materiały do ściągnięcia

Temat przeniesiony do archwium.
91-103 z 103
| następna
A polskiego nie chcesz odświeRZyć? ;)
Podłączam się do prośby o Repetytorium i Gente 3.

Corazon, jak tu zajrzysz, to napisz czy dasz radę jeszcze to wrzucić.

Pozdrawiam.
a ja przed sekunda sie doslownie dowiedzialem ze corazon to po polsku serce :)
podbijam temat :)
:) mnie osobiście przydały by się ćwiczenia do podrecznika ele inicial 1. jesli ktos ma to b.prosze o wrzucenie na podanego chomika :*
Michal, proponuje umieszczenie katalogu 'podreczniki do nauki hiszpanskiego' jako podfolder folderu glownego Zenek. Tam znajduje sie najwiecej materialow, a zeby sie tam dostac trzeba nacisnac 'hiszpanski', 'ksiazki'i 'podreczniki'.
Byłabym bardzo wdzięczna za audio do kursu hiszpańskiego z Gazetą Wyborczą :) a jeszcze wdzięczniejsza jakby ktoś miał skany z dodatków do Gazety Pracy, które ukazują się już jakiś czas co poniedziałek (zajmuje jedną stronę w Gazecie Praca podobnie jak angielski).
P.S. Szacuneczek dla twórcy tego chomika :)
Gdyby ktoś miał ćwiczenia do podręcznika Sueña cz.3 to byłabym bardzo wdzięczna.
GENIALNY POMYSŁ!!!
Wzbogaciłem kolekcję o 'El Señor De Los Anillos', 'Słownik brzydkich wyrazów' [tłumaczenie po angielsku] 'El Sueño De Una Noche De Verano' Szekspira i 2 krótkie teksty [po hiszpańsku] nt. gramatyki języka katalońskiego. :)
Pozdrawiam
Jak ktoś ma czas to niech to wrzuci na chomika:
http://www.sendspace.pl/file/8CCxsACq/
Mam pytanie czy jeszcze jesteście zainteresowani tym aby umieszczać tam materiały po hiszpańsku?
Witam.
Mam pytanie-prośbę do osób mających kontakt z językiem hiszpańskim. Właśnie zaczęłam się uczyć, dzięki waszej uprzejmości mam już spora kolekcję materiałów z Chomika;) Moje pytanie dotyczy nauki 'w drugą stronę' - chciałabym pomóc osobie, która mówi po hiszpańsku, w nauce języka polskiego. Jeśli więc macie jakieś materiały lub namiary na nie, piszcie, pomagajcie, będę po stokroć wdzięczna. Pozdrawiam - Kami
nie chciałby ktoś wrzucić "Aprende Gramatica y Vocabulario" na chomika? od 2 poziomu ;) w zamian mogę dać "lekturki" do czytania - "Con amor y con palabras"(nivel elemental 2), "muerte entre munecos"(nivel intermedio I) i "Muy lejos de Madrid. El primo Rafael".
Niestety na chomiku Zenek1234 nic już nie ma, wszystko wyczyszczone :( Czy gdzieś w internecie można znaleźć podobną bazę materiałów do ściągania, typu podręczniki, nagrania do nich, itp.?
Temat przeniesiony do archwium.
91-103 z 103
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia