a czy dziwne filmy nie sa najlepsze?
poprosze tez o napisy jak ktos ma: [email]
z gory dzieki wielkie:>
[konto usunięte]
20 sie 2006
Ojej obawiam sie że jestem kapeczkę monotematyczna, ale Almodóvar jest dla mnie wielkim rezyserem i wszytskei jego dotychczasowe filmy wywierały na mnei w miejszym lub większym stopniu pozytywne wrażenie. No ale do rzeczy mianowicie też ejstem posiadaczką beznapisowego Volera i byłabym dozgonnie wdzięczna o angielskie napisy [email] Pozdrowienia dla wszystkich dobrych ludzi:)
[konto usunięte]
21 sie 2006
Volver_Pedro almodovar.es_la_buena.avi mi to nie dziala;< a wydaje mi sie, ze mam wszystkie kodeki:
[konto usunięte]
21 sie 2006
Witam! Czy mogłabyś mi też przesłać te napisy:), hiszpański znam, ale niernna tyle płynnie żeby zrozumieć cały film niestety
[konto usunięte]
21 sie 2006
aha, na konto [email] z góry dzięki:)
[konto usunięte]
22 sie 2006
hej! czy moglabys przeslac mi napisy do volver? prosze [email]
[konto usunięte]
22 sie 2006
Ja tez bardzo potrzebuję napisów.. rnpo angielsku lub polsku.. ładnie proszę [email]
[konto usunięte]
22 sie 2006
ja też bardzo proszę o napisy [email] :)
[konto usunięte]
22 sie 2006
jak mozna to ja tez poprosze te napisy, szukalam wszedzie od jakiegos miesiaca no i nic(moze zle szukam?). bede baaaardzo wdzieczna, [email]
[konto usunięte]
23 sie 2006
Wiem że jestem jednym z wielu, którzy zawracają ci głowę o napisy do "Volver" ale jeśli nie sprawiło by to tobie trudności to z góry bardzo dziękuję
[email]
również w sprawie napisów do Volvera: [email] :):)
[konto usunięte]
25 sie 2006
Witaj. Bardzo zależy mi na napisach do Volver. Jestem fanem tego reżysera, oczywiście i tak pójdę do kina na premierę, ale teraz juz nie mogę się doczekać, gdyz posiadam ten film na cd.
Pozdrawiam Czarek
[email]
[konto usunięte]
25 sie 2006
jej jak nas dużo ..w tej sprawie;-) Błagam Was...jesli ktos ma lub wie jak moge zdobyc napisy do "Volver","Todo sobre mi madre","Atame!" -Almodovara ....prosze niech mi pomoze...PROSZE...rnbez napisow nie dam rady wszystkiego zrozumiec :-(( A uwielbiam Almodovara i chciałabym rozumieć więcej! Dziękirnrn mój e-mail: [email] :-)
inf.
25 sie 2006
Lekcja 1 szukania napisów ściagamy program http://www.napiprojekt.pl/ i szukamy napisow do swojej wersji. Lekcja 2 kiedy indziej
[konto usunięte]
26 sie 2006
witam serdecznie rnnie mam pojecia o co chodzi z tym wchodzeniem na skrzynkę i oskarżeniami,ale moze choć ty Marto byłabyś tak miła i przesłała nam biednym żuczkom napisy lub udostępniła na stronce z napisami(o ile ich autor sie zgodzi-chwała mu i cześć za tłumaczenie)jakbyco to czekam pod adresen [email] serdecznie i dzieki za info o programie napiprojekt-juz zainstalowałam
[konto usunięte]
26 sie 2006
witam serdecznie nie mam pojecia o co chodzi z tym wchodzeniem na skrzynkę i oskarżeniami,ale moze choć ty Marto byłabyś tak miła i przesłała nam biednym żuczkom napisy lub udostępniła na stronce z napisami(o ile ich autor sie zgodzi-chwała mu i cześć za tłumaczenie)jakbyco to czekam pod adresen [email]
pozdrawiam serdecznie i dzieki za info o programie napiprojekt-juz zainstalowałam
Hmm...No to ja również staje w kolejce po napisy...Jakby ktoś miał czas i ochote to proszę je podesłac na adres [email] Będę wdzięczna ogromnie:) dziękuję
[konto usunięte]
28 sie 2006
poproszę , jeżeli to nie problem, o napisy do volver, [email]
[konto usunięte]
28 sie 2006
ja tez poprosze [email]
[konto usunięte]
28 sie 2006
czy moglibyscie przeslac mi napisy do Volver na moj email?
[email] bede bardzo wdziecznny
moga byc po angielsku nawet:)
albo jakis link do napisow jak znacie
[konto usunięte]
29 sie 2006
Bardzo prosze o podeslanie napisow: [email]
Inesitka
29 sie 2006
tez l;adnie prosze o napisy! bo sciagnelam z francuskim dubbingiem film :(...
[email]
[konto usunięte]
30 sie 2006
Mógłbym również prosić o napisy do Volver. Wielkie dzięki dla inf. za przetłumaczenie. Mój adres: [email]
[konto usunięte]
31 sie 2006
Też bardzo ładnie prosze o napisy do filmu Volver bo nigdzie ich nie ma.mój adres [email]
[konto usunięte]
31 sie 2006
również poszukujęnapisów do filmu Volver!!! [email]
[konto usunięte]
31 sie 2006
tez bym była wdzieczna za napisy, pozdr, [email]
[konto usunięte]
31 sie 2006
Ja również bardzo serdecznie prosze o napisy do Volvera na email [email]
[konto usunięte]
01 wrz 2006
Niech ktos podesle napisy do Volver: [email]
Jak tylko dostane, umieszcze na swoim www.
[konto usunięte]
01 wrz 2006
Wielka prośba do Inf lub każdego, kto ma napisy polskie/angielskie do VOLVER - od długiego czasu bezskutecznie poluję na te napisy, jeżeli możecie to bardzo proszę prześlijcie mie je na [email] Z góry wielkie dzięki!