materiały do ściągnięcia

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 103
do aracley:
Zajrzyj też tutaj.
Strona wymaga rejestracji.Jeśli nie znasz rosyjskiego -daj znać to pomogę.
Przeszukaj sobie kategorię hiszpański.
Tu masz link do piosenek dla dzieci:
http://uztranslations.net.ru/?category=engaudvid-spanish&altname=FisherPrice__Cantemos_En_Espanol

Możesz je ściągnąć dopiero po zalogowaniu się.
wielkie dzieki jestescie wspaniali.
Byłabym bardzo wdzięczna za Gente 3. Dwójkę właśnie skończyłam, a bardzo podoba mi się forma książki. Niestety nie mam nagrań do tej książki także jakby ktoś miał to również poproszę. Saludos :)
A... i jutro jeszcze dorzucę kilka książek :)
ludzie jesteście rewelacyjni, 2 dni minęło i jest już materiałów do nauki na dobry rok...

uporządkowałem trochę katalogi i pliki, mam nadzieję że teraz jest bardziej przejrzyście:)

pozdrawiam, Michał
a może ktoś ma książkę ELE albo Gente poziom podstawowy ???
a moze ktos ma skany tej ksiazeczki do tego kursu z Edgarda i do tych m3 z supermemo. zamierzam dopiero rozpoczac nauke tego pieknego jezyka i ta stronka spadla mi jak z nieb :-)
Michał-mogę wrzucić jeszcze podręcznik Nuevo ELE incial.
Wolicie kolor czy wersję czarno-biała?
Może ktoś ma do tego audio? Jeśli nie postaram się wypożyczyć.
Na poziom zupełnie podstawowy mam jeszcze "de pe a pa" -podręcznik i ćwiczenia
Na pewno wrzucę wam jeszcze:
Uso (z kluczem) dla poziomu intermedio
Escribir en espanol
Będą też jeszcze 2 książki do gramatyki i "Conjugar es facil" (mam nadzieję,że dobrze się zeskanuje).
Trochę książeczek typu easy readers i jeśli się uda 2 książki do nauki słownictwa

Michał wczoraj wrzucałam do mp3, katalog inne 2 kursy audio.
Mógłbyś sprawdzić czy prawidłowo się zachomikowały?
Jeśli nie albo jeśli uważacie,że pliki są za duże to dajcie znać w tym wątku.
Podzielę je wtedy na mniejsze części i wrzucę na chomika wersję light.
Czy korzystacie z rapidshare albo zshare.net?
Książka pani Michalskiej-Derlatki już jest na chomiku ;-)
Przyjemnej nauki!
Malwina: Gente 3 książkę i ćwiczenia +2 cd macie u mnie jak w banku
Dajcie znać tylko jaki typ skanu wolicie-barwny czy czarno-biały?
Podręcznik jest dość kolorowy i wersji czarno-białej może momentami wyjść zbyt ciemny.
Ale jeśli chcecie coś drukować to chyba wersja czarno-biała jest lepsza.
Także czekam na waszą decyzję co do wersji skanu tej książki.
Ćwiczenia będą na pewno w wersji czarno-białej.
super, co masz to wrzucaj - zawsze lepiej w kolorze, jak ktos bedzie chcial drukowac to zawsze moze wydrukowac na czarno-bialo - a w kolorze sie chyba lepiej oglada - ale jak bedzie cz-b tez bedzie super

te mp3 są i działają, dzisiaj już jedną z nich sobie słuchałem:)

a jeśli chodzi o rapidshare to czasem korzystam, tylko ze z rapidshare problem jest taki ze jesli ktos ma dzielone ip tak jak ja to ma straszne limity i czasem dlugo musi czekac na sciagniecie pliku - i w tym chomik jest lepszy bo zawsze masz mozliwosc sciagnac co chcesz - a poza tym mozna wszystko ladnie uporzadkowac i opisac.

a o zshare.net pierwszy raz slysze...
proponuje jesli jest to mozliwe wrzucic kolor, jak ktos pozniej bedzie chcial drukowac to moze w ustawieniach drukowania wybrac druk czarno bialy...
To ja poproszę w kolorze, zawsze przyjemniej jest się uczyć, bo na tych czarno białych to nie zawsze wszystko widać. Z góry dziękuję :)
Z niecierpliwością czekam na obiecane ksiązki ;)
Spróbuję zdobyć nagranie do ELE inicial. Służę też nagraniami do Espańol de pe a pa" (no chyba, że masz)

P.S. Ale obciach, dopiero teraz zobaczyłam, że miałam błąd w nicku :P (wszystko przez te niesforne pościerane literki na klawiszach :/)
Do de pe a pa mam tylko kasety.Próbowałam zgrywać ale wychodzą potworne trzaski.
Nie mam w wieży audio kieszeni na kasety więc korzystałam z walkmana koleżanki i niestety efekty są koszmarne.A kabel i program był Ok, więc to chyba wina tego walkmana.W każdym razie do słuchania się to nie bardzo nadaje.
Chyba żeby godzinami usuwać trzaski jakimś programem do obróbki dźwięku ale na to nie mam po prostu czasu.Mogę się na coś takiego porwać jedynie w ostateczności.
Więc jak masz dostęp do nagrań do de pa a pa to śmiało wrzucaj.
A jak nikt nie ma to może ja dam radę wypożyczyć-o ile są.
www.zshare.net jest ok-bo jest darmowy i nie ma kolejkowania jak w wypadku darmowej wersji rapidshare
Pytam bo jak dobrze pójdzie będę mieć wkrótce trochę video po hiszpańsku ale za duże to na chomika dlatego pytam
a na chomiku jest jakiś limit? bo ja nie znalazlem takiej informacji nigdzie...
OK, to zaraz coś zjem, wrzucę na dysk, popakuję i powoli bede wrzucać na pożarcie chomikowi :)
jacię! tyle materiałów - to ja jednak może zdam tą maturę?:D
Rzeczywiście, pomysł okazał się genialny. WIELKI ukłon w stronę Michała.

Szczerze przyznam, że z początku nie sądziłam, że to się uda. Ale jestem mile zaskoczona takim odzewem ;)

Hiszpanomaniacy łączmy się!!!! ;) Im więcej tym lepiej :D
dziękuję dziękuję, autografy będą później :P

a ja tak czulem ze sie moze udać :) i dlatego to zrobiłem :)
W takim razie dziś wieczorem będzie coś dla maturzystów czyli
Espanol Repetytorium Tematyczno-Leksykalne 1
Corazon, skad bierzesz te wszystkie ksiazki w wersji elektroniczej??
książeczka do edgarda już jest. ktoś ją wrzucił jako "kurs z gazety wyborczej" ale bez audio. ściągnąłem ją i skojarzyłem że to jest transkrypcja do edgarda - więc przeniosłem do katalogu z mp3
Ja właśnie jestem w trakcie wrzucania hiszpańskiej gramatyki po angielsku - Complete Spanish Grammar:) Przez nieuwagę założyłam drugi folder o takiej samej nazwie w dziale z testami:( Wybaczcie! Mam nadzieję, że przyda się Wam w nauce hiszpańskiego:D Niedługo wrzucę coś jeszcze jak znajdę chwilkę czasu.
bblanca, a masz z tej serii jeszcze 'spanish verb tenses'? Przegladalam te ksiazki w Barnes&Noble i zaluje, ze ich nie kupilam, bo byly tanie.
Za chwilkę wrzucę odmiany czasowników, ale to już chyba z innej serii... Jeszcze później dodam inną książkę z gramatyki po angielsku, jeśli chcecie:)
I mała prośba do autora, żeby zlikwidował ten sam folder, który założyłam w dziale testy, żeby nie robił zamieszania:) Z góry dziękuję!
Chcemy, chcemy:) Ja najbardziej lubie sie uczyc jezykow na zasadzie porownan z angielskim.
a moze ma ktos skany tej ksiazeczki do kursu podstawowego z edgara. bylabym bardzo wdzieczna zaczynam nauke od podstaw i same mp3 to troche za malo bo chcialabym tez od razu uczyc sie pisowni
ale ze mnie gapa :-) juz ktos zamiescil te ksiazeczke na chomiku. Wielkie dzieki :-)))))))))))))
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 103

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia