2009-są kobiety które jadą na zbiór TRUSKAWEK

Temat przeniesiony do archwium.
61-68 z 68
| następna
polecam wyjazdy z południa polski ... bo i tak autobus jedzie na południe
hmm... ja jestem z okolic Krakowa właśnie i muszę dojechać do Szczecina skąd jest wyjazd i jak dzwoniłam to niestety nie mam innej możliwości ;(
A mam jeszcze jedno pytanko, jaka jest teraz pogoda w Hiszpanii? Ja będę najmniej 2 miesiące tj. do maja, albo i dłużej i zastanawiam się co zabrać... ?
Wiekszosc wez letnich rzeczy a z jakiej firmy jedziesz?
Dzięki, jadę z firmą Alga, ze Szczecina...
hej dziewczyny, jak tam wrażenia po truskawkach?
ja trafiłam bardzo dobrze, miałam fajnego szefa, dobre warunki mieszkaniowe i bardzo fajne towarzystwo
a jak wam się trafiło?
Hej:) Ja Swój pobyt też wspominam bardzo dobrze...... :) Pozdrawiam
Hej. Był to mój trzeci wyjazd na truskawki jednak w tym roku zmieniłam sobie miejsce, wcześniej byłam w San Bartolome i w sumie było zajebiście:)jednak tak się złożyło że zmieniłam miejsce na Moguer i musze wam powiedzieć że bardzo dobrze trafiłam jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe i warunki pracy:) Byłam związana z San Bartlome więc na początku było ciężko z zaaklimatyzowaniem się w nowym miejscu jeszcze tym bardziej że wyjeżdżałam sama bo moja koleżanka zrezygnowała ale poznałam już w autokarze fajną dziewczynę i razem poszłyśmy do jednego pracodawcy. Więc pozdrawiam wszystkich którzy pracowali w San Bartolome i w Moguer:)
Temat przeniesiony do archwium.
61-68 z 68
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka