kilka słów

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-60 z 105
Wielkie dzieki Bea!!Saludos:*:*
Ma ktoś pomysł jak możnaby to przetłumaczyć?:

"NIe mów mi że za mna tęsknisz,bo gdybyś naprawdę tęsknił to byś przyjechał do mnie"
No me digas que me echas de menos, si eso fuera verdad, vendrías a verme
Super bea!Dzieki!!
A jeszcze coś takiego:
Wiesz co?Gdybys mnie naprawde kochał to chciałbys dla mnie jak najlepiej. A widocznie tak nie jest..
:)
¿Sabes qué?Si me quisieras de verdad, me desearías todo lo mejor para mí. Y por lo visto no es así
Graaaaacias!!
a te zdania prosze! Obiecuje że to na dzisiaj tyle:)

solo esalgo kuando es kon amor
no digas las kosas sol por decir
y no lo vas a entender
wychodze(chodze z kims)jesli to jest z milosci
nie mow po to aby tylko mowic(bez sensu)
i nie bedziesz rozumiec
Dzieki Tobie Bea lepiej jest mi zrozumiec kilka rzeczy..
OOOOOgromna prośba!! Emergency!!! Proszę jesli ktokolwiek zanjdzie trochę czasu na przetłumacznie tego to bede baaaaardzo wdzieczna!!! To sprawa zycia i smierci! Ogromnie Was prosze!!!!

Te zdjecia dały mi sporo do myślenia. Nie tylko straciłam do Ciebie całe moje zaufanie, ale również dowiedziałam sie jaki naprawde jesteś! Nie mogę Ci w nieskonczoność przebaczać! Zraniłeś mnie i to bardzo! Mysłałam że traktujesz mnie poważnie...Mówiłeś, że..a na jednym zdjeciu wygladasz jakbyś chciał ja pocałować! Nie masz pojecia jak bardzo zawiodłam sie na Tobie!!Chodzi tu tylko i wyłącznie o twoje kłamstwa i tajemnice..Ja przez ten czały czas byłam z toba w 100% procentach szczera i wierna, nawet nie myślałam o innym mężczyźnie bo Ci ufałam,bo wierzyłam że my naprawde bedziemy razem..Mówilam Ci o wszystkim! Nawet nie wiesz jak trudno i ciężko było mi poinformować cie o moich planach zwiazanych z moimi studiami!! Ale powiedziałam Ci o tym, bo nie chciałam miec przed toba zadnych tajemnic, bo nie chcialam przed tobą niczego ukrywac. Podjecie tej decyzji byłoby o wiele łatwiejsze gdybym cie nie kochala.Biorę rowniez pod uwage fakt ze zostaly tylko 3 miesiace do wakacji.Postanowilam dac ci ostatnia szanse,ale przysiegam że jest to naprawde ostatnia szansa.Nie mysl ze skoro teraz ci wybaczyła, to nastepnym razem bedzie to samo.Jesli jeszcze raz zdarzy sie cos podobnego, wtedy juz nawet nie bede sie zastanawiala.Podejme ostateczna,racjonalna decyzje.Weź sobie to do serca i zapamiętaj!!Przez cale wakacje zastanowie sie tez nad moimi studiami.Jestem w stanie z nich zrezygnować, jeśli pokażesz mi ze byłeś wart tego czekania, jesli zauważe w tobie poprawe i będę sie czuła z toba ogromnie szczęśliwa.Jeśli decyduje sie z kims byc to oczekuje od tej osoby przede wszystkim lojalnosci, zaufania i wiernosci. Przemyśl to i zmień swoje postępowanie,a przede wszystkim przestan pic! Bo to sprawia że stajesz sie innym człowiekim.Człowiekiem którego nie poznaje i który mnie przeraza!Kiedy jesteś pijany nie kontrolujesz tego co robisz!!

Wierze tylko, ze gdybyśmy przez ten czas,od paxdziernika, byli razem, to zaistniałe sytuacje nie miałyby miejsca. Wierze tez ze uda ci sie ponownie zdobyc moje zaufanie.Ale to tylko i wyłącznie zależy od ciebie.

Gdybyś trzymał ten list teraz w swoich rękach to watpie czy byłbyś w stanie cokolwiek przeczytać , bo wszystko byłoby zamazane...
Bea! W Tobie nadzieja:)
Nie dosc ze pije,to jeszcze Cie zdradza.A Ty chcesz dla niego poswiecic studia?Dziewczyno zastanów sie i uciekaj od takiego faceta jak najdalej.Sory,wiem ze to nie moja sprawa i mialo to byc przetlumaczone,ale czytajac to nie moglam sie powstrzymac.
Tyko ze problem tym że ja go kocham ;( Ale interesuja mnie opinie innych.Takze proszę powiedzcie co o tym myslicie :)I Prosze o przetłumaczenie
Wiem,rozum swoje a serce swoje,ciezki wybór.Ale cokolwiek zrobisz,to pomysl o sobie,z facetem mozesz byc i nie byc,a studia zostana Ci na cale zycie.Jesli sie kogos kocha prawdziwa miloscia,to chce sie szczescia tej drugiej osoby.Moja rada,zmieñ faceta,jesli teraz tak robi to nie ludz sie ze pózniej sie zmieni.
Witaj tak jak moja poprzedniczka nie mogę sie powstrzymac od komentarza.Ta wasza miłośc to strata czasu,ty w Polsce on w Hiszpani i takie problemy.Jesteś młodziutka lepiej daj sobie spokój.A tak przyokazji jak w się dogadujecie skoro trzeba ci listy tłumaczyc.Pozdrawiam wszystkich
alinka_1988 on nigdy Cię nie kochał tylko butelkę
Wezme pod uwage Wasze rady :) Dogadujemy sie po angielsku. Ale dobitniej zrozumie o co chodzi jak przeczyta to w swoim ojczystym jezyku.Tak mi sie wydaje..AA i jest z Kolumbii :)Wogóle ten nasz zwiazek..On siedzi w Londynie , ja w Polsce..I tak czekamy na siebie od paxdziernika;( Studiuje zaocznie,ale chce złozyc papiery na dzienne..i to własnie z tych bym zrezygnowała.Miałam dolatywać z Londynu do Krakowa na te studia zaoczne.Taki był mój plan..Ale zabacze czy wogóle warto sie tak poswięcac..
No tak z Kolumbii to już wszystko wiadomo
Nie chcę się wtrącać ale jeśli to kolumbijczyk to szkoda czasu :) oni się nigdy nie zmieniają i nawet w małżeństwie chodzą na popijawki i zdradzają żony .... bajerując każda nie zależnie od tego czy guapa czy fea :)
Taki naród,ze by się tylko bawił i kochał na okrągło :D
Nie chcę się wtrącać ale jeśli to kolumbijczyk to szkoda czasu :) oni się nigdy nie zmieniają i nawet w małżeństwie chodzą na popijawki i zdradzają żony .... bajerując każda nie zależnie od tego czy guapa czy fea :)
Taki naród,ze by się tylko bawił i kochał na okrągło :D
marialus to nie jest taki naród . Nie wiem jak to nazywacie w języku Polskim grupa społeczna. Chodzi mi głównie o Latynosów Arabów a kończąc na Włochach
To nie tylko Kolumbijczycy sa tacy,Polacy tez,Hiszpanie tez.....(mozna duzo wymieniac),to zalezy od czlowieka a nie od narodowosci,zeby juz nie powiedziec ze prawie wszyscy mezczyzni sa tacy,ale cóz takie jest zycie. :-)
nie wiem jak u Arabów ,ale Latynosi to mają taką gorącą krew ,że tylko AMOR i AMOR ,oni tylko z tego słyną :) nie wiem czy każdy jeden taki sam czy zdarzają się wyjątki ?! ale chodzi im tylko o jedno i każdej mówią to samo :) więc ... (nie pamiętam nicku dziewczyny która ma problem z kolumbijczykiem) ale ona się zakochała ,a on każdej wyznaje miłośc i każda po kolei zdradza ...smutne ale prawdziwe,więc szkoda,żeby sobie życie marnowała dla takiej miłości !
masz racje gagina ... wszedzie sie znajdzie taki "kolumbijczyk" :)
Może i latynosi to gorące chłopaki, może i czarować potrafią bo język specyficzny... ale ten rodzaj postępowania to efekt koszmarnego charakteru i tyle.
A najgorsze to to,ze coraz wiecej robi sie takich "kolumbijczyków",swiat chyba zwariowal.
OO musze koniecznie poszukać tej dziewczyny!Jak tylko sobie przypomnisz to daj znać prosze:) Może macie racje?Może rzeczywiscie nie warto? Powiedziałam mu żeby dał mi czas do zastanowienia,ze moge odpowiedzieć kiedy tylko chce.. Ja tak czy inaczej złoze te papiery na te studia, bo jak jeszcze jeden taki numer wywinie to ani nie bede miec faceta ani studiów.Ale teraz pytanie czy ja chce być z nim wogóle?
P.S. alinka_1988 - napisz mu to po angielsku - niewarto się wysilać i ułatwiać takiemu życie. Prawdopodobnie nie doceni twoich wysiłków, a tak przynajmniej się pomęczy czytaniem w obcym języku.
marialus!! Jak tylko sobie przypomnisz nick tj dziewczyny to daj mi znać prosze!!
alinka 1988,po co Ci ten nick?To ze dwóch Kolumbijczyków zdradza i etc. to nie znaczy ze trzeci tez tak bedzie robil.No chyba ze chcesz sprawdzic czy to nie ten Twój.
gagina tak ciekawostka . W Kolumbii przemoc domowa jet na poziomie 70% w Polsce na poziomie 16% . To chyba o czymś świadczy
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 105

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia