Zbiory truskawek 2013

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 86
poprzednia |
Witam, czy ktoś wie czy beda w 2013 r. nabory na zbory truskawek od maria ?
hahaha:)
dobre..
a poza tym Dromader juz zbiera aplikacje
wiem, ale ja juz długo jeżdziłam od maria , i do tej pory nie moge powiedzieć o nim złego słowa , zawsze trafiałam dobrze.Więc sama rozumiesz że , wolałam bym z nim pozdrawiam
hej :)
jezeli to sprawdzony pracodawca mógłby ktoś podać namiary, bo bym chciała w 2013 pojechać :) już 2 rok sie zbieram żeby wyjechać ale sami oszuści ;/ a przez pośrednictwa pracy jeszcze gorzej;/
Mario? Hehehe pojedziecie tak jak my na cytrusy, kasę wpłacilismy a do dziś nie wyjechaliśmy a już drugi sezon się zaczyna hehe
hej :)
karola jezeli bardzo ci zalezy zeby wyjechac , zadzwon do dromadera z wrocławia , oni posrednicza w wyjazdach na zbiory już jakis czas, zreszta do tej pory współpracowali z mariem .jezeli nie uda mi sie z nim skontaktować też do nich zadzwonie :)))
a skąd jesteś?
kamila ja jeżdziłam z mariem kilka lat i nigdy nie miałam takiej sytuacji , żeby wpłacic i nie jechać , słyszałam wiele na jego temat, ale ja mam własne wyrobione o nim zdanie i złego słowa o nim nie powiem..pozdrawiam
Poczytaj wpisy z tamtego roku. Wiele par wpłaciło kasę na cytrusy i wyjazd do dzisiejszego dnia się nie odbył. Ja z mężem bylismy niestety jednymi z tych ludzi. Do dziś nie wyjechaliśmy, kasę miał nam mario oddać, do dziś jej nie widzieliśmy. Wiem, że wiele ludzi pojechało, ale cytrusy coś nie wypaliły rok temu, ale chociaż kasę mógł oddać, nie sądzisz?
witam jeśli jest ktoś kto zna Renate Krajewską i pracowal z nia w palos miedzy lutym a majem 2012 prosze o pilny kontakt podaje e-mail [email] jest matką moich dziewczynek 2 i 4 latka uprowadzila je do palos do frajera ktorego tam poznala a jesli jest ktos w palos to tym bardziej prosze o kontakt podaje nawet nr.tel. 692304449 nie werzcie tej kobiecie jest zaklamana falszywa
Renata Krajewska pracowala u Manuel Jesus Oliva Garcia Calle Camino de la Cocola w Palos de la Frontera oraz u Victoriano Cumbrera Perez Calle Antonio Machado n 20 w Moguer ja bede w palos w listopadzie znam hiszpanski kiedys tez tam pracowalem potrzebuje punktu zaczepienia czyli jakiejs pracy na poczatek chodzi o to zebym mial gdzie zamieszkac w pierwszych dniach na miejscu juz sobie poradze znam palos moguer mazagon huelve ale musze byc na miejscu aby odnowic kontakty jesli jest ktos kto moze mi pomoc to bardzo prosze i z gory dziekuje
Jesli chodzi o Maria zaufajcie mi NIE WIERZCIE MU to manipulant i dorobkiewicz mami ludzi i nic wiecej znam go od 2004 roku jego poczatki jeszcze mozna powiedziec byly w miare OK teraz to tylko zeruje na ludziach ci co juz dawno pojechali za jego posrednictwem dzisiaj jezdza juz sami bezposrednio do swoich pracodawcow nowi ktorzy chca jechac za jego posrednictwem nie maja na co liczyc sam bym sie do niego odezwal gdyby byl cos wart

Znam tam pracodawcow ktorych moge polecic ale rownierz takich u ktorych nie warto pytac o prace musze byc na miejscu aby odnowic znajomosci telefonicznie nie zrobie nic jesli ktos bedzie potrzebowal pomcy tam na miejscu chetnie pomoge moj e-mail i polski nr.tel.beda tam aktywne jesli bedzie taka potrzeba na polska komorke wyslijcie esa jak juz wczesnie wspominalem bede tam od listopada teraz potrzebuje pomocy aby miec punkt zaczepiena
jesli ktos potrzebuje nr.telefonow aktualnych do oszusta maria to je posiadam wystarczy sie zemna skontaktowac
hej :)))
kamila wiem o co ci chodzi sama na twoim miejscu byłabym zła , ja w tym roku nie byłam na zbiorach ale śledziłam forum .Rozumiem ze masz inne zdanie na temat Maria, zraziłaś sie
Wiesz, w sumie nie chodzi o to, że się zraziłam. Po prostu czuję się oszukana i nie tylko ja. Nie mówię, żebyście nie jechali, itd, bo to sprawa każdego, wiem, że dziewczyny jeżdżą i są zadowolone i ja to rozumiem i ok, ale my wpłaciliśmy mu kasę, wyjazdu nie było, nie z naszej winy, bo w ogóle wyjazd się nie odbył, Mario obiecał oddać pieniądze, ale minął prawie rok a kasy ani widu ani słychu. Wiesz, nie chodzi o te 120 zł ( razem z mężem wpłaciliśmy 240 zł) bo to tylko pieniądze, rzecz nabyta, wiadomo, tylko o sam fakt, że tak można potraktować ludzi. Skoro nie było wiadome, czy wyjazd będzie, trzeba było nie brać kasy tylko np całość wpłacić przy wsiadaniu do autobusu lub kasę oddać. Potrafiłabym zrozumieć, że gdybyśmy sami zrezygnowali, kasy nie oddaje bo to wiadomo, ale skoro on nawalił i obiecał że zwróci, bo rozmawiałam z nim kilka razy telefonicznie jak również kontaktowaliśmy się z nim poprzez meile, a słowa nie dotrzymuje to sorki, ale jak dla mnie taki ktoś nie jest wiele warty. Twierdził, że był chory, leżał w szpitalu, ok ja potrafie to zrozumieć, to ludzkie, takie rzeczy się zdarzają, ale minął prawie rok, tak się po prostu nie traktuje ludzi.
Witam, w grudniu 2011, podkreślam 2011 roku zapisałem się u Mario Wróbla (w OHP) na wyjazd do Hiszpanii na cytrusy/truskawi wraz z kilkusetosobową grupą osób. Jak wszyscy wpłaciłem zaliczkę 30 euro na autobus. Czekam kilka miesięcy jest marzec 2012 rok, wyjazdu nie ma, jest kwiecień 2012 rok okazuje się ze wyjazdu do pracy w ogóle nie będzie. No więc zostałem OSZUKANY!!
Mario Wróbel-pół polak pół hiszpan okradł mnie i moich kolegów i moje koleżanki!
Biegałem, latałem do OHP żądać zwrotu zaliczki, baby napisały do Wróbla, mówiąc że wszystko będzie w porządku a tu okazuje się ze nic z tego !
Kasy jak nie ma to nie ma! Do dziś!
Mario Wróbel za kradzież pieniędzy powinien zostać uskazany i ukarany, bo to zwykły złodziej jest i oszust, nie pośrednik.
Przestrzegam wszystkie osoby przed wyjazdem przez jego pazerną i podłą osobę.

Witam mam pytanie jeśli pracowałam z 3 lata temu zjechałam do Polski i nie zrobiłam bachy to czy teraz cały czas mi się liczy jako pracuję i popierają mi kwoty na ubezpieczenie? zaznaczam iż za pierwszym razem też nie rozbiłam bachy i jak wróciłam na następny rok to nic mi nie zabrali a drugim razie też nie robiłam bachy i nie wiem czy teraz mi naliczają co miesiąc na seguro a jesli tak to ile ? słyszałam że wcześniej bache robił szef zawsze i dopiero od roku 2012 e trzeba robić samemu i że nic mi nie pobieraja a też słyszałam że leci mi i że 80 e mi pobierają i teraz nie mam pojęcia jak to z tym jest .
nie wierzcie MARIOWI to oszust najwieksza MIERDA hiszpanska
podalam kapital zakladowy jego firmy ,wygrzebalam w sieci info--KAPITAL ZAKLADOWY jego firmy Codri Alca Rejon/Region: HUELVA
Miasto: PALOS DE LA FRONTERA wynosi 0,00 EU....

Kapitał zakładowy – kapitał podstawowy spółki. Jest on pierwotnym wkładem właścicieli wniesionym przy założeniu spółki, stąd ogólne jego określenie jako kapitał założycielski. Jego wysokość nie jest stała i może być zmieniana w trakcie rozwoju firmy. Wartość tego kapitału musi być zgodna z danymi rejestru handlowego, umową spółki lub statutem jednostki gospodarczej.

Prawo większości krajów europejskich określa minimalny kapitał zakładowy, jaki jest potrzebny do zawiązania spółk
Natknelam sie na info ,ze minimalny kapital zakladowy w ES dla wynosi minimum 60 tys eu.
Czy ktos ma info na ten temat???

I co dziwne firma Cordialca jest na stronie http://www.polki.com/profile/CORDIALCA gdzie mezczzyni chetnie zapoznaja Polke albo Polka chetnie zapozna mezczyne...Jak widzimy to taka firma parwie jak agencja towarzyska....2 w1...przyjemne z pozytecznym..praca nisko oplacana..ale !moze pani znajdzie pana!..jak sie zarejstruje..hehehe
Witam , czy ktoś jedzie z Mariem na truskawki w drugim terminie?
tobie chodzi o Maria czy truskawki..czy zeby zarobic kase? Idz do Biura Pracy i zapytaj o wyjazd na hiszpanskie truskawki!
Nie chodzi mi o Maria jako faceta tylko o Maria jako pośrednika wyjazdu a jadę z nimi do swojego pracodawcy.
Mario nie jest i nigdy nie byl wiarygodnym posrednikiem,w sieci znajdziesz tyle wiecej negatywow o nim niz pozytywow..pozytywy o nim glownie pisza ci co chca by ich na przyszly rok tez wybral...wiec liza mu zad
Nikt nie liże mu dupy ! ja korzystam z ich usług od zawsze i do tego samego szefa więc jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia w tym temacie jak tylko kogoś obczerniać to nie wchodź na forum.Twoje wypowiedzi są tylko w jednym temacie i są męczące jak nie masz co w nocy robić to idz spać a nie głupoty tu wypisywać! Każdy jedzie z tym z kim chcę i twoje wypowiedzi nic nie pomogą że ktoś zrezygnuje jak jezdzi cały czas z nim! A Ciebie co on rzucił że teraz się na nim mścisz? bo z tego tam wygląda...
Dobrze że za to Ty jesteś wiarygodna ... hehe
Mimi3030 masz racje , ja mam swoje wyrobione zdanie i żadne negatywy tego nie zmienią , każdy ma prawo do swojego zdania lecz na jakiejś sensownej podstawie .Ja pojechała raz i bardzo dobrze trafiłam a to dzięki jemu.
Cytat: ola009
Witam , czy ktoś jedzie z Mariem na truskawki w drugim terminie?

ja jade...
Witam diabelek87 ja jadé takze w drugim terminie czyli po 25 marca teraz wyjezdza autokar w tá niedzielé 17 go a potem za 9 dni to tak po 25 ale dokladnie bédzie wiadomo w srode a ty jedziesz takze po 25 marca?
Cytat: diabelek87
ja jade...

po 25 marca jedziesz?
ja miałam jechac 10 ale przełozyli nam wyjazd. I teraz podobno w ta niedziele
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 86
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa