Zbiory truskawek 2013

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 86
tak teraz jest wyjazd i już nie maja miejsc na ten termin a ja jadę następnym
witam . czy ktos moze wie kiedy nastepny wyjazd ??
ahum a powiedz mi bo ja tez bym chciala jechac do takiej pracy gdzie mam zdobyc informacje jak sie dostac?
wiem ze teraz jest 19 marca wyjazd
Cytat: Forumka

hejka z tego co ja wiem to teraz 17 go w niedziele jest wyjazd a potem natępny za około 9 ni

Witam a Ty jedziesz od Maria ? bo jeśli tak to skąd wiesz że 19 bo ja wiem ze 17 tego teraz w niedzielę a Ty jedziesz 19 tego czy następnym terminem po 25 marca?
Cytat: aniapraca1991

Witaj ! od Maria jest teraz 17 tego w niedzielę wyjazd a następny to jak dziewczyny piszą po 25 marca ale dokładna data będzie znana koło 20 tego i tego dnia będzie zapisywać chętnych bo jeszcze są miejsca.
kolezanki jada .Tak od Maria.To moze ma 2 autobusy i wysyla jeden po drugim,ale watpie
jada na sto procent 19 we wtorek.dostaly sms
kolezanki jada .Tak od Maria.To moze ma 2 autobusy i wysyla jeden po drugim,ale watpie

no nie wiem mi mówił że jeden jedzie teraz 17 go a następny za około 9 dni a kiedy im pisał ja dowiadywałam się wczoraj
wczoraj wieczorem
to nie wiem mi w południe może przełożyli ciężko mi powiedzieć
wczoraj wieczorem

heja mi takze wczoraj mowili ze wyjazd jest 17 go w niedziele
jada na sto procent 19 we wtorek.dostaly sms

to ja juz nic ztego nie rozumiem
ja tez nie.wiem od nich ze 19 .pozdrawiam.
Witam , tak rzeczywiście wyjazd został przesunięty na 19 tego.
ahum a powiedz mi bo ja tez bym chciala jechac do takiej pracy gdzie mam zdobyc informacje jak sie dostac?

Witam , jak chcesz się zapytać o pracę to podaję link http://www.facebook.com/cordialca teraz na 19 już nie maja miejsc ale na następny się załapiesz będzie po 25 marca ale dokładnej daty jeszcze nie znamy.

Witam a Ty którym terminem jedziesz?
hej najpierw musi odbyc sie ten pierwszy kurs ktory mial byc jutro a zostal przelozony na 21.pozdrawiam
jaka lipa znowu przełożyli.....
Witam dziewczyny wydaje mi się iż przełożyli bo nie maja kompletu osób .
Może się okazać że te które chcą jechać w drugim terminie pojadą z Wami bo będą pewnie czekać aż jeszcze osoby się dopiszą na wyjazd.
Hejka dziewczyny słyszałam że nie maja całego autokaru zapełnionego i czekają jeszcze i dlatego.
Cytat: kochamTruskawki
hej najpierw musi odbyc sie ten pierwszy kurs ktory mial byc jutro a zostal przelozony na 21.pozdrawiam

A ty jedziesz do swojego pracodawcy czy z Mariem do nowego ?
Dlatego dzisiaj dzwonili do mnie z Dromadera czy chcę jechać jutro:P
Cytat: Kamillaa26
Dlatego dzisiaj dzwonili do mnie z Dromadera czy chcę jechać jutro:P

Do mnie też dzwonili hehe ale ja zrezygnowałam bo pracuję już więc pewnie tak jest że mają jeszcze wolne miejsca i czekają aż je zapełnią.
wogóle jaja z tymi wyjazdami w tym roku
no jaja tylko ludzi wkurw.......ą
Cytat: kochamTruskawki
no jaja tylko ludzi wkurw.......ą

będzie pewnie tak i ż eten przełożą jak nie będą mieli kompletu
Witam czy któraś z Was wybiera się do Hiszpanii sindbadem do swojego pracodawcy w okolice Huelvy ?bo ja zamierzam i chciałabym najlepiej z kimś jechać.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 86

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa