zbiory mandarynek w VALENCII

Temat przeniesiony do archwium.
31-48 z 48
| następna
Jola:)posłcuchajcie ja byłam w peutro de sagunto na zbiorze mandarynek tam rządziła ruska mafia szefowa ma na imię margerita i uważajcie na nią to wszystko to wielka ściema lepiej jechać w pewne miejsce,byłam tam 1.5 miesiaca i na dodatek wróciłam pobita nie radzę jechac jak nie znacie miejsca!!!!pozdrawiam was wszystkich jak ma cie pyytania to piszcie na [gg]
Posłuchajcie najpewniejszą firmą żeby wyjechać na zbiory to jest firma przewozowa Alga firma mieści sie w Złocieńcu numer do nich jest w necie.wiem że można z nimi załatwić wyjazd w pewne miejsce pracy!!!
He he jaki ja bylem naiwny ze ja pojechalem na te mandarynki i pomarańcze, nie badzcie takimi idtami jak ja. Tam sie nie da zarobic, oni mysla ze jak polak przyjezdza do pracy tam to ma skakac ze szczescia bo sie z biedy wyrwal;p ja takiej biedy jak tam w zyciu nie poznalem, kradlem w markecie jedzenie, wyciagalem drobne z fontanny. Nie pracowalem u zadnych hiszpanow tylko u Armeńczykow. Zal opowiadac, nic pieniedzy nie przywiozlem tylko bardzo zle wspomnienia, hiszpania kraj na wakacje nie do pracy na zbiory. Wyzysk czlowieka, biale mieso. Jesli macie troche rozumu nie jedzcie tam.
???? Pracodawca ci nie zaplacil??
Jak to rozumiec, ze wybierales drobne z fontanny?
witam czy ktos moze ma namiary na wyjazd do hiszpanii w czerwcu tego roku(2011) na 2 mce ?wlasnie szukam cos z moja Kobieta na zbior owocow lub czego kolwiek,moze byc hala aby nie pole. jesli mozecie o namiary na firme lub cos innego prosze pisac :) bylbym bardzo wdzieczny zostawiam adres [email]
witam czy ktos moze ma namiary na wyjazd do hiszpanii w czerwcu tego roku(2011) na 2 mce ?wlasnie szukam cos z moja Kobieta na zbior owocow lub czego kolwiek,moze byc hala aby nie pole. jesli mozecie o namiary na firme lub cos innego prosze pisac :) bylbym bardzo wdzieczny zostawiam adres [email]
Chciałbym wyjechac do Hiszpani na zbiory, mam 34 lata. Nigdy nie byłem w Hiszpanii, podobno duzo tam oszustów. Kieruje to do osób które juz tam pracowały, moze ktos da mi jakies namiary, telefony?, moje [gg]
POSŁUCHAJCIE MNIE UWAZNIE I DOBRZE WSZYSTKO PRZEMYSLCIE 100 RAZY ZANIM GDZIEKOLWIEK POJEDZIECIE I BROŃ BOŻE NIE WPŁACAJCIE NIKOMU ZADNYCH PIENIEDZY ZADNYCH ZALICZEK ITP.
NIEDAWNO TEMU TZN W TA SRODĘ LUDZIE POJECHALI DO MOGUER NA MALINY I BORÓWKI
WSZYSCY BYLI NAPALENI NA TEN WYJAZD I NIKT NIE CHCIAL MNIE SLUCHAC POMIMO TEGO ZE CAŁA REKRUTACJA OD POCZATKU BYLA DLA MNIE I NIE TYLKO DLA MNIE PODEJRZANA.
I CO? I SPRAWDZIŁY SIE MOJE PODEJRZENIA ZOSTALI OSZUKANI A TERAZ WRACAJA DO KRAJU Z PRZEWOZNIKIEM POLSKIM KTORY O DZIWO TEZ ZOSTAL OSZUKANY BO DOSTAL TYLKO ZALICZKE ZA PRZEWOZ OSOB.
NIKOMU NICZEGO NIE ZABRANIAM ALE ZA NIM COKOLWIEK ZACZNIECIE ROBIC NAJPIERW WSZYSTKO NA SPOKOJNIE PRZEMYSLCIE I PRZEKALKULUJCIE ZEBYSCIE NIE DALI SIE NABRAC JAK TAMTE 80 OSOB.
POCZYTAJCIE TEMAT MOGUER NA TYM FORUM A SZCZEGÓLNIE OSTATNIE STRONY TEGO TEMATU.
NA WSZELKIE PYTANIA CHETNIE ODPOWIEM NA PW EWENTUALNIE GG.
Cytat: jola1233
wyjezdzam do pracy do Cullera przez Pania Joanne 3918 jej numer tel.[tel]przy zbiorze pomaranczy i mandarynek.Czy moglby mi ktos udzielic informacji na temat tego wyjazdu

prosze wybaczyc ale nick i nr tel. zapewne do tego kom. o niczym nie swiadczy
a zna pani dokladne dane tej pani joanny?nie wiem skan dowodu osobistego lub cos co moglo by potwierdzic ze taki ktos istnieje
zna pani nazwe firmy dane pracodawcy?
oszusci oglaszajac sie podaja nie wiele informacji i jest to zazwyczaj nr tel. lub mail i jakies imie bardzo czesto zmyslone.
prosze sprawdzic dokladnie wszystko i rozwiac wszelkie watpiliwosci zanim sie pani zdecyduje.
edytowany przez piter77: 09 kwi 2011
jola1233,
piter77 ma rację wszystko sprawdź zanim wyjedziesz. Bo mój mąż właśnie wraca puszczony w maliny zajechali do Moguer na maliny- Hiszpania i teraz właśnie padnięci wracają z bagażem goryczy do Polski, dobrze, że tak się to skończyło.
ROZPOCZAŁ SIE SEZON NA ZBIORY A Z NIM POJAWIŁO SIE MNOSTWO ROZNEJ MASCI OSZUSTÓW I NACIAGACZY CHCACYCH WYLUDZIC PIENIADZE OD NAIWNYCH I LATWOWIERNYCH LUDZI.
PROSZE PAMIETAC O TYM ZE W OBECNEJ CHWILI W HISZPANI JEST BEZROBOCIE I TO WYSOKIE CO POWODUJE ZE NAWET HISZPANIE SA ZMUSZENI ISC DO PRACY W POLE CO WCZESNIEJ NIEZMIERNIE RZADKO SIE ZDARZAŁO.
NIE DAJCIE SIE OSZUKAC.DOKLADNIE WSZYSTKO SPRAWDZCIE I PRZEMYSLCIE A JAK NIE JESTESCIE CZEGOS W 100% PEWNI POPROSTU DAJCIE SOBIE Z TYM SPOKOJ.
I TO WSZYSTKO Z MOJEJ STRONY
jola1233
Przeczytaj sobie forum pracy za granicą nie daj się oszukać, tam jest napisane o tej kobiecie
P. Joannie co ściąga ludzi na pomarańcze i mandarynki. Ten sam przykład co tutaj wyjechali na borówkę do Moguer.
Nie dajcie znowu zrobic siebie w bambuko.
Ludzie opamiętajcie się zanim wyjedziecie w ciemno, takie ogłoszenia w których podane jest tylko imię i telefon są najgorsze
CULLERA, jakas pani joanna? nie polecam zadnego wyjazdu do Cullery ani w jej bliskie okolice, wiekszosc to posrednicy oszusci, zarowno polacy, litwini, ukraincy, armency i temu podobni. zwlaszcza Alona, Luto, Termina, Arman, moga zmienia i miec swoich naganiaczy. nie radze w te okolice jechac.
buenas...
czy ktos kojarzy panią Magde Mikołajczyk od szklarni i truskaweczek???
pozdrawiam!
witam , czy ktoś jedzie do pracy z oferty Pani Magdaleny Mikołajczyk ,
prowadzi rekrutacje wyjazd 15 lipca do szklarni okolice huelvy?
Witam. Ma ktoś namiary na zbiory do Hiszpanii? Chodzi mi o gruszki, jabłka, cokolwiek... [email] góry dzięki :)
Witam Wszystkich,

Ja również bym prosił o dane kontaktowe do firm hiszpanskich moj email to: [email] , jak ktos by mial to bardzo bym był wdzieczny. Jezeli ktos przybywa w Hiszpanii, pracuje i by potrzebowali osobe to prosilbym tez o kontakt. Mam numer N.I.E i doswiadczenie w pracy sezonowej.
Temat przeniesiony do archwium.
31-48 z 48
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia