materiały do ściągnięcia

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 103
To ja zamiescilam te ksiazeczke:) Wedlug mnie warto zmienic nazwe tego kursu, bo chyba nikt nie podejrzewa, ze pod nazwa kurs podstawowy Edgara kryje sie kurs z Gazety Wyborczej...
tylko ze chodzi o to ze ten kurs z GW to jest ksiazeczka do mptrójek które ja wrzuciłem bez książeczki:) - bo sam książeczki nie miałem i przenioslem ta ksiazeczke do katalogu z tymi mp3. niech ta ksiazka po prostu bedzie w obu katalogach, za chwile ja skopiuje tez tam gdzie byla wczesniej.
Lepiej uwazajcie bo Pisiory czuwają :-) i jeszcze nam zamkna to forum za takie "pirackie" wypowiedzi...
Przecież my jesteśmy jedna wielka rodzina, a z rodziną można dzielić własności intelektualne :D
dzieki za genialny pomysl z tym chomikiem
juz od dawna szukalam takiej strony z tyloma pozytecznymi wiadomosciami,
osobiscie nic jeszcze tam nie dodalam ale dopiero zaczelam sie uczy tego jezyka.
gratuluje.
ściąganie z internetu to złoooo!!! ...a komu się podobała piosenka Dame tu muerte? :DDDD chociaż sam nie wiem o czym to :}
Witam
Właśnie weszłam na tę stronkę i bardzo mi się spodobała.
Czy masz może dostęp do CD Pasacalle I
Mam już książki ,podręczniki i quia metodica ale brakuje mi CD.
Owszem jest w e-lite ale bardzo droga 103,00PLN( mam ograniczone finanse a bardzo mi na niej zależy)
Pozdrawiam Badia
Witam Może ktoś ma CD do Pasacalle I ( para alumno)?
Dzięki i pozdrawiam
P.S A tak nawiasem mówiąc to pomysł z materiałami i chomikiek -super.
Gratulacje.
Badia
Hej, corazon25, mam prośbę, czy mógłbyś już wrzucić na chomiczka Gente 3? Bardzo by mi sie przydało....
Zaczęłam czytać "Veronika decide morir" - niezłe.Pozdrawiam
Badia
generalnie nie lubię Coelho, ale tak książka naprawdę mu się udała :)
Mam wielka prosbe - czy moglby ktos wrzucic na chomika Espanol de pe a pa pierwsza czesc, albo pierwsza czesc ELE?

Bylabym bardzo wdzieczna :)
Szkoda tylko, ze od poczatku wiadomo, ze ten lekarz ja oklamal...
Wlasnie sie zorientowalam, ze Badia dopiero zaczela czytac te ksiazke:( Mam nadzieje, ze nie przeczytasz mojego wpisu przed koncem ksiazki, bo moze sie nie domyslilas:((
Maravilloso...pongo manos a la obra ;)
Tak myślałam ale nie szkodzi i tak dokończę( ostatnio nie miałam czasu:)
Pozdrawiam
Badia
P.S Coś już wiadomo( komuś) o CD do Pasacalle I -para alumno.
jeśli nie ma nagrań do gazety wyborczej to ja jutro wrzucę:)
sa juz w katalogu "kurs podstawowy edgard mp3"
Estupendo!!! Bardzo mi się podoba Twój pomysł!!
Mam na kompie trochę materiałów, np.hiszpańskie książki do gramtyki, książki do czytania, trochę mp3, postaram się dodać w tym tygodniu:)
pozdrooowki
Bardzo potrzebuję Gente3 - baaaarrrdzo....
Cały chomik - super sprawa. Abrazos a todos
Muchas gracias
Popieram, popieram, popieram prośbę!! :)
Czarno-biały będzie OK
Mam pytanie. Czy ma ktos ksiazke do Assimila?
corazon25 co z rym repetytorium tematyczno-leksykalnym?????/Dodasz je ?? Ślicznie prosimy
a ja sciagnęlam sobie ten kurs mp3 z asamila ale mi sie nie otwiera?? czy ktos wie dlaczego??
a moze ktos posiada te mp3 do pondsa kurs podstawowy. juz kiedys sciagnelam te ksizeczke ale bez nagran jakos trudno sie uczyc
ja miałam tak z gramatyką ale sciagnełam ja jeszcze raz , zastąpiłam poprzednie sciągniecie i sie rozpakowało
a u mnie pojawia sie komunikat ze nie mozna odnalesc okreslonego pliku
chciałabym sobie podrukować te gazetki zeby sobie porozwiązywać czy cos, a pojawia sie komunikat: "ta operacja jest niedopszczalna".

Używam Adobe Reader CE.
:(
a moze znacie takiego chomika ale z materialami do nauki angielskiego. tez zamierzam odswierzyc znajomosc etego jezyka i w koncu zdac certyfikat
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 103

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia