'Volver' Almodovara

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 177
Wielka prośba do każdego, kto ma napisy polskie/angielskie do VOLVER - od długiego czasu bezskutecznie poluję na te napisy, jeżeli możecie to bardzo proszę prześlijcie mie je na [email] Z góry wielkie dzięki!!!
ech, ja równiez po prosbie, baaardzo uprzejmie prosze o podesłanie napisów do Volver na: [email] ;))) z góry dziękuję;)
Ja rowniez bardzo prosze o napisy, bardzo, bardzo na [email] Z gory dzieki !
mógłaby jakaś życzliwa osoba mi wysłać napisy? [email]
z góry dziękuje
mam pytanie a raczej szczerą szczerą prośbę. NAPISYYYYY!!!!! pliz jesli ktokolwiek widzial ktokolwiek wie przeslijcie mi czy tez dajcie linka...moj mail to [email]
Ja tak samo jak reszta... blagam o napisy do Volver... od tego zalezy moja randka :(((((
Tez serdecznie prosze o napisy do filmu Volver, [email] , Dziekuje :)
ogromna prośba o przesłanie napisów do 'volver'; film mam w trzech wersjach (french, german, spanish), ale jakoś nie trafiła się dotąd z english subtitles, nie wspominając o polskich :( dzięki z góry - adres: [email]
Nie bede oryginalna:) baaardzo proszę o przesłanie mi napisów do filmu Volver, z góry dziękuję!!! moj mail to [email] pozdrawiam:)
a ja nie potrzebuje napisow, ale filmik ten jest suuuper!! widzialam go jakies 2 miesiace temu w kinie i swietny poprostu
no oczywiście prosze o to samo - napisy do Volver, mail: [email] :)
Też szukam napisów do filmu Volver:) Bardzo proszę o przesłanie na maila [email] Z góry dziękuje. Pozdrawiam Piotrek
Bardzo serdecznie prosze o napisy, z góry dzieki [email]
hej baaardzo proszę kogoś z was o przesłanie mi napisów do VOLVER :)) szukam ich już ponad miesiąc i nic ;/ ,będę baaardzo wdzięczna !!mój e-mail [email]
hej, probowalam wszedzie i wszystkiego (napi.projekt tez)i niestety nie moge znalesc. Bardzo proszę, prześlijcie jeśli ktokolwiek z was posiada napisy do VOLVER.
Bardzo dziękuję, z góry. Pozdrawiam!!
no i maila chcialabym, podać :)))
[email]
jejciu przeciez premiera świetowa filmu była w kwietniu, aby tyle czekac na napisy, smutne, ale tylko czekanie pozostaje .... dołanczam się do spragnionych napisów
Witam!rnrnBardzo zależy mi na napisach do Volver, a widzę,ze je masz. Czy mogłabym ładnie poprosić,zebyś je przesłał na adres [email]
Witam ponownie! Pomyliłam aders email:( A,ze bardzo zależy mi na napisach do Volver, a widzę,ze je masz. Czy mogłabym ładnie poprosić,zebyś je przesłał na adres [email]
dla spragnionych napisów w Emule sa dostępne moje 2 wersje po angielsku i po niemiecku. widziałem ze osoba która dostała o de mnie udostępnia je.P.
Witam wszystkich, widze ze atmosfera na forum jest dosyc wysoka i kazdy glowi sie jak zdobyc napisy do volver. Przyznam, ze odczuwam satysfkacje gdyz nie jestem jedyna ktora ich nie ma, a przeszukalam chyba wszystkie mozliwe strony w necie. Sluchajcie, problem polega na tym, ze siedze w Holandii, w kinie graja Volver w wersji hiszpanskiej a napisy sa po holendersku. Moj hiszpanski nie jest na tyle doskonaly, zebym mogla swobodnie delektowac sie filmem, a po holendersku umiem powiedziec tylko "dziekuje". Ponieważ mieszkam z Kolumbijka, liczylam ze troche pomoze mi w zrozumieniu filmu, jednak sciagnelam wersje francuska (jak to sie stalo? nie wiem). Dlatego prosze o dane osoby, ktora udostepnia napisy przez emula. Szukalam, ale nie udalo mi sie znalesc. z gory dziekuje. Jesli jakis dobry duszek chcialby sie podzielic swym cennym skarbem podaje e-mail: [email] Cuda czasami sie zdarzaja;) Pozdrawiam
Jak ktos ma hiszpanskie napisy, niech mi przesle..., moge ewentualnie przetlumaczyc tekst na polski.
Jak ktoś będzie miał polskie napisy to dawajcie też na mój mailik [email]
Ja takze bardzo prosze kogos o przyslanie mi napisow do filmu "Volver". Moj mejl: [email]
Pozdrawiam
Tez bardzo prosze o przesłanie napisów do Volver (polskich lub angielskich!!) jesli ktos je posiada moj mail to: [email] ... i z góry dziękuję!
Również byłbym bardzo wdzięczny za napisy po polsku... Film widziałem na prapremierze. Coś pięknego, słów brak. Mój mail: [email]
Osiołka właśnie zamknęli.Możesz udostępnić na jakiejś działającej stronie i dać na nią namiary? Pozdrawiam.Polskich napisów chyba nadal nie ma.Jak ktoś znajdzie proszę o info na forum w tym wątku.
jeśli ktoś posiada napisy polskie lub angielskie do \Volve, |Laberinto de pasiones lub |Pepi, Luci, Bom y Otras Chicas Del Monton to bardzo proszę opodesłanie mi na adres: [email] bardzo mi zależy na tych tłumaczeniach, z góry dzięki
http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/475693;jsessionid=A666EFE3EFB2DFD3A11F9FFC6D28DDA0
Najwyżej moge ci przeslac orginalny szczerariusz. A ksiązke idzie w Polsce wyposyczyć
Chcesz jeszcze te napisy, tzn do Atame, bo do Volver wciaz nie ma ani do Wszystko o Twojej matce. Odewij sie na [email]
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 177

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa