Gdzie To Jest ??? Hmmm ....

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 202
Acercapo: INF to człowiek, który średnio co dwa tygodnie jeździ do Ameryki Południowej,zna masę języków w tym wszystkie dialekty kantońskiego i hindi, pisze raporty do Amnesty International, studiuje na trzech kierunkach i w ogóle wydaje się, że wie wszystko o wszystkich. Ale jak się lepiej przyjrzysz to dochodzisz do wniosku, że po prostu potrafi nieźle obsłużyć google.
Ponadto wcina się w każdy wątek bredząc od rzeczy coś o Polkach, które lecą na Latynosów. I nie ważny temat wątku, INF i tak zawsze wszystko sprowadzi do swoich damsko-męskich wywodów. Acha, no i kiedyś, kiedy jeszcze nie trzeba było się logować pisał, że jest w Meksyku, a dziwnym zbiegiem okoliczności pod nickiem pojawiała się nazwa polskiego hosta :)
a z resztą zobacz sam, moje ulubione wątki:
http://www.hiszpanski.ang.pl/hindiii_6199.html
http://www.hiszpanski.ang.pl/Jezyk_irlandzki_6252.html
http://www.hiszpanski.ang.pl/studiowanie_na_dwoch_kierunkach_6943.html

Zastanawiam się czasem kiedy się okaże, że był na Księżycu...
banan567 a co to za problem w obecnych czasach studiować i przemieszczać się. Chyba słyszałeś o studiach przez Internet. Pozdrawiam
alez jajca tu odchodzą :D hyhy ... zacazynam lubic to miejsce :D hehe :D a tu się znowu kłótnia zaczyna. no nie znam tego inf.'a ale jakieś to dla mnie nie pojęte. nie moja rzecz, tak tylko zapytałem, bo widzę, że mowa o nim była :D no ale nic. nie komentuje, bo nie znam sprawy :D ale dzięki za tłumaczenie :D pozderki 4 all
no,a le z tym hostem to smieszne :D hyhy :D
Jadwidziu. Studia przez internet to jakiś oksymoron :)
Nie wymuszona przyszłość
http://www.elearningeuropa.info/
Pozdrawiam
Cheases :D Przestańscie juz te spory :D hyhy :D Jak dzieci, no jak dzieci !!! ;p;p;p lol :D Ale mam dołka ... chyb jesienna deprecha ... mako :/ Kto mnie czyms rozbawi ??? Ale nie kłótnia, bo to nie wystarczająco śmieszne :D
>przez swoje
>zaślepienie uroda Włochów.

Jadwidziu, "urodą Włochów"? no bój się Boga... te dwa słowa nie pasują do siebie kompletnie :D :P
Antares11 no to przez tanie sztuczki Włochów. Pozdrawiam
Hehehe ... oh girls :D Zostawcie juz tych facetów w spokoju :D Chyba nie każdy włosek jest taki sam ;p Nie ma ludzi idealnych :D Cos o tym wiem, bo wszyscy mówią, że jestem skur**elem :D I chyba cos w tym jest ;/ Ale nie wiem dlaczego tak jest :/ Ach ... Skoro włoski wam nie pasuja to jacy facci ??? A może kosmici :D ??? pozdrowionka :D
...ale kiedy to taki wdzięczny temat ... ;D
acercapo no właśnie wdzięczny temat. Większych hipokrytów jak Włosi to nie znam. Jak z nimi rozmawiasz to Włoszki są takie niedobre. A jak się udaje np. Niemkę to zaraz ci sami mówią jakie to Polki naiwne że wierzą ze Włoszki są do niczego.
przeczytaj to:
http://www.wloski.ang.pl/kto_da_rade_16813.html
O my God :D Ja nie mogę co za ludzie ... ja już nie wiem co ja mam myśleć na temat ludzi ... Boże ja mam 16 lat !!! A już nie nawidzę życia !!! O mako ;/
jadwidzia22 11 Gru 2006, 09:44
i-c-a-r-o
Są mężczyźni, którzy żenią się jedynie dlatego, że się sami boją spać.

++++++++++++++++++++++++++++++
to nie moj przypadek;nie przesadzaj,zawsze istnieja panie ktore za drobna oplata beda mile y czule(jako ze w/g ciebie faceci niewiele potrzebuja).jak widac to sie sprawdza;do hiszpania gna pelnymi autobusami mile ukrainki,rumunki nie zapominajac o brazylijkach czy innych rodem z ameryki pol. :)
No to akurat fakt :D Nie sądze żeby facet żenił się ze wzgledu na sen :D Może ze względu na cos innego :D hyhy ... pozderki :D Ciekawe czy icaro ma żone ??
A może to nie jest tak do końca? Ostatecznie - jaką trzeba mieć hierarchię wartości w życiu, żeby trafiać tylko i wyłącznie na takiego pokroju egzemplarze i jeszcze do tego podchodzić do takich typów aż tak bezkrytycznie? Nie przepadam za włoskim sposobem bycia, ale też nie uwierzę, że cała nacja jest taka, jak się to tutaj opisuje... Może one znajdują tam po prostu dokładnie to, czego szukają? Ci "zwykli" ludzie zazwyczaj nie rzucają się w oczy, więc widać tylko te - pożal się boże - podróby macho, nie może tak być? :)
Pozdrawiam
acercapo no ma żonę ma na imię mamona.Pozdrawiam
Nom To Też racja z ta nacją :D pożal sie poże sieroty zawsze przodują no i Włochy mają taki obraz w naszych oczkach a nie inny i to już nie nasza wina ... chociaż mówią, że każdy polak sądzi o sobie :D Nie nie nie !! Każdy polak sądzi o drugim :D hyhy :D
Mamona ??? hyhy ... piękne imię ... takie rzadko spotykane :D hyhy ... bo ja bynajmniej w życiu nie słyszałem takiego :D
Widziałem Jakąś Fajną girl na forum co to pytała o ilość słów w języku hiszpańskim :D hyhy :D Mam takie pytanko jeszcze: A jaka jest kolejność nauki czasów :D ???
ooooo prosze jakis nowy tematy w stylu: Ktorzy latynosi sa najprzystojniejsi :)
ale fajnie poczytam sobie weselej bedzie :-)
pozdrawiam wszystkich
F
Fidolcia: to może temat z serii ambitnych "Panowie z którego kraju po byłym Związku Radzieckim są najprzystojniejsi?" - ja stawiam na Mołdawię ;D...

Oooops... to chyba nie to forum ;]
Pozdrawiam!
fascynujące, w jakim kierunku rozwija się ten post, Fidolcia witaj na nowo, dawno tu Cię nie było,
panowie i panie, styka juz tych spraw damsko - męskich, to i tak w realu wszystko wygląda inaczej, ja poproszę o kontynuowanie wątku komputerowego:)))))
wedle życzenia BeaI, uhm... acercapo, jak samopoczucie twojego komputera? ;]
:-) ci sa ładni jak im tam Gruzini o !
milo być mile witanym BeaI - dzieki ... a tam jest ladna piosenka .... Glorii - ładna :)
Samo po czucie mojego kompa :D hyhy a dobre :D Żyje, aż tak w nim puto, że chodzi (a raczej biega) jak gepard czy cuś :D A dlaczego wątek komputerowy ??? I tak wszystko zejdzie do tego co zawsze :d hyhy :D A czy zapyta się ktos o moje samopoczucie ;> ??? Bo nikt mnie nie pytał dzisiaj i mi smutno :(
Ja równiez witam Fid cos tam bo nie pamietam :D olcia chyba :D ajjajaj zakręcony jak tampon jestem ( no wiecie gdzie ;)) hyhy ... pozderka
Wiecie co :D Jak wiadomo (oczywiście) chodzę do Lo :D no i dzisiaj miałem 2 lekcje technlogii informacyjnej ;/ masakra. Facet uczył nas edytora teksu !!! Bosh !!! Do Lo chyba idzie sie z jakąś wiedzą, ale tak naprawdę to połowa mojej klasy nawet nie potrafi zrobić prostych rzeczy. Polacy byli zasze zacofani, ale żeby aż tak ...
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 202

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa