Gdzie To Jest ??? Hmmm ....

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 202
A ten link http://mezczyzna.eblog.pl/comment.php?id_notki=845490 to co to niby, he ??? Ja nie mówiłem o zalu do Polek tylko do POLSKI ;/ Do tego kraju. Kiedyś nie było go na mapie 123 lata ... poczekajmy jeszcze trochę,a w ogóle zniknie !!! Z takim rządem to wcale się nie zdziwie jak tego doczekam :D pozderka :D
Wiesz Polityka zależy na tym aby nie było wśród nasz jedności narodowej , bo łatwiej się rządzi .Wiesz do końca nie rozumie programowana. Ale widziałam jak jeden Włoch przyjechał do Krakowa na tzw. łatwe szukanie żony. Wiesz jak to facet znający się na psychologii dziewczynie przysyłał sms i piosenki. Bo wiadomo że kobiety reaguja na bodzce dźwiękowe. Ale nie było w tym złego, gdyby w pewnym momencie nie stracił kontroli nad swoim zachowaniem .Zaczął stosować psychomanipulacje . Przez niego dziewczyna popełniła samobójstwo .Ale zdołano ją odratować .
O My God! Facet był chyba nie normalny ;/ Cretino :/ Nie nawidzę takich ludzi :D Bez podtekstów, ale wiadomo, że w większości kobiety są słabsze. A porypani faceci mają z tego radoche i traktują laski jak przedmioty. Nie rozumiem jak tak można robić. To jest dla mnie tak samo niezrozumiałe jak zachowanie hakerów;/ Ja nie moge ... co za pokręcone zycie ;/;/;/ Chociaż słyszałem, że życie jest miłe, łatwe i przyjemne tylko., że my - ludzie je sobie utrudniamy. Im więcej sie dowiaduje o życiu stając się starszy coraz bardziej wierzę w to co napisałem wcześniej. I coraz bardziej trudno mi uwierzyć w to, że czasami ludzie sa tacy okrutni. Bosh ... mam dopiero 16 lat, a gadam jakbym był po przejściach ... No cóż - taka prawda ;/ Niestety przykra ;/ Pozderki :D
acercapo to się doczekasz zmian , które zaczną się już od przyszłego roku. Choćby na początek minimalna płaca wyniesie 40 % średniej krajowej. Zostaną zmniejszone obciążenia ZUS-owskie. Wiesz niektórzy Polacy to takie chamidła . To co robią niektórym biednym dziewczyną to się głowie nie mieści. Dla mnie nie jest żadnym usprawiedliwieniem że to zrobił pod wpływem alkoholu. Poczytaj sobie forum włoskie jak muszą być nasze rodaczki zdesperowane że chcą się wiązać z tymi maminsynkami Włochami .Pozdrawiam
O Matko !!! Faktycznie :D Bleee ... Znaczy nie niektórzy tylko większośc :D Tak to jest. A to wina polskiego wychowania. Praktycznie w każdym kraju są jakieś tradycje, piękne lub mniej, ale ludzie są kulturalni, dbają o dom rodzine i sttosunki międzyludzkie. A w Polsce co ??? Nic. Gdzie sie nie obejrzysz Monopolowy, tu pijak tam pijak, tu butelka, tam butelka. Brudno i w ogóle. To jakis koszmar. mmm... 40 % wow :D zaszaleli :D załatali dziurę budżetowa czy jak ??? Hehe :D Forum włoske ... Mysli nigdy nie byłem, bo nie interesowało mnie ale zajrze na pewno w wolnym czasie :D
Mój kolega uwielbia RAP. Zna ktoś może jakieś fajniusie kawałki jakichś hiszpańskich wykonawców ??? Mogą być nawet japońskie :D Byleby były dobre :D Jak ktoś zna to moze się podzielic swoimi gustami ze mną :D Z góry dzięx :D pozderki 4 all :D
Antares11 :D Odnośnik do tego czego nie nawidzę w tym "WSPANIAŁYM" kraju jest poniżej :D Ale chyba włosi nas doganiają z tego co koleżanka jadwidzia22 mi tu opowiada :D Może nie jest najgorzej, ale jedno jest pewne: JEST ŹLE, BARDZO ŹLE :D pozderki
acercapo wiesz jak będziemy się w takim tępię rozwijać to w 2010 dogonimy Portugalię i Grecje. A że za 20 dni wchodzi Rumunia i Bułgaria to Polska nie będzie najbiedniejszym krajem UE. Pozdrawiam
acercapo: to nie są wyjątki. Narazie faktycznie jeszcze młody jesteś i wszystko co do zobaczenia jest przed tobą. Jak to się mówi?... "Jak będziesz w moim wieku..." ;D ...to nawet nauczysz się wyłączać telewizor i radio, żeby nie słuchać o bzdurnych sexaferach i by się móc skupić na swojej pracy bo rząd tego za ciebie nie zrobi :D... no i znajdziesz też odpowiedź na pytanie "jak można traktować (innych) jak przedmioty?" o ile sam tego nie będziesz praktykował wobec tych innych... ah... a tak na marginesie - kobiety w zdecydowanej większości są psychicznie duuuużo silniejsze od mężczyzn :] tylko że ONE inaczej traktują związki i w nich inaczej funkcjonują niż ONI :)
pzdrv
>Antares11 :D Odnośnik do tego czego nie nawidzę w tym "WSPANIAŁYM" kraju jest
>poniżej :D Ale chyba włosi nas doganiają z tego co koleżanka jadwidzia22 mi tu
>opowiada :D Może nie jest najgorzej, ale jedno jest pewne: JEST ŹLE, BARDZO
>ŹLE :D pozderki

i jeszcze a propos tego linku i zawartości strony - ciekawa sprawa ale ostatnio bardzo "modne" są wywody o tym jak to - mówiąc w skrócie - kobieta powinna: znikać, dawać swojemu panu wolną rękę i czekać spokojnie aż mu się przypomni o jej istnieniu - bo biedaczek nie potrafi inaczej reagować niż na jej nieobecność i jeśli go nie będzie traktować jak dobrotliwa mamusia która dzeciaczkowi pozwala na harce z kolegami z podwórka, to on strasznie znudzony i stłamszony odejdzie... i takie tam bzdury. Śmiechu warte.

A ja bym po prostu powiedziała, że takie biedaczysko jest egzemplarzem słabym, niezdolnym do dotrzymania danego słowa i pozostawania na raz obranej drodze. Nie wiem jak inni, ale ja takie coś nazywam "brakiem konsekwencji w działaniu" a nie uwarunkowaniami psychicznymi rodem z jaskinii czy tzw. "naturą". Pozdrawiam.
Antares11 zgadzam się z Tobą . Jeszcze bym dodała brak chęci do własnego osobistego rozwoju. I biedne nasze rodaczki muszą się wiązać z maminsynkami włoskimi
http://www.wloski.ang.pl/Decyzja_o_malzenstwie_ja_on_i_wloska_tesciowa_17507.html
Jadwidziu: chyba jeszcze tak źle nie jest żebyśmy coś MUSIAŁY robić ;) Same wybieramy, a wartościowi ludzie są w każdym kraju :)... dzięki za link, ubawiłam się przednio :D znam podobną sytuację...w Polsce :D:D:D
Antares11 wiesz ale jak rozmawiasz z tymi kobietami co związały się z Włochami to przeważnie narzekają ze nie spotkały właściwego faceta Polaka. A tu masz jeszcze kilka moich ulubionych tematów:

http://www.wloski.ang.pl/Jak_wloscy_forumowicze_widza_Polki_17129.html
http://www.wloski.ang.pl/POLACY_KONTRA_WLOSI_16954.html
http://www.wloski.ang.pl/Czy_wlosi_cenia_dziewictwo_16749.html
http://www.wloski.ang.pl/milosc_do_wlocha_16305.html
Tak po cichutku ci tylko mogę powiedzieć, że osobiście niezbyt przepadam za Włochami (pssst... nikt nie słyszał, prawda?) ;D. Temat-morze, ale raczej nie na forum ;) Pozdrawiam
Antares11 to już mi bardziej imponują Hiszpanie. Ale najbardziej imponują mi faceci pokroju inf. Którzy tylko z kobietami się przyjaźni . Tylko że jest trochę nie śmiały i ta mała popularność go wystraszyła. Pozdrawiam
Tak jakoś podejrzewałam, że inf. nie jest Polakiem ;)... Nie wyglądał mi za bardzo na nieśmiałego... tak szczerze powiedziawszy to brakuje go tutaj ostatnimi czasy - a właśnie, nie wiesz co się z nim dzieje ostatnio?
No podobno trochę z nim lepiej . To się dowiedziałam od Polaka chyba jedynego przyjaciela inf. Też tak mi się wydaje jakiś ciekawy egzemplarz i nie typowy. Pozdrawiam
To mam nadzieję, że szybko wydobrzeje... no i że potem znów będzie odwiedzać forum :)
Wiesz co Jadwidziu? Tak czytam te Twoje posty i dochodzę do wniosku, że albo jesteś siostrą Infa tudzież jego klonem albo jego gorącą wielbicielką. Albo samym w/w, który założył sobie nowe konto. Skąd taki wniosek? Otóż twoje wypowiedzi wprawdzie mają z wątkami niewiele wspólnego ale za to zawierają masę cytatów mających na celu uzmysłowienie nam:
a) co myślą cudzoziemcy o Polakach (oj, jakie oni mają o nas złe zdanie, och, ach)
b) jacy to polscy faceci są beznadziejni
c) jakie to polskie kobiety są wspaniałe
zamiast po prostu napisać coś na temat, albo nie pisać wcale.

A tak się fajnie o komputerach gadało......
banan567 ja uważam osobiście że Polscy faceci są najlepsi tylko nie potrafią do końca tego wyrazić. Pozdrawiam
osz matko :D co tu się dzieje :D Tylko się nie pobijcie :D Ale jazzda od słownika po komputery przez polityke do kobiety i mężczyzny :D Takie rzeczy to tylko TUTAJ LD hiehi :D Czy ja wiem ... na temat facetów nie powinienem sie wypowiadać, ale powiem tyle: Polacy są beznadziejni (nie wszyscy) A to wina wychowania jakie nam serwują nie rodzice tylko ulica i koledzy od najmłodszych lat. Przemoc, bójki, przekleństwa i wiele innych. Tylko nieliczni potrafią uciekać od stereotypu i iść własna ścieżka (tak jak ja :D chociaż powoli zaczynam wątpić czy to było dobra, ale nie żałuje) I tu mam przykład na super facetów. Znajomy - 19 lat miał 2 promile alkoholu we krwi i razem z kolegami w Kołobrzegu pobili fceta na śmierć (o czym trąbiły wczoraj media) I tu widać jak rodzice wychowuja dzieci (to nie jest tak całkiem ich wina) A on nie jest taki dorosły. To gdzie była matka z ojcem jak już od kiedy pamiętam brał tabsy i pił ile popadło !! Gdzie byli ?? Nie rozumiem tego. Tak oto posiedzi sobie 10 lat to może zmadrzeje w końcu !! I to nie jest jedyny taki przypadek, ale nie ma sensu wymieniać innych. Dzięki temu Nowe pokolenie kształtuje się na złodzieji i morderców. To był przykład polskiego faceta. Jednak dziewczyny niczym nie różnią się od nas, ale żeby nie ubliżać im nie będę tego roztrząsał :D Hehe :D Mam nadzieję, że zakapowaliście wątek :D pozderki 4 all
Czy ktos mógłby mnie wprowadzić i powiedzieć kim jest Tajemniczy INF czy ktoś taki. Widzę, że tu burza, a ja nie wiem gdzie pada D (lol2 ale żem powiedział :D)
Antares11: nom może faktycznie tak jest. Nie mam pojęcia o tym, bo jestem facetem, ale staram się rozumieć przedstawicielki płci pięknej. pozderki
>osz matko :D co tu się dzieje :D Tylko się nie pobijcie :D Ale jazzda

acercapo: no myyy? przecież my tu całkiem spokojnie dobie rozmawiamy :D bitwa to była o truskawki w Huelvie ;D
...sobie rozmawiamy... ;)
Taka typowa, polska rozmowa :D Hahaha Nieźle :D Właśnie czytałem wasze rozmowy na temat "Którzy Latynosi sa najprzystojniejsi". Ale temat :D hehe :D
...hmm... tak się składa, że akurat w tamtym wątku nie przydarzyło mi się napisać ani jednej wypowiedzi :D ...świadomie ;]
Acercapo inf. to człowiek który otwarł kilku Polka związanym z Włochami że jednak jest dużo Polaków którzy maja szczególny stosunek do kobiet. I że te Polki nie potrafią tego dojrzeć przez swoje zaślepienie uroda Włochów. Pozdrawiam
Aha :D I understand :D To dlatego panie go tak wyczekują, bo zawsze czymś podbija serce uroczych forumowiczek :D Jeszcze troszq, a wejdę do rodziny :D
A może mi ktos opowiedzieć w jakim kraju esp sa najciekawsze zabytki ??? :D Bo interesuje sie historia i tak mi na myśl wpadło :D
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 202

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa