'Volver' Almodovara

Temat przeniesiony do archwium.
151-177 z 177
| następna
Tu Una... sie zglasza...

Wiec tak...
Czesc przetlumaczylam...Ale doszlam do wniosku, ze nie moge tego dobrze zrobic nie widzac filmu ( rodzaje...,rozumiecie...)

I sciagam film...

Z drugiej strony, ktos pisal, ze MA POLSKIE NAPISY.

MA KTOS???

A moze ktos przetlumaczy PARE STRON, bedzie szybciej...
W pare osob zalatwimy to w ... pare godzin?
(to sa TYLKO DIALOGI, bardzo proste!!!
JA powysylam Wam kawalki)

czekam na wiesci!!!

PILNIE!!!

---
Jak nic z tego, to...do ...powiedzmy czwartku trzeba..."na mnie" cierpliwie poczekac...
Una cierplowość nie jest cnota Polsków. Zostawiaja same Polki na pastwę połudnowców z kompleksem Don Juana. Południowcy skutecznie pracują nad soba i ćwiczą się w sztuce zwanej fachowo art of seduction. Ja nie wiem co się dzieje z Polakmi ze taki skarb tak łatwo odaja. Tak trudno jest poćwiczyc sobie cierpliwość i wzbogacic osobowośc. To jest skuteczna broń na południowcow .))))
Ja z Cierpliwością poczekam. Czekanie ma sens...... jak by były gotowe napisy (przpomnę: do Volver) to na [email] bym bardzo prosił. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Jeśli ktoś ma polskie napisy do Volver to bardzo prosze prześlijcie mi [email]
ja dzisiaj bylem na Volverze w kinku wiec cierpliwie bede czekal na napisy ;) A jest na co ! :P
1. Co nagle...to po diable...
2. Moj NAJLEPSZY PRZYJACIEL...Ufffffffff ile Ona ma cierpliwosci!!!!!!!!!!
I jest POLAKIEM! ;-)
3. Zaczynam sie...bac...odpowiedzialnosci...Wiec to MUSI byc DOBRZE zrobione.
4. Mecze sie z klawiatura i literkami...(bo mam hiszpanska...)
5. Film juz sciagnelam...

;-)
Do Mozarta nie porownuj, bo on byl geniuszem, a Almodovar kreci filmy o degeneratach, o chorych ludziach, bo widocznie sam jest chory. Np. film "wszystko o mojej matce" na pewno nie jest filmem o matczynej milosci, a o chorej psychice i wynaturzeniu. Szkoda na to czasu.
takze prosilbym o polskie napisy na [email]
ups cos nie wyszlo: [email]
To ja też bardzo proszę o te napisy do wrsji z 1cd [email]
polskie napisy please!!! [email]
litości...polskie napisy plisssss ....na [email] ...bardzo dziękuję z góry ;-)
Czesc
Mam napisy ang do wersji 2CDS DVDRIP 1,37 GB jezeli chcesz to Ci je przesle. Udalo Ci sie moze znalezc polskie napisy?
[email]
Prosze o polskie napisy; [email]
czesc masz napisy pl do volver jak tak to bardzo prosze
prosze o polskie napisy do "Volver" . [email]
witam!!jeżeli ktos miałby napisy do Volver w języku polskim to serdecznie bym [email] i z góry bardzo dziękuję
ja tez bardzo prosze o polskie napisy do wersji 1cd jesliktos posiada e-mail: [email]
taaa....strasznie trudno je znaleźć. Mam ten sam problem, więc jeśli ktoś ma polskie lub angielskie napisy do Volver, to byłabym wdzięczna za przesłanie ich na mój adres [email]
strasznie trudno je znalezc, bo po prostu nikt ich jeszcze nie przetlumaczyl na polski, ot co!
http://napisy.info/SzukajNapisow.php?to=Volver&tp=Volver&k=rnrnpolskie napisy :-)rnpozdrawiam
ja tez poprosze o napisy :) polskie lub angielskie... do wersji Volver.CVCD.TS.[DTL] lub VF!!! z góry dzięki :) [email]
Oh...to cale szczescie!!!

Wlasnie chcialam przeprosic za zwloke...
Ostatnio strasznie malo czasu mam...
A wlasciwie to w ogole go nie mam...

Swietnie, ze juz te napisy sa!

Pzdr., Una...
proszę, proszę, proszę o przesłanie napisów polskich do wersji CD1(w ostateczności moga być English:)....mój mail: [email] czekam z niecierpliwością.....i z góry bardzo dziękuję;)))))))
siemka i masz te napisy do filmu volver ?? jesli tak a mógłbyś mi przesłać to będę Ci bardzo wdzięczna :D:D [email] z góry dziękuję :D:D
siemka i co masz w koncu tłumaczenie tego filmu ?? przeslij mi tez jak mozesz :D:D z gory dziekuje !! [email]
http://napisy.info/SzukajNapisow.php?to=Volver&tp=Volver&k=
Temat przeniesiony do archwium.
151-177 z 177
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa