Gdzie To Jest ??? Hmmm ....

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 202
Jak mnie stąd nie wyrzucą to moge Ci adres fotki :D Hehe :D I sobie zobaczysz, żem nie jest taki piekny :D A co ty tez na mnie lecisz ?? He ??? ;p
A to ty nie jesteś manem ??? He ??? A taki męski login :D Bynajmniej tak myśle :D pozderki :D
no wiesz... jak się potknę to pewnie polecę od razu i bez głębszego zastanowienia ;D - to oczywiście żart. A czy ktoś piękny czy nie to kwestia gustu... no dobra... gdzie te fotki? :D
Hahaha :D Kocham Cię :D lol2 No ta pani chyba ma jakieś problemy, albo jakiś uraz do facetów. Dobrze że to tylko Net, bo gdyby słyszała co ja naprawdę wygaduje toby mnie widelcem zaszlachtowała :D Ale no cóż :D taki już jestem :D Ach ... kochać kobiety ... kochać ich wady i zalety ... kochać za pranie i sprzątanie i za zaj*****y s*x :D:D:D pozderki :D:D:D
Antares11 no nasi Panowie nie mają poczucia humoru. A inf. życzę szybkiego powrotu do zdrowia po operacji bo jednak brakuje mi jego charakterku. Pozdrawiam
No ja się bardzo boję sam spać :D Dlatego spie z całą gromadką miśków :D lol2 ŻĄRTUJE naturalnie :D No a od czego są kobiety :D Zamiast plotkowania I WIECZNEGO narzekania poinny robić ... coś jeszcze :D pozdr
A pewnie że nie jestem manem :D niessssspodziewanka .. login niekoniecznie męski ;) zależy kto co przez to rozumie :D

wracając do tematu kompa - a może ty nie miałeś tego paska na dole tylko gdzieś indziej? co się dzieje jak naciskasz klawisz windows na klawiaturze? pokazuje się menu start czy nie?
Ja tam mam duże :D To kobiety zawsze są takie poważne :D I wszystko biora na serio :D Bo dzień bez wqrzenia jakiegoś faceta to dla was dzień stracony :D Ale spoX :d Ja jestem juz przyzwyczajony do zględzenia :D Piwo mogłaby mi jakaś ładna pani zaserwować :D Najlepiej blondynka :D :D:D:D pozderki :D
No własnie nic !!! Przeinstalowałem system ! Miałem za duże ikonki wiec chcciałem zmienic usttawienia ekranu :D No i kilka razy patrzyłem różne opcje aż w końcu wyłączył się ekran i właczy ł już bez paska :( I nie wiem !!! kompletny szok !!! nic nie mogę włączyć Żadnego programy, gygy, edytora tekstu ... Nothing :( załamka :( Nawet nie mogę przeinstalowac systemu :( szlak :( Tylko Mozilla i Skype czasami łapie się :D A tak nic :D niespodziewanka super :D W końcu jakaś miła pani :D
ojejjj... mam nadzieję że nic poważnego :(
Coś się mnie widzi, że tobie explorer padł :]
Poczytj tu:

http://www.searchengines.pl/phpbb203/lofiversion/index.php/t15523.html

albo uruchom magiczną procedurę format:C. Zawsze pomaga a i rejestrom się przyda pranie mózgu. Dwie godzinki i komp działa :)
Jak to nie możesz przeinstalować systemu? A od czego przycisk "reset" na obudowie? No chyba że przeinstalowujesz z poziomu Windowsa.
Z poziomu Windows nawet Cd Nie mogę rozgrzać :D A nie wiem jak się instaluje z innego poziomu :D Takie bzdety nie były mi potrzebne dlatego pytam :( Niestety nie kręcą mnie kompy :D Help !!
no to idziesz do BIOSu i przestawiasz kolejność startu urządzeń a wtedy ci załapie z restartu
Tralala Mądrala :D Ale jak ???
Na odległość to my mu raczej tego nie objaśnimy, chociaż jakby się uparł...
Moja rada: na pewno masz w klasie takiego typka, który z nikim nie gada, nigdzie nie wychodzi i wydaje się, jakby żył w innym świecie. W każdej klasie jest ktoś taki. Zaufaj mi - ten chłopaczek jest komputerowym mistrzem świata. Zadzwoń do niego, a on chętnie Ci pomoże :)
Bananq !!! To co przeczytałem raczej nie ujdzie, bo nie wiem co to jest ta konsola i gdzie i jak sie uruchamia ;/ No se !!! No etjendo !!
Nie ma !!! uwierz mi :D Jestem w klasie HUMANISTYCZNEJ !!!! Tam nikogo nie kręca kompy !!! To klasa myślicieli i filozofów :D A taki wariat jak ja prędzej zepsuje to coś niż naprawi :D takie mam już ja szczęście :d Trzeba mnie prowadzić jak pijane ślepe dziecko i to jeszcze w ciemności :D
Jeśli mi ktos powie jak mam zmienić tę kolejność to sp[róbuje :D
Bananq !!! A jak ja zrobie format C to przecie mnie wszystko zniknie !!! I co później !!! Wtedy to będzie totalna klęska :D Jak zainstalowac Windowsa z innego poziomu ??? Jest tu jakaś madrala czy nie ma ??;>
ciężko prowadzić kogoś na odległość jak ma grzebać w biosie - chyba że przez telefon albo drugiego kompa...
Na przez telefon się nie podejmę. Zbankrutowałbyś bo jestem w Hiszpanii :(
Kurde, chciałbym Ci pomóc, ale przy grzebaniu w BIOSie lepiej to widzieć, bo jak tam coś spalisz to kompletnie kompa nie uruchomisz.
Co do formatu: najpierw formatujesz a potem stawiasz windoksa. Tylko że musisz zrobić to z poziomu BIOSu. I koło się zamyka.
Wiem! Znowu zabule ze 100 za naprawę ;( Rodzice mnie chyba rzniosą, bo już dużo wtopiłem w tego złoma :( Szlak :( A nie da się jakoś tak spisać co po kolei :( A zresztą :( Ch*j z tym :( Najwyżej ...
Wiedziałem :( jak pech to pech :( Trudno :( Pierdzielony złom :( zaraz jak go je**e to się roz******li i ch*j z nim :( Nie mam juz nerwów do tego złoma :( Ratunku :(:(:(:(:( Pewnie pójdę do Komputerowego piekła, gdzie będą świetne komputery, a nie będzie prądu. Albo lepiej: całe wieki za karę będę je naprawiał albo 3 wariant: będę odzyskiwał pulpit :/
ano widzisz... nie trzeba robić ryzykownych rzeczy na kompie bez znajomości tematu jak się jedzie na garnuszku rodziców... teraz good-bye stówko! poleci na informatyka :D
Ależ gdzie tu ryzyko :( Najwyżej nie będę miał kompa :( Jakie to wszystko zje***e :( szlak :( Zaraz jak cos pogrzebie to już nie odzyska tętna biedectwo jedno :( Albo on albo rodzice :) ]:-> hehehe
Dobra, zróbmy tak: zrób reset przyciskiem i jak komp się będzie uruchamiał to naciskaj Delete. Otworzy się BIOS. Nic tam nie ruszaj, tylko wyślij mi maila z opisem tego co widzisz na [email] Tylko opisz dokładnie jakie komendy tam są, bo muszę się zorientować jaką masz płytkę i co po kolei. Potem resetujesz jeszcze raz i nie naciskasz nic, komp się uruchomi jak zwykle.

Potem spłodzę Ci instrukcję, a teraz musze zmykać na zajęcia. Ech, ten hiszpański system studiowania...
Nie wiem jak tę konsolę uruchomić, a jeszcze wczoraj miałem kartkę z tym jak to zrobić :( Ale genialny Darek (czyli jak (jak genilny To tylko ja)) musiał wyrzucić tę kartkę co nie :( Zabijcie mnie :(
spróbuje cos wymodzić :/ Ale trudno będzie bo BIOS wszędzie wygląda tak samo :/ nawet jak wkładam Cd to jest identycznie tylko jeszcze pokazuje się Boot Cd: ... na samym dole i ładuje się normalnie :/
super banan, to ja się narazie zrywam przewietrzyć - kompa po pracy mam już dziś powyżej ;) ciekawe co tam spłodzicie... ...acercapo to oczywiście było bez podtekstów odnośnie potykania się itp. ;)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 202

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa