Do tego mają prawo nativos i to nie wszyscy.
Cabbrera ja właśnie oczekiwałem komentarzy na założony przeze mnie temat, ale nie wiedzieć czemu Ty mnie zaatakowałaś, że to jakis absurdalny temat. Powtarzam to wolny kraj więc moge założyć taki temat i jeśli nie masz nic sensownego do napisania prócz pisania, ze to glupi temat to po co piszesz. Doskonale wiem jak bardzo zróżnicowana jest Ameryka Łacińska. Wiem również, że latina jest mieszanką różnych narodowości dla przykładu na Kubie spotkasz kubańczyków: czarnych, mulatów, metysów, białych itp. ale ogólnie twierdze, że podobają mi się latynoski z Argentyny,Boliwi, Peru,Meksyku czy Wenezueli. Temat jak każdy inny i nie musisz wtrącać swoich wywodów jaki jestem płytki, a jak Ciebie bulwersuje mój język i jesteś taka delikatna to proponuje przeczytać książki Pedro Juana Gutiérreza (gdybyś nie wiedziała to Kubańczyk) np. "Tropikalne zwierzę" - wtedy byś uznała, że jednak mój język jest wspaniały :-)

"Głupota ludzka nie zna granic"
Jeszcze jedno:

"Nie wiem tylko, czy mowisz o rdzennej ludnosci, czy tej zmieszanej z europejska? Ameryka lacinsak wydaje mi sie zbyt zroznicowana, aby mozna bylo powiedziec , ze podobaja nam sie latynosi...duzo bardziej zroznicowana od europy." - to Twoje słowa

Proponuje dokładnie czytać wpisy bo pisałem dużo wcześniej:

Pedro Juan Gutierrez 14 Maj 2005, 20:24 odpowiedz
A co do kobiet w Ameryce Łacińskiej to doskonale wiem jakie są bo moją nawiększą pasją jest Ameryka Łacińska i wszystko co z nią związane :-) Latynoski są ładne, ale te których jedno z rodziców jest europejczykiem lub białym. Na przykład Meksykanki takie tradycyjne mają urodę indiańską - wręcz urodę meską, są niskie - średnio koło 158 cm i raczej grube.
No Cabbrera chyba tylko pogratulujemy panu dobrego samopoczucia!!!!
twoja wiedza jest tak niewielka ze... nie mam ochoty odpisywac na twoje tematy...
niemniej rozpoczne nowy post na forum emigracji polskiejna temat topicos jakie panuja wsrod polakow na temat hiszpanii i kultury z ameryki lacinskiej.bedzie smiesznie.
es bastante penoso leer las opiniones de las personas que desconocen por completo la particularidad de la cultura latina.
la estultez tipo criollos rulez...por dios...¿¿hijo mio,sabes lo que significa la palabra criollo??

sobrepones las americanas por encima de todas las mujeres...bien,de todos es sabido que la mezcla hace milagros(vide Justine Pasek ).
por ejemplo, las venezolanas, dicen que son unas de las mas guapas. yo conozco a unos venezolanos, que me dicen que ven a una chica mona y la operan de arriba a abajo para presentarla a los concursos de belleza. para mi eso, ya no es una belleza natural.

sabias que es dificil encontrar a una sudamericana que tenga 25 y no tenga hijos?? aprende...
voy a escribir una pejigueria(es de un amigo mio;no la comparto)
las sudamericanas esperan debajo de una palmera a que venga un europeo, o un hombre,a sacar las castañas del fuego...es asi de crudo.
un saludo
oj icaro icaro...czemu hijo mio??a ja zanm bardoz duzo latynosek co nie maja dzieci i nawet pare jest po 30:)
Chyba tobie brakuje kultury dyskusji...nie zaatakowalam cie ale napisalam" Jak dla mnie..." czyli wyrazilam swoje zdanie!!! I na tym dyskusja polega...ale nie mam zamiaru jej dluzeuj prowadzic Przynajmniej z toba. Zycze powodzenia.
To bylo do...Pedro Juan Gutierrez ...nie wiem czemu sie tu wkleilo.
niemniej rozpoczne nowy post na forum emigracji polskiejna temat topicos jakie panuja wsrod polakow na temat hiszpanii i kultury z ameryki lacinskiej.bedzie smiesznie.

Icaro ja nie wiem czy Ty się z ch... zaminiłeś na głowe czy masz jakieś problemy osobiste, ale szczerze mnie to nie interesuje. Po pierwsze nie wyrażałem, żadnych poglądów na temat Hiszpanii tylko zapytałem jakie są Hiszpanki i tyle, jeśli jesteś za głupi żeby zrozumieć, że to pytanie to nie pisz nic więcej. Natomiast jeśli chodzi o kulture latynoską to wiem z pewnością więcej od Ciebie na ten temat, a jeśli chodzi o kobiety latynoskie i to co napisałem o nich to nie tylko moje zdanie, ale ludzi którzy są latynosami więc wiedzą z pewnością więcej na ten temat niż Ty bo tam sie wychowali. Nie popisuj się więc swoimi wiadomościami bo myślę, że miałbys kłopot z tym gdzie leży Boliwia, a zabierasz głos.

Co do śmieszności moich postów to śmieszny jesteś Ty Icaro z tym pisaniem po hiszpańsku i wywyższaniem się.
Co do Ciebie Cabrerra to założyłem ten temat żeby siędowiedziecco inni sądzą o Hiszpankach, anie interesuje mnie to, że dla Ciebie ten temat jest głupi. Chcesz to załóż nowy temat i tam sobie pisz jaki ja to glupi wymyśliłem temat. Ty chyba masz jakieś powiązania z Icaro bo masz ten sam styl, brakuje Ci tylko pisania po hiszpańsku.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 66
poprzednia |

»

Egzaminy