Hiszpanki są piękne ?

Temat przeniesiony do archwium.
61-66 z 66
| następna
Mam pytanie, ponieważ jesteście tam już. Chciałbym nauczyć się języka hiszpańskiego. Załóżmy, że przerobię kurs do poziomu średniozaawansowanego, co zrobić potem? Lepiej kontynuować kurs zaawansowany czy przyjechać i zamieszkać, i w ten sposób się nauczyć języka?rnChodzi mi o to czy poziom średni będzie wystarczający by się dogadać? Jak trudny dla Polaka w słuchaniu i rozumieniu, no i mówieniu, jest hiszpański?rnJestem dopiero na samym początku i ciekawi mnie to bardzo. Ile lat Ty się uczyłeś języka?rnDzięki wielkie za odpowiedź. Przeczytam wszystko uważnie.rnPozdrowienia z Polski ;-)
Ja byłam w Hiszpani dawno temu wiec chcialabym się was spytać jak Hiszapnie traktują Polki. Słyszałam rózne opinie więc jak to naprawde wygląda.
soy latinoamericana, tengo 24 anos, no tengo hijos y estoy casada con un europeo pero no quiere decir que solo por conveniencia,asi que antes de escribir piensa!!!!!!!!!
Tak, tak, za kilka lat też będzie bezgranicznie oddany, tyle, ze innej. ;)
vaya dos
Moja babcia pochodzi z Hiszpanii. Często (stosunkowo) tam bywam i powiem tyle: Hiszpanki są fuj. Hiszpanki o których piszą niektórzy z was to przede wszystkim aktorki itp., ale życie jest inne. Jak żyje się w naszym kraju to wydawać by się mogło,że po ulicach toczą się same okropne krowy, ale jeżeli my to krowy to na nie nie ma określenia. Owszem bywają też ładne, ale ta zasada tyczy się każdego narodu. Mimo wszystko w Polsce mieszkają ładniejsze dziewczyny, bo żeby znaleść naprawde ładną Hiszpankę trzeba się nielada namęczyć. Uwierzecie, bo widzę to dość często na własne oczy :) Pozdrawiam wszystkich
Temat przeniesiony do archwium.
61-66 z 66
| następna

»

Egzaminy