Zbiór owoców cytrusowych-Hiszpania 2012

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 71
Oczywiście ja tez czekam na wyjazd ale w tej sprawie ktoś sieje propagandę...bo to co zostało napisane o rzekomych telefonach jest nie prawda własnie zakończyłam rozmowę z panią w WUP-Toruń która nie ukrywała zdziwienia ze coś takiego miało miejsce...
morena7236 masz numer do wup torun i zadzwon...56 6693908..........zadzwon i sie przekonaj i czy wiedzą cokolwiek o cytrusach.....
Witam.
I jak wiecie już coś odnośnie tego wyjazdu na cytrusy ,różnie piszą więc ktoś może ma bardziej sprecyzowaną odpowiedź czy też wszystko opiera się na przypuszczeniach :)Fajnie by było gdybysmy faktycznie jechali w połowie lutego ...
Ja dzwoniłam do Torunia i podaliśmy swoje nazwiska i sprawdziała i powiedziała że znajdujemy się na liście,my dokonaliśmy wpłaty na konto bo nie dostaliśmy kontraktów na spotkaniu ,Pani prawde mówiąc była zdziwiona że dokolialiśmy tej wpłaty bo telefonicznie mieliśmy być powiadomieni o wtym że mamy dokonać przelewu ale pisaliśmy do MArio i kazał wpłacić ,więc myślę że wszystko będzie ok i już niedługo wyjedziemy :)Najgorszy jest ten czas oczekiwania heh
Jest może ktoś z okolic Mogilna ? Inowrocław itp? To moje gg 4[tel]jeżeli ktoś coś będzie wiedział proszę i info.
Pozdro
Nic konkretnego nie wiemy, jedynie przypuszczenia a jak będzie to się okaże. Trzeba czekać i mieć nadzieję, że wyjazd będzie nieługo
ja mam jechac przez radka jestem z torunia wyjazd jest 23 lutego
Przez jakiego radka ?Gdzie byłes na spotkaniu...
jedzie ktoś na cytrusy z woj.łódzkiego?przez ohp
ja jadę na cytrusy przez Maria ale jestem z kujawsko-pomorskiego
było ogłoszenie ;Witam
Miejscowosc to Villablanca .
Praca zaczyna sie od lutego do czerwca.
Tylko dla kobiet .
Zeby sie zapisac trzeba wysłac swoje dane na maila wraz z nr telefonu.
Mieszka sie w miescie a nie na polu.
Mieszka sie w domach jednorodzinych po 3-4 kobiety w pokoju.
za wode swiatlo i mieszkanie pracodawca odlicza 2 euro czyli na reke zostaje 36 euro za 6.5 godziny,nadgodziny sa platne po 7 euro za godzine.
Zapewniamy transport do nas oczywiscie na koszt wlasny.Dopiero powrot pokrywa pracodawca.

Prosze pisac na [email]
Cytat: kaniju
było ogłoszenie ;Witam
Miejscowosc to Villablanca .
Praca zaczyna sie od lutego do czerwca.
Tylko dla kobiet .
Zeby sie zapisac trzeba wysłac swoje dane na maila wraz z nr telefonu.
Mieszka sie w miescie a nie na polu.
Mieszka sie w domach jednorodzinych po 3-4 kobiety w pokoju.
za wode swiatlo i mieszkanie pracodawca odlicza 2 euro czyli na reke zostaje 36 euro za 6.5 godziny,nadgodziny sa platne po 7 euro za godzine.
Zapewniamy transport do nas oczywiscie na koszt wlasny.Dopiero powrot pokrywa pracodawca.

Prosze pisac na [email]
-to jest email do tego radka
pewnie nastepna anna m za tym ogłoszeniem
Tez tak myślę ale oby tak nie było...mam nadzieje ze to uczciwa oferta.
sory jaka anna moze anna małgorzata paczkowska cos słyszeliscie jest to kobieta tego radka krzemińskiego
edytowany przez kaniju: 18 lut 2012
Nie o to nam chodzi tylko o to czy jesteście pewni tego wyjazdu ,czy sprawdziliście tych ludzi.Rok temu niejaka Anna M. zwerbowała dwa autokary ludzi którzy pojechali do Hiszpanii do pracy i niestety na miejscu nikt na nich nie czekał i wracali przez ambasadę .
No ja też o tym słyszałam uważajcie dziewczyny żeby was ktoś nie naciągnoł na koszta
od 8 lat jezdza tam dziewczyny na temat radka krzeminskiego opinie sa spoko to nie werbuje zadna anna m lecz radek wiec mysle ze jest ok a tak wogole to jak mozna to sprawdzic moze ktos wie jeszcze jest czas do wyjazdu
No jesli wiesz że to pewne to spoko...jeśli to jest firma to powinien mieć certyfikat i można to sprawdzić w każdym UP.
HEJ ja też planuję jechać do Hiszpani w celu zarobkowym tylko zbytnio nie wiem co trzeba po załatwiać a wy kiedy jedziecie ja jestem z krakowa i chciałabym jechać gdzieś w marcu na zbiory czy jedzie ktoś jeszcze w marcu to piszcie w grupie jest razniej moje [gg]
witajcie, w styczniu dostałam list z OHP z informacją co należy ze sobą zabrać, jakie są warunki klimatyczne w Hiszpanii, kontrakt przetłumaczony na jezyk polski i informację że wyjazdu na cytrusy należy spodziewać się pod koniec lutego a początkiem marca, jestem z warmińsko mazurskiego, czy ktoś z Was dostał coś podobnego?
czesc jestesmy z kolezanka z torunia jedziemy pierwszy raz na truskawki czy kyos wie kiedy bedzie ten wyjazd wlasnie z torunia
Witam, również czekam na wyjazd na cytrusy z Wamińsko-Mazurskiego. Jeśli ktoś posiadałby jakieś konkretne informacje, lub chciał się podzielić doświadczeniem z ubiegłych lat proszę o kontakt na gadu : 4555097
Ludzie nie jedźcie tam, bo wpakujecie się w bagno-to jest obóz pracy!!!!
przeczytajcie sobie to forum wgłebniej a się dowiecie
Witam rowniez jedziemy z dziewczyna z woj. warm-maz. ohp Olsztyn czekamy na ten wyjazd i doczekac sie nie mozna:) czy te opoznienia powodowane sa moze warunkami atmosferycznymi? jak jedzie ktos z olsztyna piszcie na [gg]
WIE KTOŚ JUZ COS W SPRAWIE WYJAZDU NA CYTRUSY? CZEKAMY I CZEKAMY I NIC. MARIO NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI KTÓRE DO NIEGO WYSYŁAM. DO KOGOŚ COŚ JUŻ PISAŁ?
ja pytałam jakiś tydzień temu na gg to odpisał że pod koniec marca.
z konca marca zrobi sie poczatek kwietnia pozniej polowa kwietnia koniec kwietnia itd ..
Witam. Może któraś z Pań posiada kontakt do Mario? Maksymalny termin wyjazdu mielismy ustalony na 14 marca a nadal cisza. Jeśli ktoś miałby możliwośc udostepnienia jego nr gadu,bylabym wdzieczna, moj nr:5614942
Mario odpisuje każdemu, że wyjazd się opóźnia i będzie do końca marca na pewno.
Oj, naiwni, naiwni...
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 71

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia