Zbiory truskawek 2013

Temat przeniesiony do archwium.
61-86 z 86
| następna
Cytat: diabelek87
ja miałam jechac 10 ale przełozyli nam wyjazd. I teraz podobno w ta niedziele
ja też miałam jehac 10 i co trohe pszekłada termin ciekawe czy wogule pojedziemy bo mam dosc siedzenia jak na bombie pozdrawiam:)
no podobno w sobote w czorai dzwoniłam do maria ale ciekawe czy wogle pojedziemy?
Cytat: justynabaka
no podobno w sobote w czorai dzwoniłam do maria ale ciekawe czy wogle pojedziemy?

Wyjazd na pewno się odbędzie tylko że pewnie może szefowie mu przekazali żeby na razie jeszcze się wstrzymał lub może dlatego że maja jeszcze kilka miejsc wolnych.
na fb jest że wyjazd jest w nidzele i że som jeszcze 4 wolne miejsca
justyna masz dysleksje?
Cytat: SettediNove
justyna masz dysleksje?

Witam na tym forum nie chodzi o to żeby jeden drugiemu błędy sobie wypominał lecz udzielał informacji.
Cytat: ewa7733
justyna masz dysleksje?

Witam na tym forum nie chodzi o to żeby jeden drugiemu błędy sobie wypominał lecz udzielał informacji.
okei spoko i nie mam dysleksi i nie wypominam błenduw no ja wiem że w sobote ma byc wyjazd?
czyzbysmy sie spotykali jutro??? ;)
Justyna..przez szacunek i litosc dla oczu forowiczow :D..poprawiaj to co piszesz, 3 wpisy i az 5 bledow ,rozumiem literowki..ale ty piszez krotkie dania..latwiej wychwycic bledy,przecinki....:D Milego truskawowania
dzis widzilam truskawki w sklepei ale byki byly..truskawy giganty..zastanawiam sie czy to ma smak truskawki.. czy jakby smak papieru....czy dopiero jak duzo cukru nasypie to poczuje slodycz?:D
Justyna..przez szacunek i litosc dla oczu forowiczow :D..poprawiaj to co piszesz, 3 wpisy i az 5 bledow ,rozumiem literowki..ale ty piszez krotkie dania..latwiej wychwycic bledy,przecinki....:D Milego truskawowania

KRÓTKIE DANIA ?
CZY KRÓTKIE ZDANIA ?
WIDZISZ ŻE KAŻDEMU MOŻE SIĘ ZDARZYĆ ??? WIĘC SIĘ NIE WYMĄDRZAJ!!!
dzis widzilam truskawki w sklepei ale byki byly..truskawy giganty..zastanawiam sie czy to ma smak truskawki.. czy jakby smak papieru....czy dopiero jak duzo cukru nasypie to poczuje slodycz?:D

TE TRUSKAWKI SA SŁODSZE OD CIEBIE HAHA
BOISZ SIĘ KUPIĆ I SPRÓBOWAĆ !
UWAŻAJ BO ZARAZĘ ZARAZ DOSTANIESZ BO MURZYN TO ZBIERAŁ BUHAHA
Hey, hey. Czy wiadomo już może czy dziewczyny dzisiaj wyjechały?
Cytat: Kamillaa26
tak pojechały:)
Cytat: justynabaka
Cytat: Kamillaa26
tak pojechały:)

HEJ A TY TERAZ NIE JECHALAŚ
JUSTYNABAKA?
widzisz Justyna kobiety pojechaly, a trol zostal jak to przewidywalam
Nie, ja nie jechałam teraz. Chciałam jechac tym drugim terminem. Piszę do Maria na meila, ale nic nie odpisuje. I teraz nie wiem czy wogole będzie ten wyjazd?
Przestań już, proszę. Dlaczego się wyzywacie? Czy jest w tym jakis cel?
Sorka, to było chyba pytanie do Justyny:P

TROLU jak jestem w Hiszpanii !!! i nei wiesz że neta można mieć wszędzie ? bu haha jaka tępa !!! myślisz ze neta można używać tylko w Polsce ? to głąb
Nie chce mi się już wchodzić na to forum i czytać bzdety adwokatki buhaha
Cytat: MIMI3030

TROLU jak jestem w Hiszpanii !!! i nei wiesz że neta można mieć wszędzie ? bu haha jaka tępa !!! myślisz ze neta można używać tylko w Polsce ? to głąb
Temat przeniesiony do archwium.
61-86 z 86
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa