praca - Majorka, Ibiza

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 212
Jest takie schronisko dla emigrantów, coś jak PCK pomagaja poprostu. Prawdopodobnie można tam przebywać do miesiąca czasu i na koniec dają jeszcze wyprawkę - kosmetyki itp.Moja sister tam była tydzień. jest niezle
Cześć Ja też byłam na Majorce Mieszkałam tam rok czsu i byłam au-pair rzeczywiście to niezyt atrakcyjny sposób na zarobienie $ w czasie wakacji pracowałam też w dyskotece i sprzatałam domki Jedno i drugie płatne 10e/h Miszkania doś drogie hostal 10e za dobę ale warunki średnie pokój od 200e na m-c Miszkałam w Arenal 15 km od Palmy Polecam to miejsce Pełno Polaków, Niemców i Anglików Ogólnie praca i wakacje w jednym super sprawa. Au-pair ma tą przewagę że mozna szybko nauczyc się języka. Na pewno nie bedziecie żałować więc cóż ... życzę Wam udanych wakcji i dobrych zarobków acha i linie najtańsze to easyjet z berlina ale airberlin też lata niedrogo ... Jak mi się nie powiedzie w Angli to tez się tam zjawię ... Pozdrawiam
do IZIDOREK1 możesz dać jakiś namiar na to schronisko tak na wszelki wypadek
hej munekita!ja tez chce wyjechac do pracy na majorke.tylko ze nie mam zkim.we dwoje razniej.moglybysmy razem cos tam wynajac i razem poszukac pracy.ja moglabym juz leciec w kwietniu.jesli jestes zainteresowana to napisz pod moj numer e mail.ja postaram sie dowiedziec cos o pracy na majorce.
hola!Martyna i inni chetni wyjechac na poczatku lipca! Tez mam takie plany,
Chętnie wymienei sie kontaktami, zeby sie powymienaic info lub nawet razem sie wybrac:)
[email]
tzn. wiele pomysłow, ale neiw eim, jak wyglada sytuacja juz na miejscu. Czy ktos sie orientuje, ile kosztuje wynajęcie mieszkania?Wiem, tylko, ze drogo. Zeby opłata przypadkiem nie przewyzszala zarobkow..

widz,e ze na Majorkę jest dosyc duzy popyt na pracę..
Jezlei ktos posiuada jakies informacje a propos IBIZY, te same dane(zarobki , koszty zakwaterowania, no i szanse:) to piszcie proszę.
Z gory muchas gracias:)
siemano...w ogóle sie nie stresuj, ja z ekipą znikamy tam dopiero25 czerwca i nie dopuszczamy żadnych złych mysli:) praca---> płatna średnio, ale widoczki i słoneczki to wynagrodząrnostatnie wakacje spędziłem na krecie....tam nie było najmniejszych problemów, a przeciez nie od dzis wiadomo, ze hiszp. sa lepszymi i bardziej otwartymi ludzmy od grekówrnpowodzenia zycze...jakbys sie zdecydowała to Playa polecam (ja sam aktualnie wyszukuje jakies taniej chawiry w tym miasteczku)
Majorca, extasy and motion, ooo that's MAJORCA-->18.[tel].09!! =))))

i tu sie zaczynaja schody.wyjazd pewny i co dalej
praca mieszkanie i to wszystko..ratujcie ;d
siemka=) mam zamiar wyjechac do pracy na Ibize/Majorke. ZNam bdb niemiecki i dobrze angielski. Mam 18 lat. Jest ktos chetny do wyjazdu? Moj email [email] pozdr!
wyjazd planuje na koniec maja do konca wrzesnia;)
witam!! ja teraz pracuje w anglii ale w wakacje planuje jakis wyjazd do cieplejszego miejsca hiszpania, majorka sam nie wiem jesli myslisz podobnie mozemy się spotkac w anglii i cos razem wykombinowac. Czekam na maila [email]
ja planuje wyjazd pod koniec maja lub na poczatku czerwca najlepiej na ibize. mam 22 lata wlasny samochud i zastanawiam sie czy nie zebrac sie w wiecej osob i nie pojechac samochodem ?? jade oczywiscie za praca!! najlepiej barmana !! ale nie mam pojecia jak to bedzie wygladac ?? pierwsza noc na plazy ?? hehe :) jak ktos planuje tez wyjazd i ma jakies pomysly to prosze pisac [gg] [email] POZDRO!!! ale sie zwali tam polakow na wakacje :)
no wlasnie tyle nas sie tam zwali a ciekawe jak z praca bedzie. i z tymi noclegami tez dolina poki co. trzeba cos wymyslic. chyba na pierwsze dni hotel tylko pozostaje
Kochani! czy orientuje się ktoś jak jest z poszukiwaniem pracy trochę później? zamierzam wyjechać dopiero w sierpniu na Ibizę (w ciemno!) i zostać nawet na dłużej , tylko czy w środku sezonu jest jakaś szansa bez wczesniejszego zalatwiania tu na miejscu? pozdraw
heja:)rna czy ktoś jest chętny by jechać na ibize od konca czerwca do poczatku pazdziernika??Oczywiście do pracy...Można by jakoś razem sie wybrać małą grupką-razniej i taniej!To co ktoś chętny? :)
Cześć ;) Ja również wybieram się na Majorkę,Ibiza blisko;) w połowie czerwca,zaraz po sesji,na wakacje do pracy i szukam kompanów,ój [email] i [gg]
Rownież wypad planuję na koniec czerwca, gdybyś miała jakiś pomysł, gdzie i jak i z kim to proszę o kontakt! [email] lub O2 dopodolci. Pozdrawiam.
Rownież wypad planuję na koniec czerwca, gdybyś miała jakiś pomysł, gdzie i jak i z kim to proszę o kontakt! [email] lub O2 dopodolci. Pozdrawiam, ewentualnie nr tel 511-854-983 lub Skype Beata. Szczerze ludzie, czy czerwiec to nie za poźno?
ddd
wybieram sie w lipcu na majorkę miesiąc laby plaża i tym podobne macie moze jakis kontakt co by wynająć jakies kwatery czy jakiś dom?? [email] z góry dziękuje
EFUNIA...DLACZEGO DO MANACOR BARDZO MNIE TO ZASTANAWIA CO JEST W TYM MIEśCIE ,żE TAM WłAśNIE CHCESZ WRACAć OPISZ MI PROSZę
hej mieszkam na majorce juz jakis czas i moge tylko poradzic jak najszybszy wyjazd do pracy. sezon juz sie praktycznie zaczol, wiekszosc pubow i lokali w miejscowosciach nadmorskich pootwierane i obsluga zatrudniona. nie wydaje mi sie zeby bylo latwo komus znalesc prace w czerwcu czy w lipcu:(...ale i tak powodzenia
napisz na [gg] WAZNE !!!
malo optymistyczne to co mowisz, no ale coz cos wymyslimy..
a mozesz cos poradzic w sprawie miszkania? gdzie mieszkac, gdzie wynajac, ile mniej wiecej kosztuja? cos polecic?
Musisz liczyć mniej więcej 600 euro za mieszkanie, dlatego najlepiej wynająć w kilka osób. Zgadzam się z tym, że na Majorce jest mnóstwo turystów i sezon już w pełni. Dlatego najlepiej się pospieszyć jeśli chodzi o szukanie mieszkania czy pracy.
tylko to jest 600euro za wszystko, tzn ja chce jechac na 2 miesiace, czyli 600 zamiesiac pewnie razem 1200 ale np ilu pokojowe? i gdzie szukac tych mieskzan, wszedzie chce kaucje i w sumie niezbyt chetie sie zgadzaja na wynajecie tylko na tak krotko :/
http://mallorca.loquo.com/spanish polecam ta strone mozecie tam takze znalezc pokoje do wynajecia za np 200 euro mies.powodzenia
zapłace 100 euro jezeli ktos mieszkający na majorce załatwi mi jakieś mieszkanie albo dom na miesiąc w lipcu na 10 os. za ok 8[tel]euro pozdrawiam [email]
Cześć!
Mam możliwość podjęcia pracy na Majorce za pośrednictwem firmy INTERPROFAL. Chciałbym wyjechać w drugiej połowie czerwca, ok. 16-tego. Miałbym pracować jako obsługa w jednym z fastfoodów w miejscowości Cala Bona, z tego, co mi powiedziano pracodawca mógłby pomóc w znalezieniu jakiegoś lokum. Mam nadzieje, że tak będzie…W każdym bądź razie jestem zdeterminowany wyjechać na Majorkę w tym terminie i jestem nastawiony na zarobek. Wychodzę z założenia, że w grupie raźniej i też szukam kompanów do wspólnej podróży i mieszkania. Jak by co mój e-mail: [email]
ps
....jestem z Łodzi
Na Majorce przyda się niemiecki najbardziej, hiszpański mniej, polski w sumie dosyc, dosyć. Byłam w ubiegłym roku na wakacjach na Majorce; spotkałam polskie "naganiaczki" na dyskoteki i bez problemu mówiły, ze moga załatwić rpacę nawet w połowi lipca (jesli oczywiscie komuś ta praca odpowiada). Dostawały 50 e za dzień, ale tez sporo musiały wydac na utrzymanie:( Majorka / Ibiza-to wydaje się blisko, ale przecież nie leci się tym samym samolotem. Prom kosztuje 80 e, w porcie i za 20 sie popłyni, a samolot chyba ze 150 e. Więc albo jedno albo drugie. Zdcydowanie lepiej jechac na Ibiże-większe prawdopodobieństywo pracy, ale Majorka trochę spokojniejsza, choć też bardoz rozrywkowa. Powodzenia! Wyspa cudna, tęsknię za nią ogromnie:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 212

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa