Gdzie To Jest ??? Hmmm ....

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 202
acercapo lepiej jest przestać myśleć że kobiety mogą być brzydkie. Uroda kiedyś przeminie i co wtedy zastanawiałeś sie . A wiesz Tak też mówią Włosi o Włoszkach jak te im dadzą kosza.
O matko!!! Nie dostałem kosza, bo nie jestem zainteresowany żadna panną ani nie byłem !!! PANAMI też nie !!! I want to be lonely :D hehe ... Ale taka prawda i nie zamierzam jej ukrywać :D
Wiecie co Panowie musicie trochę nad sobą popracować bo my Polki nie
>chcemy być ładnie nazywanymi " łatwym materiałem na żonę"
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
nie bardzo wiem dlaczego to mezczyzni maja nad soba popracowac??kazdy wybiera sobie partnera w/g mozliwosci,milosci y presji rodzinno/spolecznej :)
Exactly!!! Popieram w 100% !!! Polska to chyba wolny kraj i każdy ma prawo do własnego zdania (tak bynajmniej powinno być, a nie jest):):):) pozderki 4 all :D
i-c-a-r-o jak zwykle subtelność od Ciebie tryska . Buźka dal Ciebie
acercapo: "lonely" czy może raczej "alone"? :o] bo z tego co mi wiadomo, to raczej nikt nie chciałby być "lonely"... to tak.. smutno jakoś ;o)
acercapo my Polki juz wiemy ze im macie trudniej z nami na początku tym bardziej kochacie i mniej zdradzacie. Jak to łatwo jest przewidzieć myślenie każdego faceta.
http://www.agnieszka.com.pl/kiedy_milosc.htm

http://wiadomosci.onet.pl/1351226,242,1,1,kioskart.html

http://www.kobietaintymna.atupartner.pl/milosc/jak%20nie%20byc.html
I pomyśleć że cała ta dyskusja zaczęła się tak niewinnie, od pytania acercapo o słowka i odpowiedzi banana567, że trzeba "kliknąć na tę ładną Panią po prawej" :)
...ale za to jakże miło jest zobaczyć (prawie) całe Szacowne Towarzystwo w jednym miejscu :o)) - przynajmniej zawsze wiedomo gdzie jest (prawie) cała reszta, nieprawdaż? ;o)))))))
pozdrawiam
Mężczyźni jak wasz łatwo rozgryźć. Tylko jedno wam w głowie

Wśród dziesięciu znajomych mężczyzn, mąż zawsze będzie zazdrosny o dziewięciu niewinnych. Dziesiątego zaś, z którym żona go zdradza, nigdy nie będzie podejrzewał.
Aby mężczyznę doprowadzić do zdrady, wystarczy po prostu wyjść za niego za mąż.
Pozdrawiam
i-c-a-r-o
Są mężczyźni, którzy żenią się jedynie dlatego, że się sami boją spać.
acercapo
Mężczyźni lubią grać mocnych za dnia, by w nocy chronić się w ramionach słabych kobiet.
Najmniejszy procent męskości posiada stuprocentowy mężczyzna.
Po prostu chwilowo nie ma innych ciekawych wątków. Zaraz założę sobie jakiś specjalnie dla nas, niczym Gerwazy, który po tym dla własnej, kluczniczej przyjemnośći wynalazł drzwi, "sam je własnym nakładem naprawił i wstawił,
I drzwi tych odmykaniem codziennie się bawił" :)
Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni.
Mężczyźnie zdarza się czasem, że tylko w okiełznaniu swej samczości, może naprawdę okazać się mężczyzną.
Z młodym żyć weselej, ze starszym wygodniej.
W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie.
banan567 a dla Ciebie taki aforyzm:
Kobieta to zagadka. Mężczyzna, który rozwiąże tę zagadkę, powinien w nagrodę zostać kawalerem.Pozdrawiam
O Cheases !!!Ja się nigsy nie ożenie !!! Kobiety wszystko komplikują ... I sa wiecznie niezadowolone ;/
No właśnie :D Wszystko jednak zawsze schodzi do kobiet, nawet jeśli będziemy gadac o dupie marynie to i tak będzie o kobietach (o i jak dobrałem lol2)
Nom szanowni foromowicze :D Jak tak wszyscy się palą do gadania to może znalazłby sie ktoś kto mi pomoże :D Zepsuło mi sie cos na kompie tzn. nie ma paska zadań z menu start i nie mogę zmienić ustawień w panelu sterowania ;( Nie działa mi NIC oprócz Mozilli :( Jejq !!! Co z tym zrobić ?? Jest tu jakis dobry informatyk czy sami espaniści :( Please !!! Help Me !!! Anybodys Here ???
"Dla Nas" tzn. dla Kogo ??? Może tylko dla facetów ??? Czy tylko dla RODZINY ??? He :D Ach Te Kobiety ... Nigdy im nie dogodzisz ... Zawsze im źle ;/ pozderki 4 u & 4 all
acercapo
Prawdziwego mężczyznę poznaje się po kobiecie
Mężczyzna powinien być mężny. Kobieta zamężna.
Nestety lonely ;/ Mam takie szczęście, że lecą na mnie albo deszcz albo faceci ;/ Niestety ... Dzisiaj taki jeden się do mnie przystawiał ;/ Masakra ;/ Może i jestem ładny, ale dlaczego zawsze przystawiają się do mnie faceci ??? Ciekawe (myśli)Dlatego LONELY :D Alone jestem w tej chwili i mi się nudzi, bo nic oprócz Mozilli nie mam na kompie ;( Wszystko mi wyparowało :( Jak zawsze !!! tylko ja mam takie głupie szczęście :( Ach pech to pech ... Ale żem sie rozpisał :) Zaraz esej powstanie :( Ale mam zrypany dzień, bo I raz w życiu dostałem 1 z historii :9 totalna porażka :( Nie umiałem określić przyczyn chrystianizacji państwa franków ;( A to takie łatwe :( A głupia baba się cieszy jak komus pałę wstawia :( Dobra, dobra zamykam się już, bo się żale :D Hehe :D BosSski jestem :D No cóż ... pozdro :D
ano są i informatycy ;o) najwyraźniej sobie je ukryłeś przez nieopatrzne przeciągnięcie kursora po pulpicie z naciśniętym lewym klawiszem myszy.

Ustaw sobie kursor przy krawędzi ekranu przy której miałeś rzeczony pasek (przypuszczam że miałeś go na dole) tak żeby z kursora się zrobiły strzałki takie jak do skalowania okna - i podciągnij w górę tak jakbyś chciał coś stamtąd wyciągnąć. I jak? znalazła się zguba? ;o)
ooops... sobie "go" ukryłeś oczywiście :o)
Dla nas = dla ludzi żądnych niesienia pomocy innym, tudzież żądnych przetłumaczenia małego tekściku :). Ja jeszcze ewentualnie lubię sobie pobredzić zupełnie od rzeczy, jak mnie ktoś sprowokuje durnym pytaniem w stylu „czy ktoś wie co słychać w Villanova la Geltru bo byłam tam 3 dni u siostry i fajnie było”. Natomiast feministyczno-szowinistyczne brednie doprowadzają mnie do rozstroju nerwowego, dlatego liczne (zbyt liczne) aforyzmy Jadwidzi skomentowałem refleksją o chrząszczu z nadwieprzańskiej miejscowości.

Co do paska zadań – widać górną krawędź paska? Jak widać to pociągnij ją myszką do góry.
...no widzisz a ja podczas gdy to pisałeś, naskrobałam ci krótką receptę na wstrętne, złośliwe urządzenie potocznie zwane komputerem ;).
A co do facetów co na ciebie tak lecą? hmmm... ciekawa sprawa :)
Jadwidzia chyba mnie wzięła za faceta... hmm.. ciekawe dlaczego (?!?) ;D
Tralala :D Nie da rady :D Od razu próbowałem, ale sie nie da :d Nie mam pojącia co jest :D ALe powoli mnie szlak trafia :D Jeszcze troszq i mnie tu zabraknie :D Bo już nawet Mozilla mnie szwankuje. A tego paska nie ma w ogóle nigdzie !!! Nigdzie !!! Jak wsadzam Cd z windowsem to mi się pokazuje tylko taka niebieska linia po prawo i nic nie moge zrobic ;(
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 202

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa