San Bartolome de la Torre

Temat przeniesiony do archwium.
91-111 z 111
| następna
hahahaha....chyba dobrze sie bawie...co was jest wiecej???jakbym slyszala dzieciaki z przedszkola...."Po ktorej stronie jestes????Dostaniesz w pysk bo nas jest czterech" Sami zaczeliscie wiec tez wam bede ublizac...
My też Ci wierzymy w pięciogwiazdkowy hotel :)
Przecież Żołądek napisała:

żołądek 5 Maj 2007, 12:40
Obecnie jestem w Polsce

Problemy z rozumieniem tekstu??
Ja tak nieśmiało od siebie dodam, bo do rodziny tejże nie należe , a tu same wujki, ciocie i inni z familii...

ad rem
po pierwsze "w żołądku zawsze byli kwasy"
a po drugie rodacy szanowni nie tracmy czasu i zdrowia, szkoda na taki temat nędzny dyskutować.

Podoba się apel?
Ano byli i będą. Apel podoba się, a jakże, i prawdziwie gadasz Waćpan. Ja to się może do nauki wezmę, bo wizja "skończy się Wam stypendium" brzmi jak Apokalipsa :)
Oj tak! Skończy się i już niczego nie będzie! - jak swego czasu przepowiedział nasz polski wizjoner Kononowicz :))
No. I umrzemy z głodu. Chociaż podobno....

Są krainy cudne, gdzie wszystko można mieć
Nic tam nie jest trudne. Nie trzeba nawet chcieć
Można tam do woli bez pracy jeść i pić
Albo, jeśli wolisz, o dyrdymałach śnić

- Czemu nas tam nie ma, gdzie za darmo wszystko dają ?
- Czemu was tam nie ma, gdzie się wszystkie sny spełniają ?
- Czemu nas tam nie ma ? Nad płynącą miodem rzeką..
- Czemu was tam nie ma ? Czy to może za daleko ?..
jakie piękne zakończenie tematu. Gratuluję! aż się mnie spodobało to :)jejej

amen
jak tu rzeczywiście cisza i wzajemna miłść nastaną to ja się za ten apel o pokojowego nobla upomnę:)
hahahaha....chyba dobrze sie bawie...co was jest wiecej???jakbym slyszala dzieciaki z przedszkola...."Po ktorej stronie jestes????Dostaniesz w pysk bo nas jest czterech" Sami zaczeliscie wiec tez wam bede ublizac...

dobrze odczytałaś mojąironię zachwujesz sięjak piesek ujadający i chcący strasznie ukąsić a tu wszyscy sobie za nic to mają heheheh:)
poprę Twojego Nobla, a co mi tam:)))))
Lepiej byc ujadajacym pieskiem niz banda zapchlonych kundli...Co do skonczenia tematu to bardzo chetnie go skoncze,juz nudno czytac ciagle to samo...kacik poetycki zalozcie...tak wam dobrze idzie...nagroda Nobla jeszcze w kilku innych kategoriach by sie wam przydala...taka polska mlodziez wyksztalcona i kulturalna...I jak powiedziala Szuman-Fikus...Jesli zdaje Ci sie,ze okna sasiada sa brudne-umyj swoje"......skoro tak milo i poetycko sie zrobilo...
no i ciągle ta słoma z butów....jak Lepper jesteś, nieremoformowalna:)
O ile pamietam to wlasnie Lepper wspomnial o ujadajacych pieskach...i on jest niereformowalny???Chyba nie za bardzo orientujesz sie co sie w Polsce dzieje...Nie wypowiadaj sie lepiej na temat polityki bo to moja bardzo mocna strona...
Bedzie lepiej dla Ciebie, jesli nie bedziesz sie wypowiadala na zaden temat w jezyku polskim, nie nalezy on do Twoich mocnych stron.
I nobla trafił szl...

Mimo wsparcia:)

Taki kraj, takie obyczaje.
to dobrze, że polityka jest Twoją mocną stroną, każdy musi mieć jakąś, nie wiem , kto mówi o pieskach, jest to raczej stare powiedzenie i nie autorstwa Leppera, zresztą nie wiem, nie sledzę kariery wspólczesnego Dyzmy
a wypowiadać się będę, chyba nie sądzisz, że możesz mi tego zabronić?
Rany!!! Że też zawsze musi się pojawić jakiś pieniacz, który tylko chce wszystkich obrażać.
A propos - jak wracałam z cudownych wakacji na, uwaga, TENERYFIE to też już na lotnisku przy powrocie do domu trafił się ziomal, który mimo tego, że były dwa stanowiska obsługi pasażerów uparcie stał po środku, kombinując, w którym zostanie szybciej obsłużony. Z tego też powodu, jeszcze przed powrotem do Polski, zaznaliśmy z mężem tzw. "polskiego piekiełka".
Kochani IGRORUJMY takich pieniaczy, NIE POZWOLMY wciągnąć się d piekiełka
od roku mieszkam w san bartolome i jeszcze kurestwa mie widzialam.
tak sobie czytam i co nie ktore wypowiedzi sa bez zadnych zachamowan.A po drugie pracuje z hiszpanami i wiec ze potrafia sie podpisac.To nie to co niektore polki(analfabetki)
Truskawki sa super.Tez bylem
Temat przeniesiony do archwium.
91-111 z 111
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka