2009-są kobiety które jadą na zbiór TRUSKAWEK

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 68
Ja mam jechać z gorzowem. 20-22 marca- podobno...
no wlasnie niepowiedzieli ile trzeba poczekac byc pod telefonem
przeginaja juz naprawde
w jakie miejsce jedziesz ja do palos de la frontera pierwszy raz i juz stracilam nadzieje tym czekaniem
no ja tez gdzies w te rejony - huelva... ale też cięzko powiedzieć bo nie wiem do jakiego pracodawcy przydzielą...
ja też mam jechać na truskawki, jestem ze szczecina.. Widze, że nie tylko ja nie moge sie coś doczekać tego wyjazdu :/ U nas też dalej nic nie wiadomo, ciągle tylko przekładają
Kaczuszka-Mario mówił ze mamy jechać z Gorzowem 20-22 marca ale teraz to już nie wiem... ;/ kreci cały czas...
aha no to mam nadzieje że tak będzie, najgorsze jest to że jak dzwonie do tego biura w którym byłysmy na rekrutacji to KOMPLETNIE NIC nie wiedzą. Ale skoro tak mówisz to jest jakaś nadzieja, że w końcu wyjedziemy :)
no ja licze ,że chociaż do końca marca wyjedziemy...;/
LITOŚCI !!!!!może ktoś wie cokolwiek o wyjeżdzie z Białej Podlaskiej????
Valery- też mam taką nadzieję :/
Kaczuszka a Ty może masz może inicjały A. M . ??

no i już mamy poniedziałek-mała iskra nadziei ,że coś ruszy;/
Valery--
ja mam inicjały K.C. ja na tej rekrutacji siedziałam bardziej z przodu :) Ty masz blond włosy? jeśli tak to pytałam się Ciebie czy pierwszy raz jedziesz na truskawki.
Tam mam blond włosy... i jadę pierwszy raz na truskawki...
aha sorka nie zrozumiałam pytania hehe;)

ale nie pamietam czy sie pytałas;) za duże zamieszanie było
mam kiepską wiadomość :/ DALEJ NIC NIE WIEDZĄ.. "wyjazd będzie na bank" ale nie wiedzą kiedy :/ no cholera, zwiariować można..
Kaczuszka ale TY dzwoniłas do OHP tak? a nie chciała bys zadzwonić do Maria..??
Twojego głosu nie zna.. i pewnie więcej sie dowiesz...
ja nie dzwoniłam ale znajoma dzwoniła :) możesz dac jego nr moze cos sie dowiemy, jakby cos to 6[tel]to moje gg
czy może ktoś czeka na wyjazd z Torunia?, nabór był 22 stycznia i cisza.
MOZE POJEDZIECIE NA TRUSKAWKI JAK MY NA CYTRUSY...HEHEH,WYJAZD MIAL BYC OK.15 STY.,ANI MARIO ANI EWELINA NIE ODBIERALI TEL. A DZISIAJ PRZYSZLO PISMO Z WUP ZE HISZPANSKI PRACODAWCA WYCOFAL SIE I WYJAZDU NIE BEDZIE.POPIEPRZONE FIRMY:)ZYCZE POWODZENIA I STALOWYCH NERWOW
cyrk...
dzisiaj dostałam telefon, jadę w czwartek o godz 15 ze Szczecina, może jest ktoś kto też wyjeżdża ze Szczecina ....pozdrawiam wszystkich
no coś Ty ? a kto do Ciebie dzwonił ? a skąd jesteś? ze szczecina?
gosiaczek Ty przez Core jedziesz? Alge ? czy jak???
jestem z Torunia, wyjazd miał być z Torunia lub ze Szczecina, zadzwoniła do mnie pani z Algi i poinformowała, że wyjazd jest ze Szczecina.....
Witam, czy ktoś był na truskawkach w Hiszpanii?? Ja wybieram się w poniedziałek 30.03. ze Szczecina ;) jeśli ktoś już wrócił to bardzo proszę o informacje jak tam jest i co ze sobą zabrać, a może ktoś także jedzie w pon??
poczytaj wszystkie wpisy od fresówka na http://www.hiszpanski.ang.pl/user.php?id=529148 tam bedziesz miała wszystko jak na dłoni - nawet co zabrac i jak sie przygotowac, co jeść co prac czego sie trzymac blisko a czego daleko
FRESOWKA jest super - to jak encyklopedia i widac ze chce pomagac Polakom
Dziękuję serdecznie ;)
proszę Cie tylko Moniaczek o jedno, zebys szerokim łukiem obchodziła marokańców, nie spacerowąła sama poza kampem byla zawsze w grupie, tyle się naczytałem o tym ze po prostu momentami wpadam w depresje
Dziękuję Ci bardzo za info, cieszę się że są ludzie którzy piszą właśnie takie komentarze i w ten sposób pomagają ;) a ja jadę 1 raz więc każda informacja jest cenna ;)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 68

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka