kto moglby sprawdzic

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 89
Anga 16 na serio urodzilas sie w Meksyku?Bo jakos nie widac:P...Nie no oczywiscie ze jak tak mowisz a ja nie mam dowodow ze klamiesz to ci wierze:]tylko ten twoj hiszpanski to taki perfekcyjny nie jest."y nadie no me va decir...."to moze wy tam w Meksyku macie jakis pokrecony ten hiszpanski i mowicie zle.Bo taki blad zrobic-heheh...Po co sie w ogole przyznajesz ze jestes z Meksyku?!Tak se ludzie pomysla o Meksykanczykach to co o tobie i jak wy tam gadacie nie poprawnie:]

Pozdrowionka z Madrytu para todos...En especial a KAMA:)
ah dziekuje bardzo :) :) :) no wiec chyba Marsenka zostanie nasza nową forumowiczką , i raczej będzie pełnic rolę tych dobrych duszyczek , które służa pomocą :)

PS. Marse nie zabij mnie hihihih .... , a wracając do problemów psychicznych tej dziewczynki , to może lepiej było by nie komentowac jush tego :) i tak jak Locitka powiedziała ominąc wieeelkim łukiem :) .. może w koncu dziewczyna zrozumie ze ma powazne problemy i kompleksy i powinna sie wybrac do psychologa , nie sądzicie ;D ?
Nie Kama, wydaje mi się, że psycholog nic już tutaj nie zdziała. Ona potrzebuje psychiatry.
Aha, no i przy okazji (tak się złożyło, że na tym niemiłym poscie) witamy Marsę =)
Me da mucha pena que te entiendo. Lo siento mucho por unas personas como tu. ?Porque estas tan enfadada con todo el mundo?Lo siento mucho por ti!Dejate de enfadarse y poner tan nerviosa! La vida no es tan mala!Yo vivia algun tiempo en Espańa, pero hace ya 7 ańos que casi no tengo contacto con el espańol, asi se me ha olvidado mucho del castellano, y sobre todo nunca fui alli a la escuela, no soy una nińa, tengo hijos asi un poco de respecto porfavor!Adios!
Właśnie - witaj, Marse! ;)
Już na wstępie mam małą prośbę.. - jaki konkretnie błąd wyniknął w tym zdaniu, które przytoczyłaś? Bo ja nie mogę wyłapać..:/
Pozdrawiam, a o tamtym niemiłym incydencie zapomnijmy..:)
pewnie chodzi o to, że brakuje "a". powinno byc " y nadie me va a decir".
no i poza tym nie ma podwójnego zaprzeczenia, tak jak zresztą napisałam. Bo jeśli jest "nadie" to już sie nie pisze "no".
ke te pasa??tu piensas ke espańol es tan serio como tu.POWIEM WAM COS ZAMIAST LITERY "Q" PISZĘ SIE "K",ALE NIESTETY ZE SŁOWNIKA NIE DOWIECIE SIE TEGO NAWET ZA 100 LAT HEHE.JEST JESZCZE DUZO SŁÓWEK KTORE MOWIĄ LUDZIE W WASZYM WIEKU,NIE WIEM ILE MACIE LAT,20 CZY 30 A NIE UMIECIE ,JA MAM 16
A no taaaaak..;) Nie wiem, jak mogłam nie pomyśleć o tym przeczeniu...;)
Dziękuję bardzo..
Zamknij się głupia dziewczyno, bo tracę cierpliwość. Myślisz, że tylko Ty wiesz, że Hiszpanie piszą czasem "k", żeby było szybciej? Zapewniam Cie, że nie. Założę się, że większość osób tutaj zdaje sobie sprawę, że "q" = "que", "kieres" = quieres, "cn" = "con", "dnd" = "donde", "yorar" = "llorar", etc. Też mi odkrycie. Twój poziom intelektualny równy jest zeru. Natomiast Twoja pewność siebie przekracza wszelkie możliwe normy.
Cóż, w każdym narodzie znajdzie się jakaś czarna owca :/
Pozdrawiam, Ciebie jak zwykle zimno.
"va decir" (bez a) po francusku by było poprawnie..;) Hehe, muszę popracować nad rozróżnianiem języków..:D
Jeszcze raz dzięki i saludos!
Myślę, że po prostu ją ignorujmy, w końcu jej się znudzi...
ja tez mam 16 i co? z tym 'k' to normalnie ameryke odkrylas:P ja to juz wiedzialam praktycznie na poczatku nauki:P:P i takich bledow, jak ty, to ja z moja prawie roczna nauka hiszpana nie popelniam! heheeh
a ja mam 17, hihi :P
..a ja 18 :D
Nie przejmuj sie co niektórymi nei miłymi koemntarzami. Przeciez Ty sie cuzysz i ams zprawo popelniac błędy i innych sie radzić z czasem i tak zalapiesz i bedzie wporzo. :) Ja sie ucze hiszpanskiego dopiero 3 dzien ale i tak jzu go kocham. pa
ide z tąd po co mam sie uczyc hiszpanskiego jak umiem a wy tylko mylicie.nawzajem sie przekrzykujecie kto ma dobrze a nikt nie ma dobrze hehehe , wy poważne kujony(kujoniki hehehe)uczcie sie dalej ja z tąd spadam nara mysliciele i pokraki
Wiesz , tu już nawet nie chodzi o to czy ktos umie lepiej czy nie , po prostu mniej chociaż troche honoru i zachowaj szacunek dla pewnych osób z tego forum bo nie dorastasz im do pięt .... ale to zalezy tylko od Twojego wychowania i od tego jaka jestes osobą , bo jak narazie moge stwierdzić że jestes zerem :) :)

pozdrawiam jeszcze zimniej niż Locitka
Eeej, mieliśmy ją ignorować :D
Pozdróffki dla wszystkich i tradycyjnie zimne dla wiadomo kogo..;)
tak sie sklada ze ja rozumiem...i ... albo jestes analfabetka wtorna ,albo nie znasz hiszpanskiego. pozdrawiam z hiszpanii(ja nie musze udawac ze bylem,mieszkalem itd ;) )
un saludo. pozdrawiam z hiszpanii.
http://www.poloniamadryt.net/forum/index.php
http://www.poloniamadryt.net
icaro

P.D. q pisze sie k ale w... SMS!! dziecko,jestes analfabetka;
cytuje:"...y nadie no me va decir que sabe espanol mas que yo. Lo malo es sus tonteria.hostia!qusierra partirles la cara, porque me jodeis..." koniec cytatu.

czy moglabys przetlumaczyc na jezyk hiszpanski ten tekst?? bo w stylu kali jesc,kali pic tez umiem.... ;)
un saludo desde españa...
icaro
Boże, nie dość, że jesteś analfabetką z hiszpańskiego, to jeszcze z polskiego....."ide z tad".....Jezu, dzieciom od podstawówki się wbija do głowy, że pisze się "stąd". Ale Ty widocznie już od małego byłaś trudna....:/

Do el_gato: kim Ty właściwie jesteś? Piszesz całkiem sensownie =). Nie potrafię ignorować tej bezczelnej dziewuchy, chociaż to chyba najlepszy sposób na tego typu osobę. Ale mnie po prostu roznosi......Hmmmm.....o to jej chodzi :/

I znów do tej, o której była mowa poprzednio: jest mi Ciebie żal. Bo Ty chyba sobie nawet nie zdajesz sprawy ze swojej głupoty.

KRETYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ullalaa, niepotrzebnie mnie ponosi, sorry
aha, dodam, że nie przepraszam Ciebie, tylko Forum
hihihi Locitka mi już dzięki Bogu przeszło , ale myślałam ze normalnie sie wściekne

PS. pozdro dla niedouczonego wyrzutka społeczeństwa :D ( wiadomo dla kogo) :)
na huja kurwy sie przekrzykujecie kto ma dobrze przetłumaczone jak nikt z was
:D no nie moge, nie dosyć , że głupia to jeszcze nie rozróżnia o co toczy się rozmowa :) .. więc kochanie uświadomie Ci ,że toczy sie ona na temat takiego pewnego ścierwa jakim jestes Ty . ..... ale mam dzisiaj dobry humor :D
zamknij dupe jebana szmato,na chuja ty sie hiszpańskiego uczysz co?nie obrzydzaj tego jezyka,wkórwia mnie jak takie kurwy biorą sie za uczenie hiszpańskiego mysla ze umieją a forum wypisują zle złożone zdania albo takie pokraczne czyli poważne tak jak muwią stare baby,składajcie zdania takie jak składają ludzie w waszym wieku hehe
Mocno powiedziane Kama..:)
Pozwolę sobie nie skomentować jej ostatniego postu - przecież w końcu ją ignoruję :D
Saludos
....
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 89