OOOOOgromna prośba!! Emergency!!! Proszę jesli ktokolwiek zanjdzie trochę czasu na przetłumacznie tego to bede baaaaardzo wdzieczna!!! To sprawa zycia i smierci! Ogromnie Was prosze!!!!
Te zdjecia dały mi sporo do myślenia. Nie tylko straciłam do Ciebie całe moje zaufanie, ale również dowiedziałam sie jaki naprawde jesteś! Nie mogę Ci w nieskonczoność przebaczać! Zraniłeś mnie i to bardzo! Mysłałam że traktujesz mnie poważnie...Mówiłeś, że..a na jednym zdjeciu wygladasz jakbyś chciał ja pocałować! Nie masz pojecia jak bardzo zawiodłam sie na Tobie!!Chodzi tu tylko i wyłącznie o twoje kłamstwa i tajemnice..Ja przez ten czały czas byłam z toba w 100% procentach szczera i wierna, nawet nie myślałam o innym mężczyźnie bo Ci ufałam,bo wierzyłam że my naprawde bedziemy razem..Mówilam Ci o wszystkim! Nawet nie wiesz jak trudno i ciężko było mi poinformować cie o moich planach zwiazanych z moimi studiami!! Ale powiedziałam Ci o tym, bo nie chciałam miec przed toba zadnych tajemnic, bo nie chcialam przed tobą niczego ukrywac. Podjecie tej decyzji byłoby o wiele łatwiejsze gdybym cie nie kochala.Biorę rowniez pod uwage fakt ze zostaly tylko 3 miesiace do wakacji.Postanowilam dac ci ostatnia szanse,ale przysiegam że jest to naprawde ostatnia szansa.Nie mysl ze skoro teraz ci wybaczyła, to nastepnym razem bedzie to samo.Jesli jeszcze raz zdarzy sie cos podobnego, wtedy juz nawet nie bede sie zastanawiala.Podejme ostateczna,racjonalna decyzje.Weź sobie to do serca i zapamiętaj!!Przez cale wakacje zastanowie sie tez nad moimi studiami.Jestem w stanie z nich zrezygnować, jeśli pokażesz mi ze byłeś wart tego czekania, jesli zauważe w tobie poprawe i będę sie czuła z toba ogromnie szczęśliwa.Jeśli decyduje sie z kims byc to oczekuje od tej osoby przede wszystkim lojalnosci, zaufania i wiernosci. Przemyśl to i zmień swoje postępowanie,a przede wszystkim przestan pic! Bo to sprawia że stajesz sie innym człowiekim.Człowiekiem którego nie poznaje i który mnie przeraza!Kiedy jesteś pijany nie kontrolujesz tego co robisz!!
Wierze tylko, ze gdybyśmy przez ten czas,od paxdziernika, byli razem, to zaistniałe sytuacje nie miałyby miejsca. Wierze tez ze uda ci sie ponownie zdobyc moje zaufanie.Ale to tylko i wyłącznie zależy od ciebie.
Gdybyś trzymał ten list teraz w swoich rękach to watpie czy byłbyś w stanie cokolwiek przeczytać , bo wszystko byłoby zamazane...